Viete mi poradit co mam robit ked ma chlap podviedol? 37rocný chlap s 18rocnou babou.vydrzi tento vztah?
vztahy
tak to je dobre znamenie, ze to netrva dlho. Tak sa ho na rovinu spytaj, co bude dalej a ked povie, ze chce byt s Tebou, tak pod podmienkou, ze to bolo poslednykrat a ak to bude pokracovat, tak sa odstahujes.
stretol aj sa s nou vyspal. podla jeho reakcii je poblazneny z nej len.
este 10stretnuti tomu davam a kopne ho do riti ta mlada.
to je pribeh z minulej soboty tak je dost mozne ze je nou stale poblazneny. mlada skocila na velke auto a on si dokazuje ze je mlady.
Ved stretol ju ale co planuje dalej?
aj ja si myslim ze sa raz bude chcet vratit, lebo taky vztah nema dlhu perspektivu. len ci tu este budem pre neho.
povedal ze nic mu nechybalo a ze len stretol to dievca.
pre mna to ale neni dostacujuce vysvetlenie :-(
To uz zavisi od Teba, ale ja by som chcela asi vediet, kolko to trvalo a preco to spravil(ci mu nieco vo vztahu chybalo, ci sa zalubil, alebo iny dovod). Povedala by som mu, ze som z neho sklamana, ze Ti to velmi ublizilo a potom otazka, ako si to dalej predstavuje, ale urcite sa mu sama nevnucuj, ze mu das este sancu, to musi vyjst z neho. Ak to nevyslovi, vtedy ho treba nechat ist, nebojuj o neho. Aj tak sa s najvacsou pravdepodobnostou raz bude chciet vratit.
nieje lahke sa s nim o tom rozpravat, co sa ho spytat a tak.
mala si uz podobnu skusenost?
alebo mam este pockat kym sa mu to neutrasie v hlave same?
co mu v tom rozhovore poviem?
Myslim, ze ho nemusis navnadit, proste mu povedz, ze sa s nim chces porozpravat a ze kvoli tomu, aby to bolo bez vyhrotenych emocii, tak to bude vonku. A na to, ci to este spravi nemas zaruku, ale ani mu nepovedz hned, ze mu odpustas, lebo takato vec sa ani len tak odpustit neda a bude trvat mozno roky, nez to prekonas a v sebe uzavries.