Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo s tým?

Príspevok v téme: Čo s tým?
2Emma7

Dobrý deň, sme s partnerom spolu cez 3 roky, rok sme spolu bývali.Všetko bolo OK, ale posledný cca mesiac sme sa viac hádali,nemali sme už ani jeden chuť riešiť problémy,tak sme mali viac tichú domácnosť.Priateľ odchádzal,aby so mnou nemusel byť(liezla som mu na nervy potrebuje klud,a ze ma ma rad cim dalej tym menej). Bolo to celé divné,narvhla som pauzu(mala som toho tiež dosť),ale(zatiaľ)bez rozchodu-súhlasil.Pobalila som si veci a odišla zo spoločného bytu,načož si vypýtal kľúče-s tým, že som mu povedala že ak mu ich dám, definitívne to skončí-tak som si ich nechala.NIe sme v konakte, nemáme ani hranicu kedy sa budeme kontaktovať. Dá sa to zachrániť? Aký máte názor?Raz sme boli už odseba.

Viac sa rozpíšem, keď rozbehneme konverzáciu.

Vopred Ďakujem pekne!

normalny

2Emma7
01.12.2016 12:03:31

moze sa stat, ze zisti, ze mu je takto lepsie. Ze moze dychat. Rob, ako myslis, ale aj zelezo sa moze miesit iba, ak je horuce.

Neviem, ako je to medzi vami. Mozno by na zaciatok stacilo aj ospravedlnenie, ak si sa spravala ako raketa, ze si si to uvedomila a nebudes sa tak spravat. Lebo sama o sebe nepises nic, co si mu robila. Ty sama musis vediet, ako si sa spravala /a on k tebe/.

2Emma7

normalny:

jasné, ja ho nechcem kontrolovať ani nič, má čo chcel-kľud odomňa, preto riešim, že by som tomu ešte nejaký čas dala....

2Emma7

Digestor:

nevyhodil ma, ja som odišla....a aj to tak referuje. Nepýtam sa po ňom, ale mám spoločných kamarátov a sami mi povedali, že tvrdí, že som o dneho odišla a máme pauzu...a že bol z toho polovybieleného byt prekvapený...

normalny

plus, ako pise digestor - ak je tam majetnicky vztah, niekoho stale kontrolovat a nemoze vo vztahu ani dychat, tak na tom bude treba popracovat. Nikto sa nechce vo vztahu citit ako v zalari.

2Emma7

normalny:

no dobre, ale keď tvrdí, že ma má plné zuby a chce kľud, tak nech ho má. Sú to ešte len 2 týždne, nemala by som mu dať ešte čas?

normalny

2Emma7 - skus ho kontaktovat a povedz mu, ze je skoda, ze ste sa obaja dopracovali k takemuto spravaniu a ze by si bola rada, keby ste si jeden druheho vypoculi, co ma na srdci a nasli nejake riesenie. Bez emoci, bez hadok. Najlepsie stretnut sa na verejnom mieste, nejaka kaviaren - ak vam nevyhovuje sukromie niekde v byte. Nikto nebude po nikom kricat, ziadne urazky. Ak to nedokazete, doneste si so sebou pero a papier. Napiste si co mate na srdci a co vam vadi na tom druhom a ake navrhujete riesenie. Potom si vymente papiere /alebo o tom debatujte/ a skuste najst kompromis, ako by sa to dalo riesit. Teda - ak je este na oboch stranach vola to riesit.

digestor

digestor
01.12.2016 10:06:34

Nie si na mŕtvom bode, Váš vzťah je mŕtvy. Sama si povedala, že viac objasníš keď sa rozbehne diskusia, prečo až potom? Nechceš hádam upravovať skutočnosti ako sa to bude vyvíjať. Nie si úprimná a fakt si uvedom, že on to už ukončil. Neprekvapilo by ma keď z teba nakoniec vylezie to, že byt je len jeho. Zbaľ sa raz a navždy a daj mu pokoj, nerešpektuješ jeho rozhodnutie a zhadzuješ sa tým lebo sa správaš ako sliepka.

@ ema ty si totálna sliepka. Do bodky sa naplnilo to čo som písal a zas sa mi potvrdilo, že mám čuch na ľudí. Máš problém hlavne sama so sebou, lebo ty ho chceš doslova vlastniť. Človek nie je majetok a tvoje "citové majetnícke sklony" sú do očí bijúce. Stále tvoja potreba utvrdzovať sa v tom, že či on príde, že či sa on prebudí a pribehne za tebou. Ten chlap musel byť inak v pasci, ani sa mu nečudujem, že v takomto akože vzťahu doslova nemohol dýchať. Pokiaľ nezmeníš svoj prístup, svoje správanie tak po čase každý rozumný chlap od teba utečie v tomto konkrétnom prípade Ťa vyrazil zo svojho bytu a dobre urobil, lebo si mega sliepka.

2emma7

normalny:

nedourážali sme sa, nič sme si nepovedali, čo by sme nemohli zobrať späť. Ten odchod bol taký kludný, obaja sme boli vyčerpaní.Ešte som mu pri odchode povedala ze dnes som mala teda s tebou iny plan a on ze, spolocnych planov sme mali viac....neviem no...

normalny

2Emma7

takze uz ste vo faze, ked je jeden na druheho alergicky a je mu to jedno. Cielom je dourazat toho druheho pre cokolvek a masirovat si svoje ego, ako mam navrhc.

Zase - to je len dosledok a nie pricina. Aj si tu pisala, ze chcel volnost. Ak si stale ako taka raketa, tak sa nediv... Uz len sa vrtate v malichernostiach a podstata problemu unika. Tu treba najst a odstranit a potom mozno, ak ostala este nejaka vola a nezaslo to tak daleko, ze ste si povedali nieco, co sa neda zobrat uz spat.... az potom sa to moze pohnut dalej. Bez podstaty sa budete bud motat v kruhu, co skor vyusti do rychleho konca. Netreba sa hrat na urazeneho a ak to chces riesit, niekto musi urobit prvy krok. Nedoliezat, len zistovat bez emocii podstatu konfliktov. Myslim, ze ked sa zamyslis, aj to vies. Len si to nechces priznat a ignorujes to.