Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlap po 45

Príspevok v téme: Chlap po 45
Tolerancia

Vas nazor?Vztah trva dva roky,uz rok sa v nom citim akoby trval 20.dovod?partner odmieta bosky,sex...objatie,dotyky mu tiez nic nehovoria...vzdy,ked nieco naznacim je unaveny...ano aj ja som unavena tiez pracujem ale moja tolerancia uz dochadza do ciela.za 8 mesiacov 3 krat?co by ste podnikli.rozhovor? Vie,ze nie som spokojna...

Tolerancia

Syn je Vs,mama odisla za inym muzom aj so synom ale po par rokoch umrela takze syn mu bol ako 12 rocny zvereny...je len zamestnanec z veducou funkciou a ako hovorim perfekcionista,detailista...neviem ho v praci skontrolovat je mimo domu.a nepoznam ani kolegou ani nikoho som tu nova nikoho nepoznam,prisla som byvat k nemu do neznama zijem tu len do prace a domov....

a_dr1a

Tolerancia. A matku toho jeho syna nepoznas? Rozviedli sa alebo umrela? Opustila ho? Ten syn preco byva zije s vami? Bol mu zvereny, alebo on sam chcel u otca byvat zit? Pisala si ze je student, takze VS

osol

preco je cele dni v praci, on je zivnostnik, ma firmu, alebo niekde v banke? to by som tiez na to mrkla, ci je ozaj v praci a co tam robi.

Tolerancia

...ano mam svoj vek aj vselico za sebou...nie je to ani moj prvy,ale takeho chladneho,nevsimaveho chlapa,nepoznam aa ani jedneho gaya,zatial.prave,ze si spajam dva a dva napadla ma tato myslienka,priklad,zena odchadza na sluzobku na 10 dni a nerozluci sa s nou ok.hovorim si,ked sa vratim...vratila a zas nic.ano ma syna jedneho uz dospeleho zije s nami...psychologa som myslela,ano keby som zistila,ze je Gay opustim ho pretoze by som vedela na com som a nedufala,ze mozno raz...vy?co by ste urobili=otazka na telo?@lebo cakat,inak v praci nie nemusi nema pevnu prac.dobu je tam koli tomu,ze je nenor.perfekcionista aspon tak si to vysvetlujem ja a hovori on,ze tam ma samych slabych ludi a kedze je zodpovedny musi tam travit tolko casu...no neviem,comu verit,co urobit ale kazdy den to takto v hlave riesim a je fakt,ze uz mam toho dost...

a_dr1a

Oktoberko. To je jasne) Vyhyba sa domovu partnerke ai, preto mu je prijemnejsie milsie travit vacsinu casu v praci alebo inymi "povinnostami aktivitami". Je to vyhybave spravanie

a_dr1a

To si ako myslela ze doma ma studenta? On ma dieta?

Tolerancia. Mas uz svoj vek. Chces mi povedat, ze nevies rozpoznat kto je gay?? Nemyslim niekoho so zženštilym spravanim obliekanim ai. To by poznal uz aj idiot. Ale poznat sa to da. Ja ich poznam dost v mojom okoli a v tomto viem rozlisit orientaciu. A ty ako zena mas uz dost za sebou v zivote. Co ti hovori tvoja intuicia citaky 6zmysel?

osol

Koho kompetentneho myslis, psycholog? Treba ho navstivit. Tu orientaciu z neho nevydolujes. Len musis byt vsimava a spajat si 2 a 2. A co by to zmenilo, opustila by si ho? Ak nie, tak po tom ani nepatraj, naco.

oktoberko

ziadna ina tolerancia skor je v tom ina zena. A co v praci, preco v nej travi tolko casu? Musi ci chce tam tolko casu travit?

Tolerancia

...on by inu orientaciu nepriznal...par krat len tak do vetra utrusil,ze on je chlap...a aj tema gay sem tam do vetra...neviem ale ked si to spajam pride mi akoby nieco chcel povedat...opytat sa ho na to? Ako? Viem,ze stres je hroza,ale az tak,ze sa osoby,ktoru mam rad nechcem ani len dotykat.objatie,usmev,bosk...ked ho neobimem ja on nie,preco si so mnou zacal?vyhovuje mu vztah.on je cele dni v praci doma ma studenta,navarit,upratat,chod domacnosti musi byt...a poriadok?potrpi si...kto by to robil?a ano rozpravali sme sa,on povie,ze on nema tolko energie ako ja a nemam vymyslat problemi,nikoho nema je iba unaveny..