ahojte ,potrebujem poradit ,, mame 3 roky psa bulteriera .. a 8 rocneho chlapca , velmi dobre sa znasaju .. maly ju ma rad aj ona jeho .. od vcera ,si neviem vysvetlit co ten pes zacal robit ,nikdy to nerobila , je to sucka , od vcera ,ked ho vidi ,zacne po nom skakat ,silno vrteit cvostom ,velmi knuci ,hlasito steka ,stale mu olizuje usi ,a je uplne ako v tranze ... byvame v byte ,a ozyva sa to po celom panelaku , je to neznesitelne .. maly sa zavrel v izbe ..a pes neskutocne knuci ,zavija ,steka ..cela sa trasie , aby mohla ist k nemu ,, je to sialene ... neviem co mam robit ,...nikdy to nerobila ..som zufala , neviem co mam robit ,, maly vyjde z izby a ona strasne steka vyskakuje po nom , ide sa zblaznit ,strasne dychci ,, vidim to prvy raz a stale mu oblizuje usi a tvar ... ako keby mal na sebe nejaky feromon .. prosim poradte mi .. som vystrasena .. / nevidim naznak ,ze by mu chcela ublizit /
potrebujem radu ---PES--- HELP ---
je to 18kg bulterier ,tazko ju budem odnasat z miesta ,, to neni civava ,,ja viem , ze ked som ju vybila varechou ,ze nepochopi, ale toto je ciste zufalstvo ,som zvyknuta na klud ,pokoj , toto co robi ,je sialene .. a pocut to aj k susedom urcite ..ten pes je nekludny ... sedi na gauci akurat ,dychci , je nervozna , nepokojna ,, a som nervozna riadne aj ja a poriadne ...
Tym ze ju svacnes varechou ona nepochopi.Treba ju dat prec od dveri chlapca.Vzdy jed po nom skoci,odniest ju na ine miesto.Po chvilke ju nechat behat.Ked skoci zas,zas na to iste miesto.Aby vedela,ze ked bude po chlapcovi skakat,bude odnesena prec.
V kazdom pripade kastrovat.Ona sa nemusi harat aby si vytvorila vztah ku synovi ako ku stencom
samozrejme ,ze nedovolim ,to je jasne , ja si to uvedomujem ,ale niekedy tomu clovek nezabrani , samozrejme ,poslem ho umyt ... ale nikdy to nerobila , neoblizovala ho ,a teraz ma potrebu mu olizovat tvar a usi .. samozrejme ,ze ju odtiahnem .. ale toto je cisty amok ..
Janka
Aj ja mam psa ale nikdy mu nedovolim aby niekomu oblizoval tvar.Psi si jazykom cistia vsetko.Ty ju potom nechas oblizovat tvar malemu dietatu.
ja neviem , ja sa tomu nerozumiem .. ale ved sa nehara .. ja som uz na zblaznenie .. knuci a knuci , nahrala som si to na mobil ,,skoda ze sa to tu neda vlozit ... vsetko kade maly presiel ,vsetko nepricetne onuchava .. maly isiel spat do postele , knuci pred spalnou ,place ako keby ,,, uz nemam nervy ,som zufala .. dostala varechov . nepomohlo ...
Nenasla si v nom nahradu za stence?Treba ju dat vykastrovat
nie nic ,ziadny krem nic, maly sa akurat kupe ,a pes caka pred kupelnou kedy maly vylezie ,a knuci a steka , neda sa to zniest , to je na zblaznenie ,,, je tu nejaky veterinar ??
Dobre a nezacali ste pouzivat nejaky krem, mydlo, sampon, proste nieco ine, co by to mohlo vyvolat? Nieco, co toho psa proste drazdi, lebo pes ma ovela silnejsi cuch, ako clovek.
pardon chyba : bitka ,,,
nejde nic ,je ako v tranze .... nejde kricat ,nic ,ona nepocuva , ani bytka varechou nepomoze , proste je to nieco s cim so sa este nestretla , , a tesenie je ine , ona sa tesi na muza , na maleho sa nikdy netesila , ked prisiel zo skoly ,tak lezala na gauci ,a ked aj k nemu prisla ,onuchala mierne zavrtela cvostom ,a vratila sa na miesto ... tomuto nerozumiem .. je ako blazniva .. v amoku ,nepricetna . tazko dychci ,steka ,knuci , vydava divne zvuky ,