ahojte :) bola by som velmi rada ak by ste tu do diskusie napisali aku partnerku chcete mat po svojom boku :) úplne úprimne aj výzorovo aj povahovo čo očakávate atd :)
muži akú partnerku vlastne chcete?
ty to mas dobre premyslene, odpadnes a ona ti bude musiet podat prvu pomoc :-)
nikdy som nemal vysnivanu zenu..nikdy som si nepredstavoval aku chcem ako ma vyzerat..ako sa ma spravat..akoze jasne zas nie daaku co nema v hlave...mne ide o tu iskru proste ked ju uvidim odpadnem..ked sa snou budem bavit odpadnem..proste ziadny ideal...len prirodzenost ktorou budem uplne v ri...i kazda zena je predsa krasna idealna..
to fakt by si chcela vediet taketo infosky?
myslim ze jednoducho by stacilo aby ste sa tu zbytocne muzi nerozpisovali napisat ze chcete taku sucu do postele aj ku sporaku :-P
Sanvalis mozno ak sa naucis lokál a nominativ mnozneho cisla tak ti aj napisem :D
Zdravím ak by som mal napísať nejaké vlastnosti na babe ktoré by som uvítal tak by to bola asi chápavosť alebo aspoň niečo na štýl že si rozumieme a chapeme svoje nedostatky a pracujeme na nich, čo sa týka vzhladu tak nie uplne chudú na kosť ale ani tučnú.. taka chudšia postava mi vyhovuje viac aj ked ja niesom zrovna kosť :D trošku aby sa o seba strala, ale malovatka a tieto blbosti fakt nepotrebujem vidiet na babe, prirodzena krása .. vzdelanie.. priemerné načo viac potom sa z toho vytráca taka ta ludzkosť, neni to podmienka :D (píšem ako keby som dával nejaky inzerát ) prsia neriešim, lepšie menšie, citlivú, ak tak introvertku :D ( am i weird? ) tichú chápavu babu, láskavú to je všetko.. ostatok sa poddá viem že toho je vela, ja budem rád ak si nejakú najdem...
do voza aj do koča, super super fakt :D
aj povahu muža najlepšie spoznáte hlavne ked je problém....či zdupká alebo vie byť oporou
Do voza aj do koča. Moja ma presvedčila keď pri prerábke bytu zhodila nechty a automaticky nahodila fungl monterky. Bolo to vtipné ale dostala ma tým. Vyštudovaná ekonómka. Dnes už vzácny úkaz keď všetky mladé majú ručičky preč od roboty a problém im je prať v automatickej práčke. Povahu ženy spoznáte najlepšie v netradičnej chvíli.
žiadnu najradšej asi že :D