Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aká budúcnosť ma s takýmto človekom čaká? Čo myslíte?

Príspevok v téme: Aká budúcnosť ma s takýmto človekom čaká? Čo myslíte?
Barka 27

Mam o dva roky mladsieho priatela. Pozname sa sedem mesiacov. Je to fesak, baby po nom idu, pritazlivy sporotovec. Zpoznali sme sa cez kamaratov. Trosku vam ho opisem. Ako som spominala je pekny, fesi, stara sa o seba, dba na vzhlad, je vzdy dokonale upraveny ci ide na zapas, do prace alebo niekde von. Ci ide do hor alebo do baru. Cool uces, odev, obuv...
A tu je moj kamen urazu. Ja si tak na svoj vzhlad nepotrpim. Nepatrim k tym babam ktore chodia pravidelne nasminkovane, nalakovane dlhe nechty, uces prave ako od kadernika, vzdy najmodernejsie a dokonale oblecenie. Obliekam sa proste aj podla mojej nalady a mnozstva casu ktore tomu venovat mozem. Ked sme sa zpoznali bola som vtedy upravena lebo som vedela kam idem, kto tam bude a ze sa budeme bavit. Preto som sa mu asi aj zapacila, samozrejme aj ked som sla na rande s nim tak som sa nahodila ved to poznate. Ale kedze uz chodime nejaky ten cas nedavam si natom az tak zalezat ved pre mna to nieje podstatne pre zivot vyzerat ako z modneho casaka ala barbie. A toto mu zacalo dost vadit. Zatial co ja som v paradeni povolila on je stale cool. A mne to zacal vytykat. Preco si neupravim vlasy, preco som nenalicena, preco mam to iste oblecenie, preco preco preco...
Kolko krat sme sa natom pohadali moj nazor ze natom svet nestoji su dolezitejsie veci v zivote. On zase ze natom stoji lebo len dokonaleho a dobre vyzerajuce cloveka si budu ludia vazit a tak sa k nemu aj spravat. Ze vraj pekny vhladom clovek viac ziska ako plnym rozumom. Uz mi zacina ist na nervy ako ked niekam ideme a on je zase nahodeny ako na prvom rande, navonany a nagelovany. Ako mne nevadi to ze sa o seba stara ale skor to ze chce to aj odo mna, Je to hotovy metros. Ako nech sa stara o seba okej ale preco aj ja musim vyzerat super kazdy den a cely den. Este mu aj vadi to ako rano po zobudeni vyzeram. On hned co vstane bezi do kupelne robit si vlasy, rychlo zuby umyt, sprcha a uz sa sprejuje. Ako zase okej ale preco ten stres? Necitim sa pri nom vo svojej kozi. Som viac v strese. Ak niesom podla jeho predstav hned mi to vytyka. Ak chce mat vedla seba tak dokonalu babu ako sa on povazuje za dokonaleho tak co mozem cakat ak by som vazne ochorela alebo utrpela nejaky uraz? Necha ma? Zena mu sluzi len ako dokonaly sperk? Ja neviem nakolko som bola zo zaciatku nim ocarena natolko mi to teraz vadi. Co mam robit?

Stracky

Tarapaca on ju do nicoho nenuti len by bol spokojnejsi ak by bola upravena, tak ako ked ju spoznal resp. ked spolu randili. Preco sive misky nejdu na prve rande vyzerajuc ako sive misky? Alebo idu?

bagration

a este nieco.. krasna zena je krasna aj bez kila makeupu a mne osobne (a nielen mne) sa urcite viac pacia prirodne krasne zeny, ako tie, ktore si na svoju rapavu tlamu nanesu tri vrstvy sminkov :D

bagration

najlepsie, ze ona sama pisala, ze sa stara o seba, nikdy nema mastne vlasy, chodi upravena, cista, vonava... ale niektori asi maju problem s pochopenim pisaneho textu :D Keby chodila ako vandracka, nic nepoviem, ludia sa maju o seba dobre starat, aj ja sa o seba prikladne staram. Ale su aj ine dolezitejsie veci, ako to, nech je clovek dokonale upraveny, navonany, namalovany aj ked je doma, niektori ludia su proste uplne mimo realitu. Nevravim, ak idu do spolocnosti, urcite sa musia nahodit, ale cely den sa len sledovat a ani smeti nevyniest, kym nemaju dokonaly makeup je TOTALNE CHORE :D

tarapaca

bagration, ze a teraz si predstav, ze sa s nimi stratavas v realnom zivote, no o com sa mozes s takymi ludmi bavit? :)

tarapaca

Prekvapuje ma, kolko ludi s cudnymi nazormi sa tu zislo. Ako z 19. storocia. Zachvilu ta zacne nutit do silikonovych prs, potom do botoxu, az skoncis ako kucherenko a stratis samu seba. No ale co by clovek neurobil aby bol chlap stastny. :)

akaskoda

"Ale kedze uz chodime nejaky ten cas nedavam si natom az tak zalezat ved pre mna to nieje podstatne pre zivot vyzerat ako z modneho casaka..."... Takze si sa ucelovo upravila nahodila kym si ho nemala isteho. Teraz ste spolu a na to kasles. Obliekas sa podla nalady a casu ktory mas teda nie s ohladom na to ako sa tvoj chalan citi ked ide s tebou von a tak aj dopadnes. Pre teba nie je podstatne co prenho, konflikt zasadnych hodnot ktory mozes vyriesit len ty. Ujde od teba.

Stracky

Barka, uzasne vyzerajuca a atraktivna baba po boku uspesneho chlapa mu dodava obrovske sebavedomie. Tieto veci SU podstatne, VELMI podstatne aj ked niektore sive misky tu na fore sa ta snazia presvedcit o opaku. Saty robia cloveka. Nie je nic zle mat super-upraveneho vysportovaneho chlapa ktory vzdy skvele vyzera a nadherne vonia - asi ti toto mnohe zavidia. Ak vztah doteraz vydrzal a toto je jedina tema kde to skripe, tak zrejme na tebe vidi vela dalsich vlastnosti ktore ho k tebe pritahuju co je super. Vadi mu tvoja uprava. Tak smelo do toho Barka, miesto mrhania energiou na hadky investuj do seba. VZDY sa poriadne nahod a uprav, vyzeraj ako modelka (ako na prvom stretnuti) tak ako sa na pravu damu patri a vsetko bude ok. Moja mama aj manzelka by nikdy nesli ani len dvere otvorit bez toho aby najskor nevbehli do kupelne a sa aspon nepricesali :- ) A poznam starsi par kde manzelka uzkostlivo dba aby sa kazdy den zobudila skor ako manzel a sla hned do kupelne sa dokonale upravit nez on otvori oci a ju uvidi. Uchylka? Nemyslim. Ved co vseko vieme urobit pre spokojnost cloveka ktoreho milujeme?

dmtpgj

Tak sa trochu zacni o sec starat.Nemusis to zase nejak prehanat, ziadny extrem..kup si na sec nieco pekne, zenske, obcas sa namaluj. Nemusis sa zmachlit, len zvyrazni to, co je na tebe pekne. A uvidis, ak neprestane asi to nebude mat dlhe trvanie a rozidete sa kedze mu to uz teraz vadi. Ale je to to najmenej co mozes urobit-pre seba, byt pekna, upravena...skus to, ved o nic nejde.