Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Datum oplodnenia

Príspevok v téme: Datum oplodnenia
Sabi264000

Ahojte, Mala som pomer z jedným chlapcom do 7.8.2016 od tohto dátumu z druhým. 19.8.2016 som mala menštruáciu ktorá trvala 2 dni. Aktuálne som tehotná 11tt a 1 deň termín mam 26.5.2017. Stým druhým som nemala plodné dni... Jedine ak by som otehotnela počas menštruácie ale zas ten termín nesedí. Kedy vlastne som otehotnela?

milladika

Vo 12 tyzdni ti presne potvrdia datum porodu,ktory by mal byt presny.Ale podla velkosti plodu ti stanovili presne tyzdne v ktorom sa nachadzas,takze podla toho ako uvadzas si musela otehotniet koncom augusta alebo zaciatkom septembra.Tyzdne ta nepustia,ved si to vyrataj.No mohlo sa stat ze si mohla otehotniet cez kramy alebo tesne pred nimi,ale to by ti na ultrazvuku zistili,lebo dvojtyzdnovy rozdiel by uz bol moc.Spytaj sa svojej gynekologicky,ona je asi najdvoverihodnejsi clovek,co ti odpovie na to kedy si mohla pocat.

Sabi264000

Ďakujem všetkým za odpovede, Ja som stým druhým chlapom začala žiť od 7.8.2016 do teraz. A Pred týmto dátumom som mala iného.... 19.8.2016 ak to bolo špinenie a nie menštruácia tak koľko asi som už mohla byť tehotná?

0vecka

Galapagos takze v nemecku sa deti vyvyjaju inak ako na slovensku? inak nemozem za to ze mi google drbe nemecke linky a slovensky internet je bieda...

to ze su to priblizne hodnoty je sice Pravda ale vidis ze tam mas 95% a 5% liniu takze si z toho vies urobit dost dobry obraz ak by malo embrio velkost 15 tyzdenneho v 11, tyzdni tak ver tomu ze by lekar pozeral jak chuj

Galapagos

Tie su len približne a mal mala by si sem davat slovenske linky su tu ludia kt po nemecky ci anglocky nevedia a v kazdej krajine je to inak

0vecka

Galapagos tuto mas velkosti plodu a teraz porovnaj 11 tyzden s 15.
podla mna sa to zamenit neda uz aj 2 tyzdne spravia z neobvykle velkeho dietata neobvyklo male...
image.jimcdn.com

Galapagos

Lekar jej to ratal od 19.8 tak že tak a tu je ten problem zeny nevravia kedy mali P.S ale M.S a potom prečo je to tak že žena donáša či už čo ja viem čo