ahojte ,potrebujem poradit ,, mame 3 roky psa bulteriera .. a 8 rocneho chlapca , velmi dobre sa znasaju .. maly ju ma rad aj ona jeho .. od vcera ,si neviem vysvetlit co ten pes zacal robit ,nikdy to nerobila , je to sucka , od vcera ,ked ho vidi ,zacne po nom skakat ,silno vrteit cvostom ,velmi knuci ,hlasito steka ,stale mu olizuje usi ,a je uplne ako v tranze ... byvame v byte ,a ozyva sa to po celom panelaku , je to neznesitelne .. maly sa zavrel v izbe ..a pes neskutocne knuci ,zavija ,steka ..cela sa trasie , aby mohla ist k nemu ,, je to sialene ... neviem co mam robit ,...nikdy to nerobila ..som zufala , neviem co mam robit ,, maly vyjde z izby a ona strasne steka vyskakuje po nom , ide sa zblaznit ,strasne dychci ,, vidim to prvy raz a stale mu oblizuje usi a tvar ... ako keby mal na sebe nejaky feromon .. prosim poradte mi .. som vystrasena .. / nevidim naznak ,ze by mu chcela ublizit /
potrebujem radu ---PES--- HELP ---
Naša robí tiež to isté t.z teší sa má ho rád. Nam zabralo jednoducho otočiť sa vždy chrbtom a musite byt prisni a konzeqetni
A o kastrácii sučky ste náhodou neuvažovali? Veľa vecí by to vyriešilo. A nie, určite mu nechce ublížiť.
to je chore dpc. pes do bytu nepatri !! a uz vobec nie ku decku
pes stoji ako v tranze .dychci ,knuci a caka kym vyjde maly z izby .. je nesvoja , ako pomatena ! vzdy ked maly prisiel zo skoly ,tak lezala v klude na gauci . teraz od vcera robi toto ,, je to sialene !!