Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

muži akú partnerku vlastne chcete?

Moireal

Co ja som si vsimla, chlapi ocenuju hlavne zmysel pre humor, vzhlad, konverzaciu a nejake spolocne zaluby.
Ostatne veci sa daju, aj ked je pravda, ze vztahy vedia byt vselijake. Moj priatel nasiel v mojej rodine druhy domov, ak nie aj lepsi nez jeho vlastny.

semtex

Skupina A
1. šarm
2. charizma
3. životný "príbeh"
4. osobná ambícia
Skupina B
1. vzdelanie, doktorát je fajn bonus
2. vzhľad
3. samostatnosť
4. rodinné prostredie /v akom vyrastala/

Skupinu B riešim po preskúmaní skupiny A ale netvrdím, že je menej dôležitá. Partnerka by mala byť komplexná osoba.
Poznám doktorku čo má 6 vecí takmer na 100%, ale je citovo tak chladná ku všetkému dokonca aj sama k sebe, že tým pádom u mňa nemá šarm ani charizmu. Takže v niektorých veciach to proste žena musí spĺňať inak nemá u mňa šancu.

Messje

Som zena ale napisem svoj nazor na odpovede
Vzdelani lufia si vacsinou hladaju vzdelanych.Noe vzdy ale poznam vela pripadov kde si vzdelani obaja.
Ja takych ludi uznavam a respektujem.
Co savtyka jatta...
Suhlasim v plnej miere ze vztahy s rodinou su velmi dôležité. Podotykam...partnera vysokoskolsky vzdelaneho nemam.Ale vztahy v rodine mame obaja velmi dobre.Na tom mi záleží veľmi

a_dr1a

Tyka sa to inych vyznamnych faktorov, nez o akych pises ty) Toto, co uvadzas ty, zalezi mozno tak v inych kulturach, nabozenstvach. U nas som zatial takyto vyskum nezaznamenala)

0vecka

a_dr1a ak je to tak tak to ma nieco do seba. nikdy som sa tym nezaoberal aj ked asi by to stalo za to. Iank viem ze tam ej dolezity vek ale aj napr suhlas rodicov je dolezity Faktor :). Malokto da ale poziadavku ze berie len taku ktorej matka nema nic proti nemu :).

a_dr1a

Naahodou ja vo vsetkom splnam Jattove poziadavky :D

Ovecka, ani by si neveril, ako ten 5 bod moze byt dost vyznamny a podstatny prvok. Ty mas rad statistiky a prave aj k tomuto bodu tych statistik existuje dost

Gameeee

Ja by som zas nechcela chlapa ktory vyzaduje od zeny vzdelanie vysokoskolske ani keby mam 50 vysokych skol :D taki chlapi su u mna nuly :) viem si predstavit uzivatela Jatt ktory sa stretne s nejakou babou a uplne si sadnu ale zrazy ops ty nemas vysoku skolu sorry nechcem ta :D a teraz sa za moju uprimnost podte do mna navazat :)

michaela72

jatt vôbec nie len ma zaujíma názor mužov nič viac :) nehľadaj za tým žiadnu negatívnu skúsenosť nad to sa treba povzniesť v živote a ísť dalej :)

0vecka

tak to by ma nenapadlo vyberat si partnerku podla toho ake ma vztahy v rodine... tiez dosiahnute vzdelanie mi je nejake zvlastne kriterium