Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

potrebujem radu ---PES--- HELP ---

Príspevok v téme: potrebujem radu ---PES--- HELP ---
janka9999

ahojte ,potrebujem poradit ,, mame 3 roky psa bulteriera .. a 8 rocneho chlapca , velmi dobre sa znasaju .. maly ju ma rad aj ona jeho .. od vcera ,si neviem vysvetlit co ten pes zacal robit ,nikdy to nerobila , je to sucka , od vcera ,ked ho vidi ,zacne po nom skakat ,silno vrteit cvostom ,velmi knuci ,hlasito steka ,stale mu olizuje usi ,a je uplne ako v tranze ... byvame v byte ,a ozyva sa to po celom panelaku , je to neznesitelne .. maly sa zavrel v izbe ..a pes neskutocne knuci ,zavija ,steka ..cela sa trasie , aby mohla ist k nemu ,, je to sialene ... neviem co mam robit ,...nikdy to nerobila ..som zufala , neviem co mam robit ,, maly vyjde z izby a ona strasne steka vyskakuje po nom , ide sa zblaznit ,strasne dychci ,, vidim to prvy raz a stale mu oblizuje usi a tvar ... ako keby mal na sebe nejaky feromon .. prosim poradte mi .. som vystrasena .. / nevidim naznak ,ze by mu chcela ublizit /

janka9999

ano ,pozna ,ale toto je nieco comu nerozumiem a desi ma to co robi !!!!! je to tazke pochopit ?? nepocuva ! nerobila to . je v tranze . akurat spi ,tazko dycha . stale sleduje jednym okom co sa okolo nej deje ..nespoznavam ju ..

Noelinka

Píšeš ze 18 kg ? Co by si robila s mojim? Moja ma 25 ci 28 kg a dokazem ju odniest na rukach ked vyskakuje a je to labrador boxer a deuha je civava a on to tiež robí. Ked im ale poviem sadni alebo klid tak ma posluchnu! A co ta tvoja? Neposlúcha! Prečo? Pretože nevedies dobru výchovu. Aky sef taky pes

Noelinka

Janka nehnevaj sa ale messje ma pravdu pes musi poznat poveli sed stpj na miesto atd mame 2 psov ked dojde navsteva obaja su ako blazni! Nevedies dobru vychovu s tvojim psom a prečítaj si nieco o charaktere tvojho psa ;)

janka9999

mesje nepomaha , ved vravim ,ze je v amoku , nepocuva !! a oktobrova dakujem ,idem tam napisat ,, tu som sa nic nedozvedela .. a desi ma to ..

janka9999

nie je to v kupani ,urcite nie , maly sa stale kupe v tom istom , nikdy to nerobila a zacalo to vcera .. nepouziva ziadny krem , ...

Fantasyi

Mesje ked mas psa, mala by si aj vediet, ze pes si olizovanim lieci rany, takze nic nehrozi, ked niekoho oblize.

Stale si myslim, ze to bude v tom, v com sa kupe, toto nie je porucha spravania.

Ak chces, chod za veterinarom a spytaj sa na to. Mozno jej da nejake ukludnujuce lieky. Aj ked bez toho, aby si odstranila pricinu ... Bitka urcite nepomoze.