Je materske znamienko mojho syna dokazom z minuleho zivota?

Príspevok v téme: Je materske znamienko mojho syna dokazom z minuleho zivota?
Xarela

Mam teraz uz 5 rocneho syna. V den porod som si vsimla, ze mal vzadu na hlavicke nieco ako otvorenu malu ranku v tvare gulky. Nevytekala mu odtial krv, iba to mal pokryte cerstvou krvnou zrazeninou. Doktor si to pozrel a skonstatoval, ze to nic nieje, vraj je to porodom a po case sa to zahoji. No nezahojilo sa to nikdy a nikto nevie, co to je. Ma to stale cervenu farbu ale miesto toho, aby sa to stratilo, sa to trosku tymi rokmi zvacsilo. Boli sme u viacerych doktorov, no ani jeden mi nevedel presne povedat, co to je. Vraj je to materske znamienko a ostane mu to navzdy. Ma to na zadnej casti hlavy pod vlaskami, takze to nieje vidiet, iba ked ho kupem. Vyzera to ako rana po strelbe. Stale sa toho zdesim, ked to vidim. Inac syn je vesele, normalne dieta. Moze to byt naozaj znamenie z minuleho zivota? Stretol sa niekto s niecim podobnym?.... Dakujem.....

0vecka

hroch a co o tom vies ty? akurat len hoaxi... tie hoaxi som si pozeral aj ja dokonca som im este v pred pubertalnom veku aj veril ...

prave preto to vyzera ako to vyzera lebo sa jednoducho odmietaju fakty a robia sa politicke rozhodnutie ktore zeru ludia ktori sa na veci pozeraju len cez pocity a niesu schopni alebo ochotni ich vidiet take ake su.

Taro

No tak práve si ma predbehol hroch :D, napríklad ja tomu neverím ale to ešte neznamená že mam pravo to spochybniť keď ku tomu neposkytnem žiadny relevantný dôkaz a nie to ešte sa povyšovať alebo urážať a odsudzovať :D

hroch

ja sa tiez nedivim, ze to v nasej spolocnosti vyzera tak, ako vyzera, ked ludia, co o veci nic nevedia, sa o nej najviac vyjadruju.
ale s tym 21. storocie nema nic, to je v ludskej povahe.
ovecka, ved ty si sa jasne vyjadril, ze je to cele blbost a ze o tom tym padom nic nevies (lebo ani nie je co vediet)
to chces povedat, ze tento tvoj pristup ta nejak opravnuje sa k tomu vyjadrovat a dokonca sa tomu z akejsi nadradenej pozicie vysmievat?
chces povedat, ze vo veci, o ktorej si si nic nenastudoval, nijak si sa nou priamo alebo nepriamo nezaoberal, je tvoj nazor nejak smerodajny?

0vecka

zamyslal sa niekto z vas na d tym ze ak by to malo byt strelne poranenie z min. zivota tak to vobec nedava zmysel? smrt nenastala pretrhnutim koze ani zlomenim lebky ale bud poskodenim mozgu alebo vnutornym krvacanim... podla tejto logiky by napr alkoholici mali mat podobne flaky v oblasti pecene alebo fajciari v oblasti pluc atd ... popripade by mali byt vidno vsetky jazvy... ak by to tak bolo tak by sme boli vsetci dojazveni jak neviem co ... a co napr niekto koho presiel kombajn?? proste uz logicky je to cele jeden velky nezmysel. Taketo " ezo-teorie" si nezasluzia nic ine ako verejny vysmech

Messje

Hroch
No po tom co si tu popisal/a...uz teraz isto uveri,ze je to kozna choroba.
Niektori ludia este stale rozmyslaju ako za cias,ked sa upalovali bosorky

Odkaz pre zakladatelku temy
Tvoje dieťa z toho nemusi mat ziadnu traumu,pokial to nebudes pred nim rozoberat.
Sleduj len ci sa to nezvacsuje alebo nemeni tvar a prestan sa zamýšľať nad hlupostami.Niekedy naozaj vdaka psycho matkam maju ich deti psycho problemy cely zivot.

hroch

na tuto otazku tu odpoved nedostanes, ano, moze to byt dôsledok minulého zivota. vacsinou ide o sposob smrti, ludia, co boli obeseni, mozu mat problemy s hrdlom, zastreleni mozu mat nejake znamienko alebo stopu na to mieste.
ak to naozaj je nieco take, moze (teda skor bude) mat v buducnosti psychicke aj fyzicke problemy, takze ho sleduj, studuj si veci okolo toho a pripadne najdi niekoho, kto by ti k tomu vedel povedat viac.
kazdopadne, vyriesit si ich bude musiet sam.
na druhej strane, netreba za vsetkym vidiet taketo vplyvy, moze to kludne byt nejake kozna zalezitost.

Iiiii

Tie úroky z omeškania by mali mať tiež svoj limit. Ja som raz dlhoval jednej nemenovanej poisťovni 100 eur a na úrokoch mi nabehlo ďalších 60 eur v priebehu dvoch, troch mesiacov.

Emily opat

Ahoj Xarela, kľudne môže ale aj nemusí. To ti to tu nikto nepovie. Ak v budúcnosti pôjde tvoj syn na Regresnu terapiu môže sa to dozvedieť.

0vecka

Taro hmmm este raz opakujem toto je ta ista situacia ze ste pred sudom executor povie ze vam pisal pred 10timi rokmi list ze dlzite 2,5 odftedy mate uroky z urokov + trovy exekucie 10 000 ... aky dokaz viete poskytnut ze ste ten list nedostali? no ziadny. a toto je to iste ako s minulymi zivotmi .. ako mam dokazat ze neexistuju ak cely concept je tak postaveny ze dokaz o tom byt jednoducho nemoze... tu musi niekto predlozit dokaz alebo asponidndiciu ze je to tak.. teda napr zlozenku z posty....

takto si vymyslim hocijaku hovadinu a nikto mie nieje schopni dokazat opak.