Koniec este predtym, ako vobec nieco zacne

Príspevok v téme: Koniec este predtym, ako vobec nieco zacne
Nedarisaminic

Ahoj, potrebujem poradit. Nic sa mi nedari co sa tyka vztahov, znamosti a zoznamovania sa. Vzdy ked sa mi zapaci nejaky chalan/muz, vyzera to ze aj ja jemu, je tam ocny kontakt atd, ale ziadna komunikacia, nikdy. Nedostaneme sa k tomu. Vzdy ten dotycny vaha a nakoniec z toho nic nieje. Fakt ma to mrzi. Neviem ci ich nejak odhanam, odpudzujem alebo som proste prekliata. Nechcem byt dosmrti sama a dookola hladat a zaroven stracat. Neviem co s tym.

a_dr1a

Nedarisaminic. To co si napisala lombardo, kam si ju poslala, nie je adekvatna reakcia. A mozes posielat hocikoho s kludom s usmevom a pisat, ze sa takto nechovas na verejnosti, ale "anonymita" ta neopravnuje k tomuto. Dost to o tebe vypoveda. Ver, pre psych. vyrovnaneho a OK cloveka je jedno, ci je toto tu net ci real. Spravaj sa tak ako treba a ako ti je to vlastne - vsade. Ci tu alebo vonku v realite.
Dalej.
Pises, ze nehladas zufalo muza. Tak si tu potom sama odporujes. Doslova "fnukas" ako nemas stastie si niekoho najst, ze muzi sice maju zaujem pacis sa im, ale neurobia akoby povestny prvy krok, no ty pises, ze nehladas zufalo muza. Tu nejde o to slovo "zufalo". Ale ze nehladas. Mozno to je ta chyba, ze tym, ze to hras: ze nikoho nehladas, vysielas nevedome tieto signaly nezaujmu ai aj tym muzom v realite. Potom sa radsej stiahnu, neriskuju zbytocne prepadak, ze pri osloveni ich posles tam niekde, ako si uz tu poslala aj lombardo. Chapes? Mimika gesta vyraz tvare, rec tela ai - neoklames. To co z teba vyzaruje. Muzi nie su blbi, vedia citat a odhadnut svoje sance moznosti u tej ktorej zeny, vynalozenie snahy usilia ai a ci sa im to vobec vyplati. Ci to bude vobec rentabilne adekvatne vynalozenemu usiliu.
Vsak sa poobzeraj vokol seba. Desiatky stovky tisicky peknych ludi. Zien i muzov. No co vsak s miskou, ak je prazdna?
Takze.
Bud tym muzom a aj sebe pomozes - ze pri najblizsom stretnuti tretieho druhu ked bude zas na teba daky pozerat usmievat sa ocumovat ta, urobis aj ty nieco (pr. usmejes sa, kyvnes hlavou, pozdravis, prihovoris sa podla konkretnej situacie v akej budes: pr.vonku na zastavke, ked bude prsat "to je zas ale pocasie, vsak?". "Kam cestujes?" ai. Ked v praci tak na temu prace, oddychu ai. Ak u lekara tak na temu, ako je spokojny s lek.starostlivostou ai). Proste nadviaz komunikaciu. Ak z toho nic nebude aspon si pokecate)) Mne sa ludia nonstop prihovaraju a oslovuju ma.
A nezameriavaj sa tak velmi na nieco co nemas (muza vztah), ale sustred sa na to co mas, rozvijaj to a dalej na sebe makaj (praca zaujmy zaluby kultura umenie sport jazyky cestovanie priatelia duchovno spolocensky zivot zabava ai).
A ked ti to v reale "nejde", tak skus kludne inzerat. Podas si sama text, sama si vyberies vyselektujes koho chces/nechces, popisete par info o sebe vymenite a stretnete sa. Tym vlastne ten prvy krok oslovenia prihovorenia, ten tzv.prvy krok, bude vynechany preskoceny, s ktorym mas v reale problem. Na stretku takto uz budes vediet koho asi stretnes, o com s nim mas kecat ai

ANGEL-DEMON

a ked mi zahlási že sa sklamala... :-D a čo si čakala moja?
v čom si sa sklamala? vyznaval ti lasku sluboval buducnost...?
nie.. no tak?? som ti povedala ze len na sex ta maju.. ja viem ze ide iba o sex... no tak ake sklamanie riesis :-D tak sa citovo neviaz a uzivaj si a nerieš a nenamotavaj sa... ale necakaj od 25 rocneho ze s tebou pojde do spolocnosti a za ruky po meste.. :-D
**
najlepsie bolo ked sa isli stretnuť s mojim kamošom! celé zle! trapas ako svet... poznam jeho, viem aky je, sukničkár, uz sme sa bavili na tu temu ze starsiu pretiahne ale nič viac.. a poznam ju ze ona sniva o partnerovi a ešte o "deťátku" no a mna presvedčili nech sa stretnem s nimi spolu ako prostrednik, ze lepsie bude... no katastrofa... ako pytam sa jej že čo si od toho slubovala? aj jeho... akoze nechápem... :-D som mu vysvetlila ze ona chce vztah tak nech sa podla toho chlapec chová... :-D no skoncilo to fiaskom, sadli sme si pokecali v trojke :-D obaja zistili ze "toto nieeee" a každy si žije svoj život :-D

ANGEL-DEMON

osol poznám ju uz 6 rokov a nikdy nemala ziaden vztah, ma dceru v mojom veku čo sa jej pritrafila so spoluziakom,... za 6 rokov ma len o 20 rokov mladsich milencov, ziadny z nich ju nikdy nezoberie von medzi ludi, bud na polnu cestu a vratia sa domov k frajerke potom alebo teraz posledny do svojho bytu ju zobral narozpraval jej keci ako s nou bude chodiť na vylety, túry, bicyklovať sa... a asi 2-3 mesiace to s ním tahala takým štýlom že sa stretla s nim len v jeho byte kam za nim sla a po sexe sla domov... ako dievča na telefon.. a stale dookola, dohovoriť si nedá... ma 46, ako som písala stareho psa novym kuskom nenaučíš...a len mladých rieši... a čaka že 25 ročný sa s nou bude za ručičky po meste promenádovať :-D

osol

hahaha, no to je pripad, viem si ju predstavit. Esteze sa tym chlapom neprihovarala. Neviem koho takyto pripad zaujme, len niekoho velmi podobneho.

ANGEL-DEMON

a prečo ho nemá a ani nikdy mať nebude? primitivizmus, detinskosť,..
najlepší príklad:
sedím s nou na terase, na pizzu sme boli, blízko vedla nás sedeli pravdepodobne nejaký manageri, jeden z nich lieta na sluzobky po svete... a ona prosím prekne, hanbila som sa ako pes za nu a dúfala že snád to nepočuli...
mala na stole vedla pizze polozeneho psa kabelkoveho :-D a začala mu vážne ukazovať, rozprávať sa s nou "pozri aké autíčko ide ňuňuňuňuu,.nooooo autííčkoooo a pozri aký psík ide tam...."
takym primitivnym tonom hlasu, hlasitosť že to musela počuť celá ulica... bez toho psa sa nepohne ani na krok, ukazuje jej lietadielka ktoré letia, autíčka.. no katastrofa.... no ked toto vidí nejaký chlap no rozhodne ho to nezaujme,.. + iné veci čo nejdem rozoberať...
darmo ze má v 46 postavu ako 18 ročná ze na svoj vek vyzerá celkom ako tak,..

Nedarisaminic

Angel - vobec, nervacka niesom. Poslala som ju tam uplne v klude s usmevom...nechovam sa tak na verejnosti...nehladam zufalo chlapa... ( citate vobec temu predtym ako pisete prispevky ?? )