Neuznávám eutanazii

Príspevok v téme: Neuznávám eutanazii
Dick

Ani si neuvědomujete, na jak tenký led jste vkročili, to bych vzkázal podporovatelům.

Jsem konzervativec, v tomto, a mám na to mnoho důvodů. Mohu později uvést.

Neuznávám eutanazii, a nikdy ji uznávat nebudu. Možná že člověk si má právo rozhodnout o svém životě, ale toto je o smrti. Lékař, která toto provede, porušil původní Hippokratovu přísahu, ona už je dnes "okleštěná".

Je velmi smutné, že dnes mnoho lidí, a nebývají to jen staří lidé musí trpět, mnohdy je to v důsledku toho, že se nedočkali toho krásného odchodu, jaký měli mí příbuzní na Slovensku, usnout, a už se neprobudit. Navíc byli věřící, takže kdyby někdo mluvil o eutanazii, tak je jasné co by následovalo. Nikdy pro to nezvednu ruku, a pokud v české republice toto schválí, tak se nepovažuji za občana české republiky.

To jsou tak zneužitelné věci, že to více ani nejde. Kája Saudek ležel v kómatu mnoho let, kdo by se opovážil jeho bratrovi říci, aby ho nechal odpojit.

Eutanazie kvůli deprese, tak to už je moc. Bolesti se tiší morfiem, a deprese psychoterapií a nevím čím vším.

Je to porušení Hippokratovi přísahy, té původní.

Vím že Slováci jsou více konzervativní, i když jak kteří, v tomto jsem i já.

Mýlím se?

Omlouvám se, nechtěl jsem už téma, ale toto musím, zajímají mě názory.

Buki

No mne sa to tiez nepozdava, ale zase je to kazdeho osobna vec a doktorov tiez nik nenuti to urobit, maju pravo sa rozhodnut.

Dick

Iiiii, proto jsem uvedl i to odpojení, ano, je to drahé celý ten provoz, ale kdo to udělá? Kdo dá to svolení, je stále naděje.

A k určitým typům postižení se ani nevyjadřuji, raději, už jsem četl takové názory některých-mě to připomíná eugeniku, jsem na to citlivý, velmi.

Ano, musí se zkoušet možné, i nemožné, ale žádat druhého aby mě zabil? Jedem? Vždyť to Hippokrates odmítl, oni porušují přísahu, tu původní.

Mohl bych psát i o interrupci, ale tady se neodvažuji, je to složité a nemám na to právo, ale nepodporuji to. A ženy to často nedělají kvůli sobě.

Dick

gigulo, možná že máš pravdu že potřebuji pomoc, ale myslím že už mi pomohli lidé na tomto fóru, je to moje psychoterapie.

Já nejsem žádný intelektuál, jsem obyčejný muž který chce znát názory druhých, toto je téma života a smrti.

Díky za radu, do kupy se určitě dám.

Dick

Loooooool, omlouvám se všem, ale toto ještě musím. Je to důležité, pro mě. Opravdu poslední téma, vím že jsem nedodržel slovo, mrzí mě to.

Iiiii

Toto je ťažká téma na diskusiu. Keď má človek vážne zdravotné problémy, tak by mal vyskúšať všetko možné aj nemožné, aby sa z toho dostal. A keď niekoho odpoja od prístrojov s tým, že sa podpíše za to niekto z rodiny, tak to je čo? Počul som aj o takých prípadoch. Všetko je to najmä o peniazoch, money rule the world.

gigulo

Dick ,
chod uz do riti s tymito tvojimi hlboko intelektualnymi temami .
Chlape daj sa do kopy , vidno , ze si mimo a potrebujes odbornu pomoc , tam budu mat pochopenie pre tvoje dlhe prispevky o nicom .