Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Robí si len srandu?

Príspevok v téme: Robí si len srandu?
tea28

Zdravím,

chcem sa s vami podeliť o niečo, čo sa mi v poslednej dobe deje a počuť aj vaše rady, čo si o tom myslíte. Som študentka na VŠ, presťahovala som sa tento rok do ČR a prestúpila na inú školu. Zo začiatku semestra sa so mnou žiadna so spolužiačiek nebavila. Prvý kto sa mi prihovoril bol jeden chalan, s ktorým sme sa potom skamarátili a teraz sa vídame v škole už bežne a normálne sa bavíme. Celkom sa mi aj páči, je veľmi fajn, ale vyznám sa v ňom zatial velmi málo. On je síce z iného ročníka, ale máme spolu pár spoločných predmetov. V škole si zakaždým sadá pri mňa a rozpráva sa najmä so mnou, i keď on narozdiel odo mňa pozná už takmer všetkých ostatných ľudí z odboru, ja som tam jediná slovenka. Stále sa na mňa usmieva a často ho prichytím, ako sa na mňa uprene pozerá a dokonca ani neuhne pohľadom. Deje sa to hlavne vtedy, keď sme s viacerými ľuďmi niekde v podniku. Často sa ma akože nenápadne dotkne, drgne do mňa kolenom, keď sedíme vedla seba. Keď ideme viacerí niekde po ulici, ja idem väčšinou sama, (som taký samotársky typ pomerne), a po chvílke je vždy pri mne a ide vedľa mňa. Vždy sa ma pýta na môj víkend, že čo budem robiť a podobne, a keďže máme spolu robiť jeden projekt, sám sa mi ponúkol či nechcem aj jeho číslo a mail. Nikdy sme však zatial neboli spolu niekde sami, bez partie ostatných ludí. Nikdy ma nikam nepozval. Ja už som si pár krát naplánovala, že ho pozvem aspoň na pivo alebo niečo, nech si pokecáme medzi štyrmi očami. Nikdy mi to však nevyšlo, po škole väčšinou valí domov lebo má nejaké povinnosti, alebo niekam ide. Možno by to odo mňa bolo vtieravé. Možno má aj priateľku, ale vôbec o nej nehovorí. Prečo teda robí to, čo robí? Nechcem si nič namýšlať, môže si zo mňa robiť srandu a zabávať sa na tom celom? Alebo ak to má byť o niečom inom, prečo sa ma neskúsi spýtať, či spolu niekam nepôjdeme? Vôbec tomu nerozumiem.

HelgaJ

No dobre, keby aj mal priatelku. Ste tak velmi mladi, ze sa da vsetko 100 krat zmenit. Nebude predsa s priatelkou do konca zivota, len preto, ze ju teraz ma.
Ak ste kamosi, tak ho na to pivo pozvi a opytaj sa. Ved sa s nim hned nemusis bozkavat a nevhodne flirtovat. Je to kolega, ci spoluziak, tak co riesis?

qweqweqwe

este je tu jedna moznost - ked si vravela, ze ma tolko zalub, tak je mozne aj to, ze sa na vztah momentalne neciti, pretoze vie, ze by nan nemal cas. a nic ine za tym nemusi byt.

Messje

tea
Mozes mu povedat...dat najavo...Ani nevies ako velmi si mi pomohol na zaciatku.Som ti vdacna za to.Vies...nechcem byt vtierava,ale ak by si pristal,rada by som ta aspon pozvala na kolu,kavu...
Nemam ti to ako oplatit tak aspon takto.
Uvidis co povie.Ak ti povie ze mu nic oplacat nemusís...a nic viac,nechce s tebou pre nejaky dovod ist.Asi v tom bude ina priatelka ktoru ma doma kde byva.Nie kde studuje.Potom uz viac neries nic.
Ak bude chciet ta stretnut ako mu navrhnes...bude suhlasit.Sam ti povie termin ak by bol zaneprazdneny
A mozno si mu naozaj len sympaticka a rad ti pomaha.Dalej uz ale ist nechce.To zistis ked ho zavolas.

tea28

Lary nie, nebavíme sa iba o škole, rozprávame sa o všetkom možnom, často o úplných hovadinách, ako kamaráti. On je ale trochu hanblivka a k téme "vzťahy" sme sa zatial nikdy nedostali. Nemyslím si, že každému chalanovi je príjemné baviť sa o vzťahoch s babou, s ktorou sa pozná mesiac a nechem ho dostať do nepríjemnej situácie. Možno ešte nie som natolko kamoška, aby sme preberali aj tieto veci. A možné je aj to, že práve preto, že má možno priateľku a snaží sa na mňa aj napriek tomu hádzať očkom, mi to ani nechce sám povedať, že ju má. Z jeho okolia zatiaľ neviem o tom tiež nič, že by niekoho mal. Ale je to celé záhadné a preto to nevylučujem.

lolinka

Nemyslim, ze si robi srandu, evidentne ho pritahujes ale z nejakeho dovodu ta nikam nepozve. Ten dovod moze byt aj jeho pripadna frajerka ktoru moze mat, ale aj to, ze je velmi zaneprazdeny, alebo sa boji ze ho odmietnes. Prevezmi iniciativu ty, nic tym nestratis, prinajhorsom ta odmietne alebo sa vyhovori na nedostatok casu. Ale skus ho niekam pozvat, kde budete len sami dvaja, ak je vytazeny, tak nech si sam navrhne cas. No a uvidis ako zareaguje, ak sa bude vykrucat, tak sa mu uz dalej nevnucuj. Ale ak s tebou pojde, tak sa skus o nom dozvediet viac, o jeho sukromi, vytiahnut z neho, ako zije a pod.

Svitanie

Dobre tu trepete podaktorí určite ju chce zavrieť vo svojej pivnici :) Možno chce byť k tebe iba milý lebo vie že si nová a nikoho nepoznáš alebo sa mu naozaj páčiš ale bojí sa urobiť druhý krok lebo nevie ako zareaguješ a dobre sa s tebou baví a nechce to prípadným tvojím odmietnutím pokaziť

osol

moze to byt aj tak, ako pise qweqweqwe
este to moze byt tak, ze je to jeho styl komunikacie, ze ho bavi tak flirtovat a zartovat

Lary

Ak by si mu robila návrhy alebo napriek tomu že vieš že má známost tak mu nadbiehaš tak to nie je fer dobre.Ale ...........Tá druhá strana musí predsa povedať ....vieš čo nejdem s tebou do kina lebo mám priatelku a....... Prepäč ale robiť mŕtvu len preto že asi asi niekoho má?Ten kto niekoho má a myslí to vážne tak cele jeho okolie o tom vie lebo o nom hovori.Veď ste už zrelí ludia čo sa bavíte len o škole ?Do prčíc z človekom s ktorým sa rozprávam viac ako druhý krát v živote tak viem či niekoho má !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tea28

Myslím že v jeho 25 rokoch tam ešte nebude žiadna manželka ani dieťa, je študent a býva totiž na byte s ďalšími piatimi kamarátmi, takže skôr možno tá priateľka. Ani o tej by som nevedela, (nijako sa o nej nikdy nezmienil), keby nemal na svojom mailovom účte ako profilovku fotku nejakého dievčaťa, neviem či je skutočná alebo nie, ani kto to je, ale prestala som ho preto kontaktovať a písať si s ním. Mám strach z toho, že ak ju má, nechcem sa stať nejakou rozvracačkou vzťahu. Mne sa to v minulosti stalo, že mi z ničoho nič cudzie dievča prebralo priateľa, lebo bola preňho momentálne zaujímavejšia ako ja. Ja taká nechcem byť a nechcem niekomu robiť takto zle. Odkedy som sa mu ja prestala ozývať, neozval sa mi ani on. Aj tak som mu vždy napísala ja, i keď to bolo vždy z dôvodu, že som potrebovala niečo poradiť, napr. kde niečo zoženiem, alebo ako sa najlepšie dostanem niekam v meste, kedže som tu nová a nikoho tu nemám. Ale tú svoju hru, keď sa stretneme, hrá stále. Točila som jedno video, hneď sa ponúkol, či nepotrebujem pomoc s postprodukciou, lebo vie ako na to. Asi mi ostáva iba čakať, kým ho toto hranie prestane baviť? Nech ostaneme aspoň kamoši.

Lary

Na 100% má nejake záväzky (priatelka,manželka,dieťa) lebo inak by už prejavil náklonnosť k tebe .Rovno sa ho na to spýtaj.Inak vizerá byť fajn.