Viete mi poradit co mam robit ked ma chlap podviedol? 37rocný chlap s 18rocnou babou.vydrzi tento vztah?
vztahy
anonym neviem, zalezalo by, ako by sa kajal. My sme uz spolu dlho, byvame spolu skoro 10 rokov, nevedela by som ho asi len tak do prdele poslat, pokial by sa nejednalo o bokovku, s ktorou mal paralelne dlhodobo vztah a to by znamenalo, ze ma dlhodobo klamal
ok a mas to aspon 100% potvrdene, aby si sa zbytocne netrapila, ked sa to ani nemuselo stat?
Je to mozne, taky chlap okolo 40tky je uz aspon nejako materialne zabezpeceny a tak mlade zaby na neho mozu letiet, co chlapovi lichoti ale neda sa ani vylucit, ze by mlada bola zamilovana, ci uz do mudrosti alebo vzhladu(moja polovicka ma 38, chodi 3x tyzdenne do posilky, nosi znackove handry, ma drahe auto a vyzera dobre), cize viem si predstavit, ze by sa tiez do neho vedela nejaka zamilovat a nemuselo by tam ist len o prachy.
odpustili by ste mu to baby?
kolko tento vztah vydrzi podla vas?
podla mna ho ta mlada chce len vyuzit a on ma zas bludne iluzie zeby ho chcela baba s 19rocnym rozdielom.
nepriznal, sama som nato prisla podla jeho spravania.
Ked podvedie mlady clovek...este sa to da omluvit lebo sa hľadá. ..nevie co chce...je nezrely na vztah
Ale ked to spravi 37rocny a este s 18stkou...uvazovala by som nad rozchodom.Tento chlap ma uz dost rozumu nato aby vedel rozoznat a ocakavat nasledky.Necakaj nic dobre do buducna s takym.
Ono to podla mna zavisi, ci to bolo jednorzovka, alebo sa do nej aj zalubil a mali dlhsie vztah.
A to sa Ti sam priznal? :(