Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koniec este predtym, ako vobec nieco zacne

Príspevok v téme: Koniec este predtym, ako vobec nieco zacne
Nedarisaminic

Ahoj, potrebujem poradit. Nic sa mi nedari co sa tyka vztahov, znamosti a zoznamovania sa. Vzdy ked sa mi zapaci nejaky chalan/muz, vyzera to ze aj ja jemu, je tam ocny kontakt atd, ale ziadna komunikacia, nikdy. Nedostaneme sa k tomu. Vzdy ten dotycny vaha a nakoniec z toho nic nieje. Fakt ma to mrzi. Neviem ci ich nejak odhanam, odpudzujem alebo som proste prekliata. Nechcem byt dosmrti sama a dookola hladat a zaroven stracat. Neviem co s tym.

Nedarisaminic

Ako ze neoslovuju pekne zeny ? Vidim ze oslovuju a vsade.
Len ja som sama, kazdy chlap sa mi akoby vyhyba a aj skaredsie kamaratky ci kolegyne v praci v kuse flirtuju a maju napadnikov aj ked su zadane.
Mne staci jeden jediny a nikdy, uz je to pravidlo nic z toho nieje.

Nedarisaminic

Len podotyka, niesom ziadna odluda (aj ked, niekedy sa tak citim..)
Vysoka, stilej postavy, plne prsia, ziadna lata...dlhe vlasy. No ziadny sa ku mne ani poriadne nepriblizi! Tak co robim zle? Je to spravanim? Som tak trochu introvert typ, ale ak mam niekoho menim sa... Len ja nikoho dlhu dobu nemam a aj ked chcem, nejde to a to je divne aj mojmu okoliu..

feminy

muži často neoslovia pekné ženy, už len zo strachu zo zlyhania, čiže ja to otáčam, môžeš byť atraktívna, už len výzorom, a muži si netrúfnu, základ je mať úsmev na tvári, byť sama sebou a príjemná, možno tomu napomôcť, trebárs byť smelšia a muž sa chytí, uvidíš, nehádž flintu do žita

Jaxxx

Zrejme si privela namyslas a ked to nedopadne podla tvojho ocakavania vnimas to ako sklamanie. Jednoducho ani jeden z tych muzov nemal zaujem nadviazat s tebou blizsi kontakt ako ten ocny :D