ahojte :) bola by som velmi rada ak by ste tu do diskusie napisali aku partnerku chcete mat po svojom boku :) úplne úprimne aj výzorovo aj povahovo čo očakávate atd :)
muži akú partnerku vlastne chcete?
Messje nj ale ja mam pocit inak akoze chapem tu racionalizaciu ale mam pocit ze ludia to povedia lebo je to mozno dolezite a znie to dobre ale myslim si ze v skutocnosti sa tym vobec neriadia... nehovorim ze ty sa tym neriadis ale taketo pocuvam stale chlap povie ze vzhlad nieje dolezity atd a vidim ze po akych babach ide..
Ovecka
Ja si tiez nepotrpim na vzdelani prilis.Len som napisala ze mam k nim uctu ci obdiv
A co sa tyka rodiny...Vies...ked si ludia s niekym v rodine nerozumeju...vzdy to ma nejaky dovod.To ukaze ako bude vediet riesit problemy a tazke situácie s tebou. Ja som chcela vzdy s rodinou problemy riesit.A tak to robim aj doma.Neutekam a nebuchnem dvermi a arrivederci.
Samozrejme ze nie vzdy sa vsetko riesit da.Preto by ma zaujimalo o co ide.Samozrejme nie hned v prvy den :-)
*hnedovlasa alebo ciernovlasa
* nie obezna"obezita myslim ako uz nieco cez 110kg"
*musi ma na nej nieco pritahovat ci uz oci,usmev nos :)
* a samozrejme musi mat nieco v hlave ja by som z takou zenou nemohol mat ani sex.
* a mohla by byt mensieho vzrastu :) "160-170cm" " ja mam 190cm"
PS:
Ked sa tu taka najde napis mi email :)..Najdolezitejsie je aj tak aky sme vo svojom vnutry :)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!žijte dlouho a blaze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co povie okolie popripade financna situacia malomestiak ci v DE, alebo SK ostane vzdy malomestiak
Messje ale aj ostatni... jedna vec je ze co je dolezite teda tam kludne mozeme supnut vztahy v rodine, rodokmen atd... druha vec je ale ze podla coho si naozaj vyberame.. je tu naozaj niekto kto kebyze spozn a v pohode babu ktora super vyzera by ju nechal len preto ze nema vystudovane a s rodicmi sa nebavi?? podla mna je to vo velkej miere o Tom ako si dvaja sadnu a co povie okolie popripade financa situacia...
Unavenys:
patri ti jeden velky potlesk!
takych ako ty treba dnes hladat!
Milá, úprimná čo sa nanič nehrá a nechodieva sa každý víkend opíjať s kamarátkami či stále žiť na facebooku či dávať si fotku raňajok či v zrkadle na instagram. Musí vedieť čo chce od života a chce mať vyvážený vzťah kde sa obidvaja starajú o rodinu, financie atd. Vzhľad ma až tak netrápi i ked pre ryšavky mám slabosť :)
taku ktora by mi robila fajku kazdy den , musi aspon 4 kozy prirodzene , sexuchtiva cely den , z bohatej rodiny
Taku ktorá by ma mala rada.
Vyžadujem len to čo sám ponukám.
Prsia neriešim, nadváhu by mať nemala.
1 Kludna povaha
2 Verna svojmu muzovi
3 najlepsie bez VŠ - nie je podmienka
4 vzhlad- postaci ked bude mat priemernu postavu bez velkej nadvahy
5 slobodna -bezdetna
Nemam ziadne velke naroky na buducu partnerku , veci ako velkost prs , jej rodinu , zmysel pre humor a pod vobec neriesim