Chlap po 45

Príspevok v téme: Chlap po 45
Tolerancia

Vas nazor?Vztah trva dva roky,uz rok sa v nom citim akoby trval 20.dovod?partner odmieta bosky,sex...objatie,dotyky mu tiez nic nehovoria...vzdy,ked nieco naznacim je unaveny...ano aj ja som unavena tiez pracujem ale moja tolerancia uz dochadza do ciela.za 8 mesiacov 3 krat?co by ste podnikli.rozhovor? Vie,ze nie som spokojna...

osol

adr, urcite jej nepovie, ze mam inu orientaciu, taky geroj je malokto. Nejake vyhovorky a sluby si pripravi. Treba sa zamysliet, o co mu asi ide.

a_dr1a

Tolerancia. Pisala si, ze on o tvojej nespokojnosti vie. Takze ste sa o tom museli rozpravat bavit. Co ti na to povedal? Cim to on odovodnoval? Ako to vidi vnima on sam?

a_dr1a

Tolerancia. Ono stres v praci vie narobit velke problemy. Ale tu by bolo pre mna smerodajnejsie skor to, ze to bolo taketo iste aj pri jeho dvoch EX (cize toto trva uz desatrocie a viac). Takze moze v tom byt vselico. Kludne aj to maskovanie inej sexualnej orientacie, mozno je asexual, nepotrebuje sex neznosti bozky dotyky, moze byt za tym viera vychova trauma z minulosti ai ai

Ten vek nemusi nic znamenat. Su muzi sex.vysokovykonni aj vo vyssom veku kde vek 45r isto nepatri a zas su aj impotentni mladici

Tolerancia

...sme rovnako stari,ina zena?aj to ma uz napadlo,ale...je cele dni v praci...ano rada by som ostat s nim,ale...inak,nemoze to byt aj ina orientacia,pretoze aj to ma uz napadlo.kedze aj bosky su len ako od brata..a predomnou mal dva vztahy.skoncili rovnako obidve zeny niekolko rokov spavali z inym az nakoniec od neho odisli,takto by som to ale neriesila mam svoje zasady...depresia?neviem,stres v praci urcite ano

liptov

Tolerancia on má 45 a ty máš koľko?
Kedže má po 45 možno u neho začínajú problémy s prostatou a tým už aj znížené libido ale prikláňam sa k možnosti že je za tým iná baba no môže to byť aj depresiou. Nemá depresívne stavy?

Jatt

Nuž, vzťah s výrazne starším mužov so sebou obnáša aj tieto preoblémy. V prípade, že chcete v aktuálnom vzťahu zotrvať aj naďalej, budete musieť akceptovať partnerové obtiaže a dysfunkcie spojené s pokročilým vekom. V prípade, že ešte chcete okúsiť "sexuálny zápal", budete musieť prehodnotiť ďalšie zotrvanie vo vzťahu. Každopádne, čaká Vás obdobie plné riešenia dilemy.