potrebujem radu ---PES--- HELP ---

Príspevok v téme: potrebujem radu ---PES--- HELP ---
janka9999

ahojte ,potrebujem poradit ,, mame 3 roky psa bulteriera .. a 8 rocneho chlapca , velmi dobre sa znasaju .. maly ju ma rad aj ona jeho .. od vcera ,si neviem vysvetlit co ten pes zacal robit ,nikdy to nerobila , je to sucka , od vcera ,ked ho vidi ,zacne po nom skakat ,silno vrteit cvostom ,velmi knuci ,hlasito steka ,stale mu olizuje usi ,a je uplne ako v tranze ... byvame v byte ,a ozyva sa to po celom panelaku , je to neznesitelne .. maly sa zavrel v izbe ..a pes neskutocne knuci ,zavija ,steka ..cela sa trasie , aby mohla ist k nemu ,, je to sialene ... neviem co mam robit ,...nikdy to nerobila ..som zufala , neviem co mam robit ,, maly vyjde z izby a ona strasne steka vyskakuje po nom , ide sa zblaznit ,strasne dychci ,, vidim to prvy raz a stale mu oblizuje usi a tvar ... ako keby mal na sebe nejaky feromon .. prosim poradte mi .. som vystrasena .. / nevidim naznak ,ze by mu chcela ublizit /

melasanjaaa

Može nam niekto poradit ?? Našej fenke zistili rakovinu kosti..mala hrčky na brušku,vybrali sa,poslali na rozbor a bohuzial potvrdil sa sarkom.. Na odporucanie veta sme ju dali kastrovat, pri operacii sa zistilo,ze mala cysti na maternici... rengen na plucach neukazal ziadne
Oni tu chorobu nevedia liečit a nevedia odhadnut ako bude postupovat aj ked vraj rychlo...mame ju sledovat a ked da do polroka stav nezhorsi mame vyhrate..
Lenže dnes sme jej nasli hrčky take akoby želatinove..ma trocha smutne oči,tiez jej slzia ale to mala uz skor...nechapem ako rychlo jej vznikli...
Je podla vas šanca na vyliecenie ??? Boli sme v tom,ze sa to obrati na dobre..no neviem..som zufala..zajtra ideme k vetovi,som zvedava co nas čaka
Je to fenka kokeršpaniela..
Dakujem za akykolvek prispevok

Biela Kobra

Chodíš s ním von? Bola extrémna zima, narástla mu hustá srsť. Teraz sa oteplilo, tak padá, pes sa proste presrsťuje. Treba len česať, odporúčam Furminátor vhodnej veľkosti.

Gere2329

Ahojte potrebujem pomôcť mám 8.mesacneho psíka rasa : kokšpaniel ! Ide o problém z jeho srstou za posledné dva týždne mu extrémne začala padať srsť cešem ho dva krát za deň no aj napriek tomu nachádzam chumače a všade srsť proste nechápem pomôžte niekto nejakou radou ďakujem !!

bublikkk

Si si ista, ze ju tvoj syn mozno nechtiac, neuspokojil? Jednoducho taketo spravanie, je ked objekt jej zaujmu vylucuje feromony, trebars aj svojimi fekaliami.
Messje trepe, vobec to nie je povelmi.
Len hadas, veterinar jednoznacne.

Jaja15

Ak to sučka do teraz nerobila, treba ísť k veterinárovi, prípadne mu len zavolajte....ten zhodnotí či je to len problém chovania sa psa alebo môže ísť o zdravotný problém ....podľa toho chovania to vyzerá že sa len veľmi teší že vidí to dieťa, no na druhej strane je to zmena v chovaní.....sučka môže byť aj falošne "kotná", preto tie prejavy k dieťaťu.....

Messje

Oktobrova
To ale nikto nechape ze pes ktory je chory sa nesprava takto
Ona len nerespektuje povely.Ked neposluchne,bud ju ano...odtlacim telom alebo dam na voditko a odnesiem na miesto.A budem to opakovat dovtedy kym si neuvedomi kto je tu pan.
Toto si pes nesmie dovolit.

oktobrova

Messje, dobra si, ze si to presne nasla, aj podla mna to presne sedi. Ona sa jednoducho naviazala na toho maleho.

fotona

Nie, ani stence sa varechou nebiju! To si citala v tej svojej super knihe? Co vyriesis tym, ze syna budes schovavat, normalne nech vyjde z izby a postav sa pred neho a posli ju na miesto. Ak nepojde, postav sa pred nu a tlac ju telom na to miesto. Harala pred tymi cca 2 mesiacmi?

janka9999

ja som ju nevymlatila !! ked pes skace po dietati ako sialeny . a neposluchne na povel ,jedine co v tom momente mozem urobit zobrat varechu a nahadzat jej po zadku !!! lebo stence sa tak nemlatia ,ked nieco urobia ,ze ? ano ja viem ,ze to asi nechape .. ale na upokojenie to staci .aj ked len nachvilu kym s amaly zavrel do izby !!! a ked nevies ,tak nekomentuj!! ja tu pytam rady ,a nepotrebujem odsudzovanie ! ja milujem psy aj zvierata , ja sa nemam preco citit psychpaticky a previnilo .

fotona

Akoze sorry Jannnka, ale jediny, kto sa tu sprava psychopaticky si Ty a nie Tvoja Fena. Miesto toho, aby si hladala vysvetlenie, zasla za vetom, tak budes mlatit psa? Varechou? Ved Ty si sibnuta!!! Ked je ta zmena z nicoho nic, moze mat nejaky zdravotny problem alebo napr. falosnu brezivost, ak harala pred nejakymi dvoma mesiacmi.