Vas nazor?Vztah trva dva roky,uz rok sa v nom citim akoby trval 20.dovod?partner odmieta bosky,sex...objatie,dotyky mu tiez nic nehovoria...vzdy,ked nieco naznacim je unaveny...ano aj ja som unavena tiez pracujem ale moja tolerancia uz dochadza do ciela.za 8 mesiacov 3 krat?co by ste podnikli.rozhovor? Vie,ze nie som spokojna...
Chlap po 45
...Dakujem.pochopila som o com si tocila :-) pekny vecer
Tolerancia. Len aby si chapala o com som tocila.....
Preco zneuzivas nick niekoho ineho, kto ho ma riadne registrovany? Je to ubohe. Skryvat sa za niekoho ineho a takto tliachat. Vymysli si svoj vlastny nick a pod nim pis svoje nazory postoje myslienky. Registrovany Filip_TT je jeden fajn mudry inteligentny a dobry muz.
Apropo. Toto co si napisal, by platilo, keby boli on a ona zosobaseny. No nie su
Filip TT pekne si mi to napisal...Dakujem aj za tvoj nazor...bibliu knihu knih som precitala uz dva krat celu a obcas si v nej najdem to svoje,nemam muza...je to moj priatel
Tolerancia, tento vzťah je tvojou skúškou od Boha, či si dosť silná a budeš verne stáť pri svojom mužovi a poslúchať ho, lebo to je tvojou povinnosťou. Keby si ho opustila, spáchala by si hriech a stihol by ťa boží trest. A nezabúdaj, že aj myšlienky na telesnú lásku sú hriechom! Čítaj si Bibliu, aby si toľko nemyslela na telesné pôžitky, a hľadaj útechu vo viere v Boha.
Tolerancia) Tak mozno by si sa aj divila ake rozne profesie sem chodia a neraz aj radia)) A hanba nie je namieste. Oni pocuvaju take rozne vypovede dovernosti, zeby si az nechapala.
A uz len tolko. Mozno prave ta jeho "uchylka" bola cesta dostat sa k nemu. Kedze sa ti s nou zdoveril otvoril, spravil ustretovy krok. Neprijala si to a ho. Co je ok a tvoja slobodna volba rozhodnutie. Nenuti ta k nicomu. No to iste robi teraz aj on. A tiez asi nechce aby si ho tlacila nutila, do coho on nechce. Vies. Prenho zas to tvoje: "bezny sex, intimnosti, bozky ai" nemusi predstavovat "normalnost" a nieco, co chce. Len ho to nelaka nevzusuje, nic mu to nehovori.
...nie,necakala som zrovna diagnozu,ale mozno som v kutiku duse dufala,verila,ze kedze je tu tak vela ludi natrafim na niekoho z profesionalov a poradi mi...realne za ziadnym nepojdem,citila by som sa trapne rozoberat veci,ktore som tu ani nespomenula...dufam,ze uznas,ze v anonimite sa taketo intimnosti riesia lahsie ako v reali...ja viem,ze pocuvat hudbu co sa mi paci je norm .ale za dva roky s nim som stratila tolko sebavedomia...bojim sa obliect si co chcem ja vzdy riesim ci je to to spravne co by sa jemu pacilo aby ma zas len nezotrel,ze to co mas ??? Vyzera to ako z Mileticky...tj.trhovisko...robim mozne aj nemozne ako sa mu zapacit...az sa sama sebe cudujem,a poviem si co sa uz nezbalis a nic mu nepovedat len odist,mozno,ze by si ani nevsimol ze tu nie som aaale nie vsimol nebolo by upratane.navarene a nemal by ho kto obsluhovat.vodu? Cajik? Kavu? ...neviem,ci mam este patrat a povedat,ze takto si to ja nepredstavujem alebo sa zbalit a odist domov k sebe..uchylku tu nechcem riesit ale mna na nu nenahovoril aj ked to nebolo to orechove pre mna,koli zapacit sa mu som chcela ale blok v hlave a neslo to ako to chcel on...
Tolerancia. Niekedy sa staci vypisat. A ked to clovek neraz po sebe cita, uvedomuje si vela suvislosti a veci, ktore si dovtedy nemusel ani uvedomovat.
Napisala si: "..tym,ze som to tu napisala myslela som ci nahodou nenatrafim na niekoho kto ma navedie a zistim kto on vlastne je.." - ver, toto nie je mozne. My tu mozeme iba hadat tipovat ai. Ale my s nim nie sme, nezijeme, netravime s nim cas ako ty. Ty si s nim 2r a nevies nepoznas sama odpovede. Takze od nas cakas nemozne.
No uz vypisanie sa sem ti vela muselo dat.
Ak smiem. Aku sex.uchylku ma? To moze tiez dost o nom vypovedat prezradit.
A ver. Pocuvat hudbu aku mas rada, aj keby to bol trebars metal ci cvirikanie vtakov a sum lesov, dat si na vianocne prestrety stol haluzku ai, je OK. Ty si OK. A nie je to nic zle ci divne, nespravne. Myslim, ze chapes....
No.k sexuologovi on urcite nepojde a ani si nedovolim mu to navrhnut pretoze viem ake gesto by sa mi uslo a,ze hladam problem kde nie je...tak ako ked pocuvam hudbu co sa mi paci napr.latino hned mam gesto sibe ti pred ocami...tym,ze som to tu napisala myslela som ci nahodou nenatrafim na niekoho kto ma navedie a zistim kto on vlastne je...ja mam ale jasno,ze napriek tomu,ze on planuje nasu spoloc.buducnost ak sa nezmeni ja sa balim a pojdem domov aj tak vzdy,ked pridem k sebe do bytu citim sa viac doma ako tu u neho co este aj vianoc.prestieranie muselo byt podla neho to boli nase prve vianoce,chcela som trosku rozziarit stol v smutnych farbach malou zivou cervenou vetvickou hned ma zotrel s tym,ze co to za gyce?nebol .podla mna to bol kusok prirody zivy konarik naozaj mali ky k svie ke.ale odbocila som asi som aj rada,ze som konecne otvorila pandorinu skrinku a prichadzam v svojich spomienkach na to,ze niee s tymto takymto chlapom nechcem zostarnut.este pikoska mozno po mesa nej znamosti mi casto opakoval,ze preco sa nezosobasit,bolo mi to divne ze tak skoro tak som hovorila chce to viac casu...uvidime...ale je pravdou,ze posledny polrok to nespomenul uz ani raz...A este ma s.uchylku...
Tolerancia. Psycholog ti nepovie ci on j, alebo nie je gay. Skor by ti to pomohol si ujasnit co chces a co nie, ako dalej, ai.
V tomto smere by ti vsak skor pomohol sexuolog. No on tam zrejme s tebou nepojde (lebo on ziaden problem nema nevidi, trva to uz roky pri roznych zenach a nic s tym nerobi. No lebo nechce. Vyhovuje mu to takto). Ale k sexuologovi mozes ist aj sama. Zo zaciatku to bolo ako medzi vami? Citila si unho tuzbu vzrusenie ai?
No a cakat myslim ze nema zmysel (ste spolu 2r, on bol takyto vzdy aj pri inych zenach takze to so sebou nespajaj, skor to ostane taketo iste ako to je, prip.horsie). Iba si musis ujasnit co chces ty. Bud takto dalej spolu fungovat ako par (uspokojovat sa budes vsak sama ci inak. Najdes si svoj vlastny svet, sebarealizaciu zaujmy konicky znamych ai), alebo si povies ze takyto vztah nechces a zacnes odznova nanovo. Sama ci s niekym inym