Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo s tým?

Príspevok v téme: Čo s tým?
2Emma7

Dobrý deň, sme s partnerom spolu cez 3 roky, rok sme spolu bývali.Všetko bolo OK, ale posledný cca mesiac sme sa viac hádali,nemali sme už ani jeden chuť riešiť problémy,tak sme mali viac tichú domácnosť.Priateľ odchádzal,aby so mnou nemusel byť(liezla som mu na nervy potrebuje klud,a ze ma ma rad cim dalej tym menej). Bolo to celé divné,narvhla som pauzu(mala som toho tiež dosť),ale(zatiaľ)bez rozchodu-súhlasil.Pobalila som si veci a odišla zo spoločného bytu,načož si vypýtal kľúče-s tým, že som mu povedala že ak mu ich dám, definitívne to skončí-tak som si ich nechala.NIe sme v konakte, nemáme ani hranicu kedy sa budeme kontaktovať. Dá sa to zachrániť? Aký máte názor?Raz sme boli už odseba.

Viac sa rozpíšem, keď rozbehneme konverzáciu.

Vopred Ďakujem pekne!

normalny

messje:

vela chlapom by taka zena, co sa aj sama vie postarat o domacnost, celkom vyhovovala. Isteze, samostredny sebec to neoceni, ale normalny chlap ano. Dnes je prave opacny problem. Mladsie zeny sa chcu zabavat, uzivat si a vedia maloco v domacnosti porobit. Len by to chcelo reprezentovat.

Ak zena doma pomaha a pracuje, to neni jej chyba. To je chyba toho chlapa, ze necha samu zenu sa udriet v domacnosti, ze jej nechce pomoct. A ak to nevie ani ocenit, aky poklad ma doma, tak si ju ani nezasluzi. Chybu urobil chlap, nie zena svojou starostlivostou. Chybou zeny je, ak si nevie toho chlapa trochu usmernit. Ale mozno to niektorej vyhovuje, takto sa starat o niekoho ako matka, alebo maju inak rozdelene ulohy.

Trebars chlap, co zaraba - je z domu dlho prec, aby zarobil peniaze - tak ten potrebuje doma mat zazemie a nie unaveny este doma robit. Dnes je vela zien, co nie su vytazene, len sa nudia a hodili by najradsej komplet vsetko na bedra chlapa.

Messje

Normalny
Ano,ved ja som napisala...ked to robia spolocne.Ked aj on vie ze niekde byva.Ale ak zena napise...vsetko som robila,starala sa o domacnost...To moze napisat 50 rocna zena ale nie mlada baba.

normalny

Messje 01.12.2016 10:36:12

predstav si, ze chlap si to vsima co robi zena. Len na druhu stranu, take - ktore sa idu zodrat pri domacich pracach, zabudaju, ze vztah ma aj inu rovinu. Partnersku. Taketo zeny su zase casto unavene, ak starostlivost o domacnost nerozdelili rovnomerne aj na partnera. A potom nemaju chut na sex.... Bez sexu je doma iba upratovacka.

Netreba to prehanat - ze doma bude spina a bordel. Taku zenu si muz tiez tazko bude vazit.

normalny

denisaf 01.12.2016 10:19:24

normalny chlap chce zenu, co sa vie postarat AJ o domacnost, tak ako on.

Zena, ktora sa zbali, nevie si po sebe upratat a chodi po diskotekach niekde vonku, jej nejaka fiflenka, ktora si zasluzi ukazat dvere a zabuchnut za nou. Ak nejakemu chlapovi taka vyhovuje, potom ju nechce ako partnerku, ale len jej vyklepat bobra a po pouziti zahodit.

Takze, ak ti ta metoda funguje, tak jedine u nejakeho pablba a nie normalneho chlapa.

Vela stastia ak otehotnies a budes trajdat kadetade a vsetko hodis chlapovi na hlavu. Uz teraz si mozes hovorit slobodna mamicka.

Messje

Preco si do paroma vsetky zeny myslia ze ked chlapovi upracu,operu,navaria,ozehlia,ze im musi byt za to vdacny? Ano,za pomoc,ked to robia spolocne ale nie ked to robi vsetko zena sama.Ty si mu nebola partnerka,ale mama.Keby to in potreboval,vrati sa nazad ku mame.Vsetko som pre neho robila,starala sa o domácnosť. ..preco?Nemala si svoj den ako vyuzit?Ved deti od mala ucime sa postupne o seba postarat ale...natrafime na chlapa a skaceme mu okolo zadku?
To nie je vztah ale free starostlivost o domacnost.On nechcel upratovačku ale partnerku. A ked si mu to par krat aj na oci vyhodila co vsetko robíš. ..necudujem sa.Nerob to ked to mas potom pouzit.
Opakujem...chlap chce partnerku...jemu je jedno ci ma riady v dreze...ci ma omrvinky na zemi.

denisaf

Emma ono to znie ako paradox ale ked sa budes muzovi dokonale starat o domacnost o neho o to viac na teba bude kaslat... na muzov zaposobia najviac zeny co nechaju doma bordel a idu vecer zit do ulic.... toto som si velmi vsimla za takymi budu plakat a utekat...vzdy... ked zena bude robit muzovi tazneho kona oserie ju... ked si bude zivota uzivat aj bez neho on za nou pobezi. .. naucila som sa to a funguje to

digestor

Nie si na mŕtvom bode, Váš vzťah je mŕtvy. Sama si povedala, že viac objasníš keď sa rozbehne diskusia, prečo až potom? Nechceš hádam upravovať skutočnosti ako sa to bude vyvíjať. Nie si úprimná a fakt si uvedom, že on to už ukončil. Neprekvapilo by ma keď z teba nakoniec vylezie to, že byt je len jeho. Zbaľ sa raz a navždy a daj mu pokoj, nerešpektuješ jeho rozhodnutie a zhadzuješ sa tým lebo sa správaš ako sliepka.

2Emma7

Práveže nerobím, rpbila osm preňho všetko, starala som sa o domácnosť....a docielila som to akurát k tomu, že mu leziem na nervy...odišla som len 2krát, ale keždý problém som riešila ja, ja som prvá za ním prišla....on nikdy, neviem či je tak hrdý, alebo si už proste zvykol, že sa zas vrátim a urobím prvý krok...pred mesiacom som to vzdala...prestala som to riešiť- už som nevládala, a uvedomila osm si, že keď nepríde a nebude to chcieť riešiť viem, za čo som mu celú dobu Bola....je zaujímavé, že bol prekvapený, keď osm si pobalila takmer všetko. Nerátal s tým, lebo keď osm sa ho opýtala na našu komunikáciu odvetil, že nechce byť v kontakte- ib v prípade, keby si potrebujem nejakú vec, ktorú som si tam nechala. Neviem no, som v mŕtvom bode....

Messje

Emma
Ty si so vztahu robis potom asi "dobry den".
Odides,prides.Vztah sa neriesi neystalym odchodom.Proste si povedal "dost".Su typy zien co takto konaju lebo ocakavaju ze sa im chlap pride prosiť. Ale nie kazdy je taky.Vzdy treba rozmyslat dopredu.On nie je tvoja hracka ktora ked ta prestane bavit ju odložis a potom zase vyberies ked ti chyba.
Chcela si pausu a on ti dal jasne najavo aby si zvazila svoj krok.Aj tak si to urobila.Teraz ked nechodi s prosikom tak lutujes..Aj keby sa vratil...vzdy sa ti vrati do starych kolaji

2Emma7

Ahojte, Ďakujem. Je Zvláštne, že ke%d som prauzu navrhla, súhlasil, ale rozchod sme nechceli ani jeden. Tie kluce si vypytal na zaklade toho, že som mu povedala, že si zbalím pár vecí (už som tak 2x odišla ale len na 2 dni), ale zobrala som si takmer všetko, nechala som mu tam veci, ktoré nutne nepotrebujem...povedal mi, že keď som to vzdala tak vo veľkom, že on takya preto si ich vypytal, nacoz som mu povedala, že ak ich fakt chce, je definitivny koniec...zamyslel sa a povedal, aby som si ich ešte nechala...Mal 2 možnosti to ukončiť....nechápem....už sú to 2 týždne, žiaden kontakt, nič.....