Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koniec este predtym, ako vobec nieco zacne

Príspevok v téme: Koniec este predtym, ako vobec nieco zacne
Nedarisaminic

Ahoj, potrebujem poradit. Nic sa mi nedari co sa tyka vztahov, znamosti a zoznamovania sa. Vzdy ked sa mi zapaci nejaky chalan/muz, vyzera to ze aj ja jemu, je tam ocny kontakt atd, ale ziadna komunikacia, nikdy. Nedostaneme sa k tomu. Vzdy ten dotycny vaha a nakoniec z toho nic nieje. Fakt ma to mrzi. Neviem ci ich nejak odhanam, odpudzujem alebo som proste prekliata. Nechcem byt dosmrti sama a dookola hladat a zaroven stracat. Neviem co s tym.

osol

Angel, sa tu rehlim, aj ja tak komentujem niekedy a vybusna som tiez dost casto a tiez viem, ze to kazdemu ide na nervy. Ale ked aj oni mne.

ANGEL-DEMON

fu... no tak toto je ťažký oriešok,... dievča pre svoje dobro by si mala prehodnotiť svoje správanie... lebo ak si takáto výbušná aj na verejnosti,.. tak možno si pekná, možno si aj nejakemu chlapovi sympatická ale to je všetko, ak si tuto tvoju povahovu črtu všimne tak odradí ho práve to,.. pretože kto chce "nerváčku" ? a dalsia vec netlač príliš na pílu..
čo ich teda neláka je ked zo ženy vyžaruje zufalosť, lebo v každom chlapovi čo ide okolo vidí potencionálneho muža...
chod si sadnuť s kamoškami niekam von,... ale neobzeraj sa po všetkych chlapoch čo tam sú,.. venuj sa kamoškám,..

ako moja známa, isla som s nou si sadnuť von neraz , rozprávam sa s nou a ona začne o tom aký pekný chlap isiel na aute, aký pekny chlap išiel po chodníku na druhej strane, aký pekný chlap sedí pri tom stole...aký pekný chlap je tam, hentam... no otras!!! dodávam že má 46 rokov a vyhlasuje "chcem už partnera a ešte by som chcela deťátko"... !

osol

Mas dost prilezitosti? Lebo aj v tom byva problem, nemusi byt v tebe. Ale uz ti tu poradili, bud vesela, maj svoje zaujmy a popri tom, ani nevies ako, sa ti isto bude niekto pacit. To tak byva, ze nie je to hned.

Nedarisaminic

No zjavne niekto nepochopil temu a problem. Pisem, ze sa to v urcitom bode zasekne. Malo by to nejak plynut samo. Ked uvidim ze chlap prejavi zaujem, jasne ze budem iniciativna. Ale tu to asi nema zmysel uz preberat.

lombardo

Dostala si konkrétnu radu na možné riešenie problému. Skús prejaviť viac iniciatívu namiesto toho bezhlavého kopania do všetkých, všetci sú individuá len je som lietadlo. Nik ti nechce zle, len asi potrebuješ nastaviť zrkadlo. Rozumný človek sa aspoň zamyslí, hlupák bude ďalej kopať naokolo.

Nedarisaminic

Budete sa jej zastavat, pretoze ju poznate z fora, ok. Ludia sem bezne pisu, ak potrebuju vazne poradit. Niesom zvedava na to, ako ma nejaka trubka ide sudit a riesit za pravopis.

Ernesto

daj sem fotku a povieme ti, ci je to vyzorom. pises ze si introvertka - ak nechces verejne, tak posli mi fotku na nefunguje.mi.ten@gmail.com . kludne z anonymneho mailu.

tak rychlo zistis, ci je to vyzorom.

Moireal

Lombardo ti dobre napisala. Tvoje ego proste trpi. Sudiac z tvojho vybuchu zlosti.

Moja rada je a uz som to xkrat babam pisala: Uvolni sa a ukaz, ze je s tebou sranda. (Ak teda mas zmysel pre humor, lebo vacsina zien moc zmysel pre humor nema).
Dalej, ukaz, ze mas konicky, ze sa niecomu venujes. Ak nie, tak zacni.
Ano, toto su mozno take vseobecne rady ale tazko sa radi, nik ti do hlavy nevidi.

Ja verim , ze si ta niekto alebo ty niekoho najdes, len to netreba brat tak zufalo, skratka tadialto cesta nevedie.

Nedarisaminic

lombardo ty bez uz do pice ak nemas viac k teme co povedat! Ak si sa prisla prezentovat, do mojej temy! ze tu ides upozornovat na pravopis.