ahojte ,potrebujem poradit ,, mame 3 roky psa bulteriera .. a 8 rocneho chlapca , velmi dobre sa znasaju .. maly ju ma rad aj ona jeho .. od vcera ,si neviem vysvetlit co ten pes zacal robit ,nikdy to nerobila , je to sucka , od vcera ,ked ho vidi ,zacne po nom skakat ,silno vrteit cvostom ,velmi knuci ,hlasito steka ,stale mu olizuje usi ,a je uplne ako v tranze ... byvame v byte ,a ozyva sa to po celom panelaku , je to neznesitelne .. maly sa zavrel v izbe ..a pes neskutocne knuci ,zavija ,steka ..cela sa trasie , aby mohla ist k nemu ,, je to sialene ... neviem co mam robit ,...nikdy to nerobila ..som zufala , neviem co mam robit ,, maly vyjde z izby a ona strasne steka vyskakuje po nom , ide sa zblaznit ,strasne dychci ,, vidim to prvy raz a stale mu oblizuje usi a tvar ... ako keby mal na sebe nejaky feromon .. prosim poradte mi .. som vystrasena .. / nevidim naznak ,ze by mu chcela ublizit /
potrebujem radu ---PES--- HELP ---
neda sa mi tam zaregistrovat ,pyta to odomna nejaky web ,ja ziadny nemam , bez toho ma to nepusta :(
ano ,pozna ,ale toto je nieco comu nerozumiem a desi ma to co robi !!!!! je to tazke pochopit ?? nepocuva ! nerobila to . je v tranze . akurat spi ,tazko dycha . stale sleduje jednym okom co sa okolo nej deje ..nespoznavam ju ..
Píšeš ze 18 kg ? Co by si robila s mojim? Moja ma 25 ci 28 kg a dokazem ju odniest na rukach ked vyskakuje a je to labrador boxer a deuha je civava a on to tiež robí. Ked im ale poviem sadni alebo klid tak ma posluchnu! A co ta tvoja? Neposlúcha! Prečo? Pretože nevedies dobru výchovu. Aky sef taky pes
Daj vediet Janka ak dostanes odpoved
To aj mna zaujima
Janka nehnevaj sa ale messje ma pravdu pes musi poznat poveli sed stpj na miesto atd mame 2 psov ked dojde navsteva obaja su ako blazni! Nevedies dobru vychovu s tvojim psom a prečítaj si nieco o charaktere tvojho psa ;)
mesje nepomaha , ved vravim ,ze je v amoku , nepocuva !! a oktobrova dakujem ,idem tam napisat ,, tu som sa nic nedozvedela .. a desi ma to ..
Ked ti tu neporadia, tak napis sem: www.psycholog-psu.com
Potom napis, co to bolo.
Janka ja nehovorim odniest na rukach.Nepozna zakladne povely?Nema svoje miesto?Nehovorite jej na miesto chod?
nie je to v kupani ,urcite nie , maly sa stale kupe v tom istom , nikdy to nerobila a zacalo to vcera .. nepouziva ziadny krem , ...
Mesje ked mas psa, mala by si aj vediet, ze pes si olizovanim lieci rany, takze nic nehrozi, ked niekoho oblize.
Stale si myslim, ze to bude v tom, v com sa kupe, toto nie je porucha spravania.
Ak chces, chod za veterinarom a spytaj sa na to. Mozno jej da nejake ukludnujuce lieky. Aj ked bez toho, aby si odstranila pricinu ... Bitka urcite nepomoze.