Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aká budúcnosť ma s takýmto človekom čaká? Čo myslíte?

Príspevok v téme: Aká budúcnosť ma s takýmto človekom čaká? Čo myslíte?
Barka 27

Mam o dva roky mladsieho priatela. Pozname sa sedem mesiacov. Je to fesak, baby po nom idu, pritazlivy sporotovec. Zpoznali sme sa cez kamaratov. Trosku vam ho opisem. Ako som spominala je pekny, fesi, stara sa o seba, dba na vzhlad, je vzdy dokonale upraveny ci ide na zapas, do prace alebo niekde von. Ci ide do hor alebo do baru. Cool uces, odev, obuv...
A tu je moj kamen urazu. Ja si tak na svoj vzhlad nepotrpim. Nepatrim k tym babam ktore chodia pravidelne nasminkovane, nalakovane dlhe nechty, uces prave ako od kadernika, vzdy najmodernejsie a dokonale oblecenie. Obliekam sa proste aj podla mojej nalady a mnozstva casu ktore tomu venovat mozem. Ked sme sa zpoznali bola som vtedy upravena lebo som vedela kam idem, kto tam bude a ze sa budeme bavit. Preto som sa mu asi aj zapacila, samozrejme aj ked som sla na rande s nim tak som sa nahodila ved to poznate. Ale kedze uz chodime nejaky ten cas nedavam si natom az tak zalezat ved pre mna to nieje podstatne pre zivot vyzerat ako z modneho casaka ala barbie. A toto mu zacalo dost vadit. Zatial co ja som v paradeni povolila on je stale cool. A mne to zacal vytykat. Preco si neupravim vlasy, preco som nenalicena, preco mam to iste oblecenie, preco preco preco...
Kolko krat sme sa natom pohadali moj nazor ze natom svet nestoji su dolezitejsie veci v zivote. On zase ze natom stoji lebo len dokonaleho a dobre vyzerajuce cloveka si budu ludia vazit a tak sa k nemu aj spravat. Ze vraj pekny vhladom clovek viac ziska ako plnym rozumom. Uz mi zacina ist na nervy ako ked niekam ideme a on je zase nahodeny ako na prvom rande, navonany a nagelovany. Ako mne nevadi to ze sa o seba stara ale skor to ze chce to aj odo mna, Je to hotovy metros. Ako nech sa stara o seba okej ale preco aj ja musim vyzerat super kazdy den a cely den. Este mu aj vadi to ako rano po zobudeni vyzeram. On hned co vstane bezi do kupelne robit si vlasy, rychlo zuby umyt, sprcha a uz sa sprejuje. Ako zase okej ale preco ten stres? Necitim sa pri nom vo svojej kozi. Som viac v strese. Ak niesom podla jeho predstav hned mi to vytyka. Ak chce mat vedla seba tak dokonalu babu ako sa on povazuje za dokonaleho tak co mozem cakat ak by som vazne ochorela alebo utrpela nejaky uraz? Necha ma? Zena mu sluzi len ako dokonaly sperk? Ja neviem nakolko som bola zo zaciatku nim ocarena natolko mi to teraz vadi. Co mam robit?

kalikondaros

Kafé áno napísala to výstižné aj mnohí iní. Ale kafé spýtam sa ťa, nieje to tak že protiklady sa priťahujú? Ja poznám páry kde muž fešák si vzal za manželku sivú myšku, obyčajnú devu s priemerným výzorom. A vieš prečo? Lebo jemu stačí že je pekný on a nechce za manželku fešandu ktorú jej budú obrábať jeho kamaráti či kolegovia z práce. Vieš keď máš za frajerku dosť peknú babu ostatní ti ju môžu závidieť ale aj obrábať a to nechce predsa žiaden chlap. No na druhej strane poznám páry kde žena z dvojice je kráska a jej partner nie, obyčajne vyzerajúci chlap a častokrát výzorom fakt nič moc. Ale ju prehnanú krásku s dokonalým výzorom a často s veľkými nárokmi na život povedzme si pravdu lebo také sú také nechcel žiaden fešák lebo sám vie že aké sú požiadavky na takýto vzhľad a starostlivosť. Takže neplatí to často že vrana k vrané sadá rovný rovného si hľadá toto platí v bežnom živote ohľadom medziľudských vzťahov ale v láske platí aj iné pravidlo a to že protiklady sa priťahujú lebo na tom druhom hľadáme čo nám chýba v povahe, v názoroch potrebujem svojú polovičku ktorá to vyváži.

Barka 27

Dakujem velmi pekne za vyjadrenia a nazory. Mnohi z vas maju super skvele nazory a ako vidim podobny pohlad na svet ako ja. Tym ktori ma chceli urazit ze sa o seba nestaram a som zanedbana dakujem tiez ale ste na omyle. Staram sa o seba, niesom nejaka 100 kilova buchta so zanedbanym chrupom, obocim, rozmazanym mejkapom ci tyzden neumytymi vlasmi. Praveze kvoli nemu sa o seba staram az az ale uz mi to ide na nervy. Ja osobne poznam zeny ktore maju krive nohy, krive zuby, nadvahu a ine chybicky krasy a predsa maju partnera ci manzela. Ale on nie, on chce mat dokonalu vedla seba.Stale mi nieco vytkne ak nieje dokonale. Dokonca sa par krat vyjadril na moje prsia ci neuvazujem o plastike prs ze mi ich aj na poly zacvaka ak chcem. Vraj by som ich mohla mat vacsie a pritom mam nieco medzi dvojkami a trojkami. On je mozno aj preto taky lebo ma rad luxus. Sam sa mi tak priznal. Pre vasu informovanost moj priatel uznava vsak len takuto krasu zien. A toto vyzaduje podobne aj odomna. A idealna zena v jeho predstavach vyzera asi takto:
www.supermuzi.cz
www.extra.cz
Ma aj kopu fotiek bab v pc co mi tiez vadi ale jeho odpoved je, co ti to moze vadit ved ich netrtkam..

Lulu2011

o chvilu sa zblaznis, sice mna bavi sa licit a obliekat atd. ale mne z toho prispevku uz pride, ze si z neho unavena, proste vzdy tip-top aj ked mas chut na teplakovy den, ved kto by nemal? vacsina ma take dni, ked proste ma chut sa niekam zasit s vlasmi v cope, dalsia vec, co bude robit, ked zacnes starnut, budes mat po 40tke a bude ta posielat na plastiky, treba si premysliet, ci je toto vhodny partner na cely zivot

Moireal

LOl, stavim sa ze frajerik je urcite jeden z tych co si myslia, ze zeny neprdia, nekakaju a nedajboze aby im bolo zle z menstruacie. Fuj, hnus o tom pocuvat....

Neboj sa, zivot toho debilka prefacka, skor ci neskor. :))))

celebrita FB

Pomôže rozumná diskusia. Niekedy fakt stačí úraz, napríklad si človek zlomí nohu a mesiac nemôže cvičiť a už to ide s postavou dolu vodou, najmä ak je to žena. Skús tú otázku položiť jemu.

Xxmen

Wau takze keby si si rozbila nos ci vybila zub tak ten chudacisko ta hned opusti...?
Chlapec nevie o com je zivot, vztah a laska