Ahoj, potrebujem poradit. Nic sa mi nedari co sa tyka vztahov, znamosti a zoznamovania sa. Vzdy ked sa mi zapaci nejaky chalan/muz, vyzera to ze aj ja jemu, je tam ocny kontakt atd, ale ziadna komunikacia, nikdy. Nedostaneme sa k tomu. Vzdy ten dotycny vaha a nakoniec z toho nic nieje. Fakt ma to mrzi. Neviem ci ich nejak odhanam, odpudzujem alebo som proste prekliata. Nechcem byt dosmrti sama a dookola hladat a zaroven stracat. Neviem co s tym.
Koniec este predtym, ako vobec nieco zacne
Píšeš, že rôzne idividuá si chlapa nájdu a tá TVRDKA čo si vyčarovala je čo?
Dievča, ty zostúp z Olympu najrýchlejšie ako môžeš.
Lombardo vobec sa neprecenujem! Radsej budem sama ako by som mala uhanat chlapa kvoly tomu...no comment radsej
Nemáš proste charizmu, vyžarovanie. Si len pekný obrázok čo len čaká. Tak zostúp z Olympu a prejav aj ty trochu iniciatívu. Skús ty nadviazat verbálny kontakt, alebo na to nemáš? a len vyplakávaš.Oveľa viac mužom imponujú prirodzené ženy s charizmou, ako čakajúce obrázky bez vyžarovania. Ak nie si prázdna nádoba nič Ti nebráni, aby si prvý krok urobila sama. Ty sa len náramne preceňuješ.
A ake informacie je potreba mat, aby mi niejto dokazal akoze pomoct ? V tomto mi asi tazko niekto pomoze. No ked vidim niektore frajerky kamaratov a chalanov tak poniektore rozmaznane upistane slecinky a kyvu s chlapom, zosmiesnuju ho, robia sceny...no az trapne to je! Ako je mozne potom, ze taketo divne individua si dokazali najst chlapa, maju lasku,vztah? Nepochopim to!
jasné, chápem, ale ťažko pomôcť keď ťa človek nepozná, to sú také veľmi preveľmi všeobecné informácie, vieš
feminy ja takto zijem uz niekolko rokov a proste prisla som do bodu ze uz to chcem zmenit, proste to tak citit. Na horoskopy sa nechcem davat, ale skusala som aj rozne veci na privolanie...a nic. Ako pisem,chlap ma len ocumuje, usmieva sa, niktory hypnotizuje pohladom, ale dalej nic, koniec, zasekne sa to tam a potom to vyprchne do zabudnutia...
v žiadnom prípade som ťa nechcela uraziť, len to bola jedna z možností, ak nie, tak si zisti čas narodenia a daj si vypracovať horoskop, aj tam môže byť pes zakopaný, niekomu isté veci majú prísť neskôr, alebo presne, ako bolo písané nižšie, máš sa otočiť iným smerom, nepozerať na to, čo nemáš, ale byť vdačná za všetko čo máš, napr, zdravie, práca, rodina, alebo ja neviem, ja tiež nie som vo vzťahu, ale hlavu nevešiam, život vie byť krásny aj bez muža, nie tak pekný ako s ním, ale vie,. čiže, pomaly dalej zájdeš
feminy taka ja niesom!! A niesom ziadna fiflena namyslena s dutou hlavou.
Tak máš proste v živote smolu práve v tej veci, v ktorej si najviac želáš mať šťastie. A proti osudu nič nezmôžeš.
Moja skúsenosť: síce nie s chlapmi, ale s notebookmi. Kúpim si notebook drahej značky s určitými technickými parametrami za 700, pričom lacná značka s tými istými tech. par. by bola tak za 350. Myslím si, že na najbližších 5 rokov mám vystarané. Chránim si ho ako oko v hlave a som na ňom málo. Pokazí sa ani nie po roku. Moja sestra kúpi lacný šmejd, hrá sa vášnivo a bláznivo, trieska doňho od rána do večera z celej sily a vydrží jej 10 rokov. Kde je tu logika, kde je tu rozum? Lebo to tak veľmi chcem a tak veľmi si to vážim, preto sa mi nedarí to získať. Iní si svoje veci nevážia a neplánujú ich v budúcnosti využiť na dobrý účel, napríklad na čítanie článkov, prípadne na štúdium, len nezmyselne mrhajú časom hraním sa a im sa podarí, čo chceli. Smola je proste smola a takto ti osud ukazuje, že ti nebolo súdené ísť do vzťahu, ale robiť niečo iné v živote. Neviem, čo, ale vzťah nie. Rovnako, ako mne nebolo súdené tráviť čas pri notebooku, hoci tu nič zlé nerobím. Ale čo je naozaj mojím osudom, na to som ešte stále neprišla. Vzťah tiež určite nie, tak v tom sme dve rovnaké.
ty píšeš len o výzore, ale ide aj o istý esprit u ženy, či ho má, čo z nej vyžaruje, napríklad poznám baby, ktoré by som v živote byť mužom neoslovila, môžu vyzerať neviem ako super, ale sú ako psí čumák, chladné a bez úsmevu, neochotné, takže záleží, ty sa opisuješ tak, možno tvoja kamoška, okolie, by ťa opísali úplne inak