Viete mi poradit co mam robit ked ma chlap podviedol? 37rocný chlap s 18rocnou babou.vydrzi tento vztah?
vztahy
ale posluchnem tvoju radu ze sa na neho vykaslem
ja si myslim ze je to len nejaky kratkodoby ulet lebo zo zaciatku mi to ani sam nechcel povedat, takze si ma nechaval v zalohe (hnusak) nevedel ci to vyde s tou mladou alebo nie....pockam kym uplynu 2tyzdne a potom ho hodim za hlavu.
No ako myslim, ze to nema cenu a mala by si si zachovat svoju hrdost a nechat ho tak :( S este mlada, niekoho noveho si najdes, len uz sa s nim nezahadzuj, ked ani on o to nema zaujem.
netusim v akej vekovej hranici si?ale zaujimalo by ma to
Pane boze osviet rozum tymto nestastnym stvoreniam.
Amen
Vies kedy budem spokojna?ked ho necham ja sama od seba a najdem si druheho. vtedy mi nebude luto za nim.
keby nestretol tu babu tak vsetko by bolo tak ako doteraz.
No dievca zlate podla toho co pises mam pocit ze ty sa mu budes prosit aby s tebou ostal aj napriek tomu ze ti to dal pekne najavo ze uz nechce s tebou byt.Ty si asi ochotna byt s nim nadalej aj ked bude utekat za nou.
Co k tomu dodat?Nic.Tymto typom zien sa neoplati vysvetlovat aby mali svoju hrdost.
ked mi povedal ze medzi nami nema zmysel pokracovat dalej?doteraz to vsetko malo zmysel?nechapem ho. akonahle prisla do rany ta mlada uz sa veša na nu:-( kym ho samozrejme neodkopne ona.
podla mna je len zmateny z tolkych udalosti co sa za tento tyzden stali.
a nebyvame spolu, kazdy zvlast.