Ahojte, Mala som pomer z jedným chlapcom do 7.8.2016 od tohto dátumu z druhým. 19.8.2016 som mala menštruáciu ktorá trvala 2 dni. Aktuálne som tehotná 11tt a 1 deň termín mam 26.5.2017. Stým druhým som nemala plodné dni... Jedine ak by som otehotnela počas menštruácie ale zas ten termín nesedí. Kedy vlastne som otehotnela?
Datum oplodnenia
Galapagos no dobre mozno teoreticky.. k tomu by sa mohla vyjadrit ale aj tak si myslim z na ultrazvuku by to bolo vidno ci je v 3. alebo 4 mesiaci
Ovecka veď čítaj píše že 7.8 mala pohlavný styk a 19.8 mala 2 d krvacanie t.z že od 7.8 do 19.8 je 12 d čo stačí na oplodnenie vajíčka a putovanie a usadenie sa v maternici z toho vyplyva že to krvacanie mohlo byť znakom usadenia sa pretože vtedy ženy zvyknú krvacat. Ona nam tu nenapisala že kedy mala v juli MS a lekarovi pravdepodobne povedala že MS mala toho 19.8 tak jej to podla toho vyratali ale keďže ona vie kedy mala styk a to odvtedy rátame tak to krvacanie toho 19 vyjde ako usadenie
Galapagos ako vies? okrem toho by to na ultrazvuku zistili ze to dieta je o mesiac starsie
Slečna toho 19.8 nemala menštruáciu ale špinenie dôvodu usadenia vajíčka do maternice takze datum 7.8 je tým pádom dátumom oplodnenia
Mne skor pride cudne to, ze niekto zacne pomer s cudzim clovekom, a rovno na prvykrat ho necha sa do seba urobit? Ochranu nepozname?
Ved som napisala ze musela otehotniet az niekedy koncom augusta lebo kramy mala19.8 ,urcite pocas kramou neotehotetnela a datum porodu sa rata od prveho dna poslednej menstruacie.Aj tyzdne jej sedia.Takze vychadza ze je tehotna s tym druhym .
milladika podla mna je to jednoznacne ten druhy... jedine ze by mala kramy aj pocas tehotenstva a to si mylsim e by ultrazvuk odhalil ci ma dieta 3 mesiace alebo 4
Takze sa opravujem,musela si otehotniet niekedy koncom augusta alebo zaciatkom septembra.19.8 si mala menzes a plodne dni ti vychadzaju koncom augusta.Datum porodu ti vyratali podla poslednej menstruacie aj tyzdne ti sedia presne podla plodnych dni.
podla tohto datumu porodu je pravdepodobne ze si tehotna s prvym chlapcom.
Termin porodu je vzdy 6 az 7 dni pred moznym pocatim po 9 mesiacoch.To znamena ze ak zena otehotnie 9.8 tak termin porodu bude mat po 9 mesiacoch 2.5.