Sedacia súprava

Janna478

@silvusiq jasné, stačia mi. Ďakujem ti! :-) Áno, majú to na stránke? Idem pozrieť, vôbec som si nevšimla predtým :-/

silvusiq

Janna tieto dve fotky mám, snáď ti budú stačiť. Mám aj viac ale tie sú také rozmazané a nie je pomaly nič vidieť na nich. Čo sa týka dovozu a vývozu to ponúkajú. Síce za poplatok ale nie je to nič strašné. Cenník majú na stránke uvedený, tak si pozri.

Janna478

@silvusiq prosím ťa nejaké fotky z ich návštevy nemáš? Lebo ako na stránke som si pozerala ale predsa len z predajne sú iné fotky, lepšie. Pomohla by si mi, ďakujem :-) A ešte by som sa chcela spýtať, ako majú poriešený dovoz a vývoz nejakého nábytku? Lebo nie všetci ľudia majú dodávky a možnosť si nábytok previesť hoc kde.

lenyia

Sashasss = áno, majú tam aj kožené. Dúfam, že ti neprekáža, že som sa ozvala ale keďže som videla túto tvoju otázku, tak som ti chcela rýchlo odpovedať. My od nich máme koženú sedačku a preto na 100% viem, že aj také majú v ponuke :-)

silvusiq

Alicka v Bratislave síce nebývam ale keď som tam bola, tak sa mi páčil obchod Albero. Tam mali nábytok od výmyslu sveta a veľa sedačiek.

alicka87

Pekný piatkový deň prajem :) Dajte aj mne nejaké tipy na dobré obchody so sedačkami - ideálne v BA... Je ich tam viacej, to viem, ale ktorú sú najlepšie? Nechce sa mi všetky obehnúť :(

lili303

semario super si to vymyslel :-):-) sorry, som tu dlhsie nebola tak preto som neodpisovala. mala som rodinne aj pracovne problemy :-(:-( hrozne nieco :-( ale s tym ta nebudem zatazovat. chcem sa spytat, ci ste uz nejaku sedacku boli aj vybrat, hm?

stankila

lordsmn a to oni maju aj nejaku predajnu?.. este som nikdy ten nazov nepocula a vobec neviem, ake sedacky ponukaju.. musim to ist kuk.. my sme minuly rok kupili vyhodne v Albero nabytku.. tiez pohodlna, pekna a za dobry peniaz.. sme vychytali nejaku akciu ale uz neviem ani aka to bola.. ale viem, ze sme usetrili niekolko stoviek €..