Viete mi poradit co mam robit ked ma chlap podviedol? 37rocný chlap s 18rocnou babou.vydrzi tento vztah?
vztahy
este by som bola schopna mu to prepacit, len kde mam zaruku ze to nespravi znovu?
on nepojde podla mna von ked ho zavolam....cim ho mam navnadit??
To Ti tu nikdo nepovie, ci im to vydrzi alebo nie. Mame v rodine taky vztah, ze cca 22 rocny rozdiel je medzi nimi(rozbili dve manzelstva), maju uz 16 rocnu dceru, on uz je na dochodku, ale on je vzhladovo tak o 10 rokov mladse a vyzeraju stale stastne, ale to nemusi znamenat, ze by to aj tomu Tvojmu vyslo. Zavolaj ho niekde von do kaviarne na neutralnu podu a porozpravaj sa s nim o tom, ako si to dalej predstavuje a povedz mu, ako sa citis, ze Ti to ublizilo. Ak nebude vediet sa vyjadrit a nepovie, ze chce byt s Tebou, potom to velky zmysel nema a treba to zial ukoncit. Urcite teraz nerob nic, co by si neskor lutovala. Znameho zena podviedla, tak na oplatku utekal do bordelu a aj tak sa idu rozvadzat, aj ked si boli 1:1.
a toto je skoro 20rocny rozdiel medzi nimi...ma to perspektivu?
neviem ako mam pokracovat :-(
je to zlozita situacia...ked sa ja zapozeram do ineho tak sa urcite vrati :-(
my mame 11rocny vekovy rozdiel.
zatial sa ku mne netaha...nemyslim si ze to dievca s nim vydrzi
Moze im to vydrzat, nemusi. My mame tiez 10rocny vekovy rozdiel a rozumieme si. Podstatne je aj to, ako to on citi. Kaja sa alebo je do nej zalubeny a chce byt s nou?
vydrzi im vobec ten vztah s takym vekovym rozdielom???
on povedal ze sa s nou vyspal. nemyslim si zeby klamal.
ma to este vyznam?
je to cerstve asi 4ty den sa trapim kvoli nemu.
po 4rocnom vztahu zrazu takato mlada babenka vstupi medzi nas. nechapem tomu.