Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlap po 45

Príspevok v téme: Chlap po 45
Tolerancia

Vas nazor?Vztah trva dva roky,uz rok sa v nom citim akoby trval 20.dovod?partner odmieta bosky,sex...objatie,dotyky mu tiez nic nehovoria...vzdy,ked nieco naznacim je unaveny...ano aj ja som unavena tiez pracujem ale moja tolerancia uz dochadza do ciela.za 8 mesiacov 3 krat?co by ste podnikli.rozhovor? Vie,ze nie som spokojna...

Tolerancia

Lary,dik za uprimnost.takto nejak som si to aj ja laik zena vysvetlovala,uz len z pocutia...preto to zacinam skumat,nezda sa mi ten jeho nezaujem,ved ak aj nieco je,ina zena gay?napr.poviem nie ved sme uz velky pochopila by som a zaroven aj zbalila a isla...aj to,ze nema chut a chyba mu testosteron,ok ale kde su tie ine veci podla ,ktorych si moze jeden mysliet,ze ten druhy ho ma rad aj napr.ze ho podvadza,ono totiz to ani tie nie su,objatia,bosky...vecer pri bosku na dobru noc co mimochodom je cmuk,,,zacal zas vidavat zvuk typu eeee,cize nerob nie je mi to neprijemne,preco? No som mu trosinku stisla peru a uz bolo eeee.nerob.mam uz toho naozaj plne zuby.lebo nie je to len sex ale veskery prejav ako vravim,ked neurobim ja nedostanem...zacinam pocitovat odcudzenie a viem,ze je to len o case...do kedy este

osol

Nie je to to, tak som sa zmylila. Lebo tam by som hladala odpoved na tvoje otazky. Nevies si to sama podla toho vyvodit?

Lary

Naozaj ti chcem pomôcť. Evidentne tvoj partner ma malo testosteronu.Poznám chlapov po 40 _tke sám mam 43 rokov.poviem ti z chlapskeho hladiska.Tu nieco nieje v poriadku.Veď chlapi o inom ako o sexe ani nerozprávajú.max jeden z 50Tich je iný.Nieže by sme až tolko krát mohli ako o tom dokážeme rozprávať ale určite viac krát za týžden je normäl.To ze partnerky su bud unavene alebo ich bolí hlava alebo nemajú náladu je. Už o inom ale normálny chlap môže skoro vždy.Aj keď ma teplotu atď .

Tolerancia

Dobry vecer p.Filip TT akoze z Trnavy? @no Bibliu rada citam a najdem si v nej vela krat vysvetlenie alebo aspon pochopenie,pokoj...ale k problemu som rada,ze si napisal nakolko si bol spomenuty bola som zvedava aj na Tvoj nazor,uz ho poznam a viac menej sa s tebou stotoznujem,necakam,ze sa zmeni je proste taky...ok brala by som ho aj s tym,ze...ale aspon.nejake to objatie,pohladenie...teraz odisiel spat od telky a ani bu ani muuu...mna nasi ucili,ze aj ta krava co vojde do mastale aspon zabuci...ako to brat,ze je bohuzial taky bulo alebo mu nestojim ani len za slovko Dobru noc ...a to dostal pod nos,ked dosiel z prace19h aj teply obed aj dezert aj horuci cajik tak ako to ma rad.nechcem sa stazovat,ja som si vybrala,len nie som s tych co lietaju z kvetu na kvet,stve ma to,ze som koli tomu byt s nim obetovala byv.zamestnanie.rodinu,priatelov...som s nim a len pre neho sa pytam co z toho mam...nic iba to,ze ho mam este rada...a k tej uchylke,nie nie je to a.s. odkaz pre OSLA

Filip TT

Ahoj Adria a Zita, ďakujem za milé slová. Vážim si to. :)

Tolerancia - obdivujem ťa, že si prečítala už dvakrát Bibliu, to by som chcel aj ja, ale asi som na to málo systematický.

Čo sa týka tvojho problému - sexu medzi partnermi sa eufeministicky hovorí aj "manželské povinnosti". Napísala si, že to nie je tvoj manžel, ale priateľ. Priateľ nemá povinnosť mať s tebou sex. Neprisahal ti vernosť, ani ty jemu. Podľa mňa žiadaš niečo na čo máš právo, ale na zlej adrese.

Akože z čisto ľudského pohľadu sa mi zdá z tých detailov čo si tu uviedla, že jemu nejde o vzťah na úrovni manželskej jednoty. Ak on niekedy hovoril o manželstve, tak asi si uvedomoval rozdiel medzi manželstvom a priateľstvom. Teraz nehovorí, tak asi chce aby to zostalo v tejto nezáväznej priateľskej polohe. Podľa mňa keby si s ním detailne rozprávala o vašom vzťahu, či je ochotný na ňom pracovať, meniť veci, čo mu neprospievajú a robiť veci čo mu prospievajú aj keď by to chcelo námahu, tak predpokladám, že by nebol ochotný.

Podľa mňa v tomto vzťahu nedosiahneš jednotu na manželskej úrovni, aby mal pre vás tú cenu, že by ste boli ochotní sa pre neho vzdať niečoho alebo sa prinútiť k niečomu. Asi nemôžeš očakávať dynamiku, že cítime, že tento rok je náš vzťah hlbší ako pred rokom, že viac do seba zapadáme, viac so sebou hrajeme a tak...

Predpokladám, že keď otvoríš takto tému o vašom vzťahu s prieteľom v nejakej pokojnej chvíly, tak spoznáš limity....

osol

Tolerancia, si na anonymnom fore, tak sem kludne mozes napisat viac. Keby si trebars napisala, ze o aku uchylku, podla teba uchylku, podla neho asi nie, ide, tak mozno by sa aj nase rady mohli pohnut nejakym smerom. Takto mozme pisat aj dost od veci. Tak sa skusim spytat, ze ci nahodou nejde o analny sex. Ak je to nieco ine, tak kludne napis, ved to je jeho problem, nie tvoj.