ahojte :) bola by som velmi rada ak by ste tu do diskusie napisali aku partnerku chcete mat po svojom boku :) úplne úprimne aj výzorovo aj povahovo čo očakávate atd :)
muži akú partnerku vlastne chcete?
Predpokladám, že podnetom pre tak ostré sformulovanie nadpisu tejto témy bola negatívna skúsenosť s osobou opačného pohlavia.
Dobre, bezohľadu na ironický podtón otázky na túto skúsim jednoducho odpovedať.
Kritéria, na základe ktorých si vyberám potencionálnu partnerku:
1. Vzdelanie: vysokoškolské.
2. Vzhľad: minimálne priemerný.
3. Schopnosť konverzovať.
4. Povahové črty.
5. Vzťahy v rodine potencionálnej partnerky.
V prípade, že piate kritérium nespĺňa moje predstavy, som ho schopný akceptovať len za predpokladu, že ostatné štyri kritéria nadmieru prekročia hranicu mojej spokojnosti.
Gameeee asi mam Fetis alebo co... nemozem za to :) inak zakladatelka xcela idealnu partnerku takze nehovorim ze ak nieco z toho nema ze by som ju neakceptoval... ono jasne ze sa mi pacia zeny aj s mensimi ale neni to take ze by som sa s takou citil ako Doma... ale samozrejme to iny chlapi vnimaju inak...
Ovecka proti tebe nic nemam tvoje prispevky sa mi vzdy pacia ale si fakt dost narocny :D to sa mi na chlapoch nepaci. Napr tie prsia ved to ani dolezite nie je :D
myslim ze to je tazka otazka lebo kazdemu chlapovi vyhovuje iny typ baby a tak isto to mame aj my zeny..kazdej sa paci iny typ chlapa s inymi vlastnostami
super pekne sa tu zbieraju nazory :)
taku, s ktorou si budem mat co povedat, s ktorou budem stastny a ktora bude stastna so mnou. nepotrpim si na vzdelanie a ani nemusi robit karieru, ale mala by mat vyspele a normalne nazory. mal by som pri nej mat pocit, ze som pre nu potrebny /toto je velmi silny point/.
mala by chciet deti, byt laskava, starostliva, nezna a usmievava - mala by vytvarat take to "teplo domova". zboznujem, ked dokazem rozosmiat dievca- mala by mat rada moj zmysel pre humor ;)
vzhlad min 165 cm, stihla, pekna tvar /oci, usmev/.
to som pisal cisto len za seba, neviem aku partnerku muzi chcu vo vseobecnosti ... neni dolezite vyhovovat vacsine, ale staci jednemu a poriadne :-)
Laurosik to urcite ne, to skor taku co da obcas aj na chvilu pokoj :)
niekedy mam pocit ze chcu taku ktora ich bude furt obskakovat :)
hmm vidim ako tato reakcia zacne hadku ale skusim:
idealne asi intelektualny typ co si obcas zasportuje, ale neprehana to ani s jednym. Nie precitlivela, Mala by mat zmysel pre Humor a nerobit sceny vediet sa nad veci povzniest.
Co sa vzhladu tyka:
mal by to byt taky svetlejsi typ. Nemusi mat blond vlasy ale nemala by to byt ziadna cokolada, cernoska indka alebo ciganka. Vyska je nepodstatna ale nemala by byt moc chuda mierne brusko je uplne v pohode kym nevysi, musi mat vecsie prsia aspon 3jky. Nemala by mat kratke vlasy a tiez nie dlhsie ako po plecia, take tie po zadok su otrasne. Ziadny make up a podobne. ziadne dlhe nechty, par mm od prstov je ok ale nie take co sa hned zlomia. Vysusene ruky su tiez dost odpudive.
to je asi tak vsetko co ma na rychlo napadlo