Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aká budúcnosť ma s takýmto človekom čaká? Čo myslíte?

Príspevok v téme: Aká budúcnosť ma s takýmto človekom čaká? Čo myslíte?
Barka 27

Mam o dva roky mladsieho priatela. Pozname sa sedem mesiacov. Je to fesak, baby po nom idu, pritazlivy sporotovec. Zpoznali sme sa cez kamaratov. Trosku vam ho opisem. Ako som spominala je pekny, fesi, stara sa o seba, dba na vzhlad, je vzdy dokonale upraveny ci ide na zapas, do prace alebo niekde von. Ci ide do hor alebo do baru. Cool uces, odev, obuv...
A tu je moj kamen urazu. Ja si tak na svoj vzhlad nepotrpim. Nepatrim k tym babam ktore chodia pravidelne nasminkovane, nalakovane dlhe nechty, uces prave ako od kadernika, vzdy najmodernejsie a dokonale oblecenie. Obliekam sa proste aj podla mojej nalady a mnozstva casu ktore tomu venovat mozem. Ked sme sa zpoznali bola som vtedy upravena lebo som vedela kam idem, kto tam bude a ze sa budeme bavit. Preto som sa mu asi aj zapacila, samozrejme aj ked som sla na rande s nim tak som sa nahodila ved to poznate. Ale kedze uz chodime nejaky ten cas nedavam si natom az tak zalezat ved pre mna to nieje podstatne pre zivot vyzerat ako z modneho casaka ala barbie. A toto mu zacalo dost vadit. Zatial co ja som v paradeni povolila on je stale cool. A mne to zacal vytykat. Preco si neupravim vlasy, preco som nenalicena, preco mam to iste oblecenie, preco preco preco...
Kolko krat sme sa natom pohadali moj nazor ze natom svet nestoji su dolezitejsie veci v zivote. On zase ze natom stoji lebo len dokonaleho a dobre vyzerajuce cloveka si budu ludia vazit a tak sa k nemu aj spravat. Ze vraj pekny vhladom clovek viac ziska ako plnym rozumom. Uz mi zacina ist na nervy ako ked niekam ideme a on je zase nahodeny ako na prvom rande, navonany a nagelovany. Ako mne nevadi to ze sa o seba stara ale skor to ze chce to aj odo mna, Je to hotovy metros. Ako nech sa stara o seba okej ale preco aj ja musim vyzerat super kazdy den a cely den. Este mu aj vadi to ako rano po zobudeni vyzeram. On hned co vstane bezi do kupelne robit si vlasy, rychlo zuby umyt, sprcha a uz sa sprejuje. Ako zase okej ale preco ten stres? Necitim sa pri nom vo svojej kozi. Som viac v strese. Ak niesom podla jeho predstav hned mi to vytyka. Ak chce mat vedla seba tak dokonalu babu ako sa on povazuje za dokonaleho tak co mozem cakat ak by som vazne ochorela alebo utrpela nejaky uraz? Necha ma? Zena mu sluzi len ako dokonaly sperk? Ja neviem nakolko som bola zo zaciatku nim ocarena natolko mi to teraz vadi. Co mam robit?

slniecko175

namiesto toho vyplakavania na fore by som ( ak s nim chces byt) na sebe zamakala lebo zena ma byt naozaj pekna a upravena. Ja som trosku taka ako tvoj frajer nedokazala by som ist s mastnou hlavou nenalicena medzi ludi necitila by som sa dobre. Ja si tiez potrpim aby moj frajer bol upraveny vonavy proste tak to ma byt. Necitila by som sa dobre keby o seba nedbal. V dnesnej dobe ozaj nieje problem pekne vypadat mas x y moznosti ako na sebe popracovat. Kadernicka kozmeticka nechat si poradit co svedci zacat chodit do fitka. Ja osobne milujem fakt ze som zena zboznujem ked sa mozem nechat rozmaznavat v kadernictve na kozmetike a pod :) Tiez som bola baba co o seba moc nedbala pred rokmi ale potom som si povedala ze to musim zmenit a bola som velmi nesebakriticka tiez som chcela fesneho chalana ale sama som mu nesiahala ani po clenky... takze tak..

miro30

dievca co si si myslela ze ked budes mat takeho chalana ze bude chciet pri sebe taku babu priemernu? teraz sa velice stazujes ale normalneho chlapa si urcite ani nevsimnes..no co kto chce mat niekoho kto vyzera musi sam vyzerat.... takto to je

jajka8

s takymito chalanmi na VOJNU ! na 1rok aspon ,ako to bolo kedysi,ja ked vidim tych metrosov , co sa o svoj vzhlad staraju viac ako zeny je mi na blitie ! a to som ,zena co sa o seba stara ,,ale ja ked vidim ,takeho chlapa ,citim odpor skor ako obdiv ! chlap ma byt v prvom rade cisty a vonavy po sprchaci , uplny zaklad ostrihane nechty ,umyte zuby ! tricko ,gate ,tenisky , prirodzeny sarm ,strnisko , chlapska muzna postava a chlapske nazory , ziadny mekkys,co ho ofukne a skape na prievan ,krista !!!

ANGEL-DEMON

rozísť sa s ním je jediné riešnie.. nech si nájde modelečku.. ktorá bude možno tupá, sprostá ale na vonok ako z titulky modneho magazínu... a ak by ste chceli deti.. tak čo? a priberieš 20kg a už ich nezhodíš po porode tak čo? akože človek sa má starať o seba...
Neviem do akej miery to je u teba že sa o seba "nestaráš" či chodiš uplne nenaličena, s mastnymi vlasmi 2 tyždne.. alebo aspon špirala+lesk na pery, čisté vlasy, ... ale to čo daktorí chlapi dokazuju je otras... ja som mala takeho milenca :-D ze playboy, cvičil, vymakaný... a ked som s ním bola nerobil nič iné len sa obzeral, obzeral si svaly, stále si uhladzoval vlasy... no proste psycho... a nakoniec chlapec aj skončil na psychiatrii... mu z toho preplo alebo z tych steroidov co papkal...

Biela Kobra

Tvoj priatel je povrchny clovek. Mozno je to vychova, mozno status sportovca, ktoreho hocikedy hocikto moze odfotit, mozno povahovy rys. Problem nie je ani tak v tom, ako to prehana so starostlivostou o svoj zovnajsok, ako v tom, ze to iste ziada od teba. Podla mna mas zdravy pristup k finteniu a ked ti priatel vycita, ze po prebudeni nevyzeras pritazlivo, je sebastredny kreten. Nema rad teba a zenu v tebe, ale tvoj super vzhlad. Nemozes ratat s tym, ze ti bude nosit do postele caj, ked budes chora a soplava, nebude pro tvojom porode, ked budes mat tvar pokrivenu bolestou, ked sa budes krutit medzi sporakom a plienkami. Mozno sa zmeni ako ten kral z rozpravky, ktory nechal vyhnat z kralovstva vsetkych starych a skaredych a iba ked jeho manzelka z choroby ospatnela, prehliadol. Ale vies, rozpravky... Naco ti je taky clovek? Nech si ho klofne nejaka vymachlena umelinova zlatokopka. Lebo taku si zasluzi. Ty si zasluzis lepsieho.

bagration

andreag
clovek by sa naozaj mal o seba starat, hlavne zeny, ale to, co robi jej priatel, je uz extrem. Keby nedajboze doslo raz k vojne, alebo nejakej prirodnej katastrofe a nemohol by si denne umyt hlavu, nagelovat sa trikrat sa osprchovat a navonavkovat, co by spravil? Hodil by si slucku?
Vsetko je treba s mierou. Aj ja staram o seba, som velmi cistotny, staram sa o odev, pouzivam parfemy, ale mat to ako alfu a omegu zivota je trochu vela.
Autorka- nikto ti nepovie, aka ta caka buducnost, zmenit sa mozes aj ty, aj on, ale iste je to, ze ma dost plytke vnimanie sveta. Jeho problemy s tebou su velmi povrchne a co si myslis? Je typom muza, ktory by ta kedykolvek vymenil za inu? Skus si na to odpovedat.

Mesačný princ

Poznám xy ľudí s takýmto problémom a nikdy to neskončilo dobre. Chceš tie stresy zažívať stále?

odpoveď podľa mňa poznáš

andreag

nehnevaj sa ale co si cakala pri takom chalanovi? podla mna je starat sa o seba uplne normalne a mala by to byt samozrejmost ze sa pekne upravi clovek nehnevaj sa ale mne by to tiez vadilo keby si baba neumyva hlavu neprezlieka veci a neupravi sa pekne. Aj ked je clovek dlho vo vztahu urcite by nemal zovsedniet lebo vela vztahov na tom stroskota a uplne zbytocne. Zena by sa mala o seba starat nie chodit s mastnou hlavou a pribrata pred svojim chalanom potom ze si hladaju bokovky.