Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aká budúcnosť ma s takýmto človekom čaká? Čo myslíte?

Príspevok v téme: Aká budúcnosť ma s takýmto človekom čaká? Čo myslíte?
Barka 27

Mam o dva roky mladsieho priatela. Pozname sa sedem mesiacov. Je to fesak, baby po nom idu, pritazlivy sporotovec. Zpoznali sme sa cez kamaratov. Trosku vam ho opisem. Ako som spominala je pekny, fesi, stara sa o seba, dba na vzhlad, je vzdy dokonale upraveny ci ide na zapas, do prace alebo niekde von. Ci ide do hor alebo do baru. Cool uces, odev, obuv...
A tu je moj kamen urazu. Ja si tak na svoj vzhlad nepotrpim. Nepatrim k tym babam ktore chodia pravidelne nasminkovane, nalakovane dlhe nechty, uces prave ako od kadernika, vzdy najmodernejsie a dokonale oblecenie. Obliekam sa proste aj podla mojej nalady a mnozstva casu ktore tomu venovat mozem. Ked sme sa zpoznali bola som vtedy upravena lebo som vedela kam idem, kto tam bude a ze sa budeme bavit. Preto som sa mu asi aj zapacila, samozrejme aj ked som sla na rande s nim tak som sa nahodila ved to poznate. Ale kedze uz chodime nejaky ten cas nedavam si natom az tak zalezat ved pre mna to nieje podstatne pre zivot vyzerat ako z modneho casaka ala barbie. A toto mu zacalo dost vadit. Zatial co ja som v paradeni povolila on je stale cool. A mne to zacal vytykat. Preco si neupravim vlasy, preco som nenalicena, preco mam to iste oblecenie, preco preco preco...
Kolko krat sme sa natom pohadali moj nazor ze natom svet nestoji su dolezitejsie veci v zivote. On zase ze natom stoji lebo len dokonaleho a dobre vyzerajuce cloveka si budu ludia vazit a tak sa k nemu aj spravat. Ze vraj pekny vhladom clovek viac ziska ako plnym rozumom. Uz mi zacina ist na nervy ako ked niekam ideme a on je zase nahodeny ako na prvom rande, navonany a nagelovany. Ako mne nevadi to ze sa o seba stara ale skor to ze chce to aj odo mna, Je to hotovy metros. Ako nech sa stara o seba okej ale preco aj ja musim vyzerat super kazdy den a cely den. Este mu aj vadi to ako rano po zobudeni vyzeram. On hned co vstane bezi do kupelne robit si vlasy, rychlo zuby umyt, sprcha a uz sa sprejuje. Ako zase okej ale preco ten stres? Necitim sa pri nom vo svojej kozi. Som viac v strese. Ak niesom podla jeho predstav hned mi to vytyka. Ak chce mat vedla seba tak dokonalu babu ako sa on povazuje za dokonaleho tak co mozem cakat ak by som vazne ochorela alebo utrpela nejaky uraz? Necha ma? Zena mu sluzi len ako dokonaly sperk? Ja neviem nakolko som bola zo zaciatku nim ocarena natolko mi to teraz vadi. Co mam robit?

a_dr1a

Barka. No ja neviem, ale ved aby zena ok a pekne pritazlivo vyzerala, netreba neviem kolko vela casu (staci par minut), ci dajake nanosy makeupu, alebo vela penazi na paradu. Tak mi nehovor, ze sa to neda....

ANGEL-DEMON

jajka8
12.10.2016 13:56:20 super príspevok,.. chlap má vyzerať ako chlap, tým dnešným chýba vojna... ani správať sa nevedia, nemajú úctu k ženám... viac si vážia kadejaké šlapky, zmachlene, umele ako Kutcherenko... take su pre nich lepšie ako normálne ženy prirodzené..

Matyo

Čo tu teraz na internete vyrevuješ?! Chcela si mať partnera metroša a primadonu, tak sa mu prispôsob a staraj sa o seba alebo ťa čoskoro kopne do zadku.

metrosje

Aj mňa zaskočili tie komentáre. Tiež sa raz za pár mesiacov namaľujem a upravím, čiže výnimočne a nebavilo by ma robiť to každý jeden deň. Podľa mňa ma nejakú poruchu. Raz som v zahraničí spoznala chlapca, ktorý cestoval s malým batôžtekom, ale nechýbal mu lak na vlasy a fén, pritom mal krátke vlasy. Nemám rada prehnanú starostlivosť. Hlavne byť čistý v čistom oblečení... Nechcela by som s ním byť. Mne to pripadá, že buď je debil, keď mu tak záleží na zovňajšku, alebo je to len zámienka a má iný dôvod, prečo to vraví.

kafe

a mimochodom, niektoré príspevky tu majú pravdu v tom, že takú namachlenú ťa chlapec spoznal a takú babu aj chcel. Ak by si chodila nenalíčená, alebo stačilo prísť párkrát na rande bez mejakpu, v živote by o teba nezakopol a jednoducho by nemal záujem. A to čo videl na začiatku, tak to aj chce stále. Jednoduché.

Takže pouvažuj slečna o tom, či ti táto skúsenosť nestojí za to, aby si sa buď prezentovala v prirodzenom stave (chodila na rande aj bez mejkapu) alebo sa potom nediv, že chlapec má takéto nároky na teba. On bol priamy, čo videl, po tom išiel. Ty vieš čo chceš? Stačí ti priemerný chlap, žiadny fešák, len nech je s ním pohoda, sranda, nebude ti vadiť ak ho kámošky ofrflú lebo vyzerá nič moc.. Alebo si tak trochu povrchná aj ty a na takýchto veciach ti predsa len záleží - blisnúť sa pekným chlapom pred kámoškami. Nech závidia..

kafe

aká budúcnosť ťa sním čaká? No normálka, kľudne môžeš byť spokojná a šťastná. Len preto, že si chlapec viac potrpí na vzhľad, ešte nemusí byť zlý. Ale fakt, že si opísala len jeho vonkajší vzhľad, hovorí dosť aj o tebe. Aký chlapec je? Ako sa správa? Je jemný, pozorný, ohľaduplný, posiela ti pekné SMS-ky alebo pozerá len do zrkadla? Čo iné vieš o ňom ešte povedať, okrem toho že je feši.

Vybrala si si chlapa a časom vidíš, že ti s ním prestáva byť dobre. Nie si pri ňom vo svojej koži. Je to rovnaké, akoby si potápačovi chcela ukazovať, že na zasnežených horách je tiež krásne. Ale potápačovi bije srdce pre vodu, hĺbku, on nadšený horal nebude. Proste chalan sa cíti dobre takto - mega upravený. A rovnakú babu chce i po svojom boku. Bodka neni čo riešiť. Ty mega upraveného chlapa nepotrebuješ a mega upravená byť nechceš, otravuje ťa to a zaťažuje. Namiesto vzhľadu to kľudne mohlo byť športovanie - niekto je aktívnejší, chce chodiť s partnerom furt na biku po horách a tomu druhému to nemusí sedieť, stačí mu ísť na bike raz za dva mesiace.

Nesadnete si. Chodte od seba. Neni to tragédia, neznamená to, že je ten chlap zlý a ty tá lepšia, menej povrchnejšia. Občas si človek potrebuje prejsť vzťahmi, kde si lepšie a detailnejšie uvedomí, čo vlastne chce. Aby časom našiel partnera s ktorým sa bude cítiť, fajn, uvoľnene a vo svojej koži. Len na to si potrebuješ aj ty utriediť v sebe, čo je pre teba dôležité, aby chlap mal a byť si vedomá toho, čo ty sama ponúkaš (a rozvíjať to).
Alebo si sadnite a porozprávajte sa. Dá sa dohodnúť na nejakom kompromise? Aby bol aj on spokojný, aj ty uvoľnená?

NataliaNatalia

Paci sa mu tak ako ju spoznal a chce ju mat taku stale! Bodka. Ludia nepiste jej tu pi choviny. A ty bud to pre neho urobis alebo nie. Je to na tebe. Ak nechces, nechaj ho tak, nechapem co z toho robis halooo na forume.

tarapaca

bagration, uplny suhlas

s. - ona isla na akciu, ked ides na akciu, tak podla typu akcie sa niekedy aj nahodis, to je vsetko

Mesačný princ

Ja mám u riti kto si čo o mne myslí. Nosím to, v čom sa cítim pohodlne. A to ostatné ma vôbec nezaujíma...no a som šťastnejší :)

vadinevadi

Ak ti lezie na nervy ze ide s tebou von nahodeny ako na prvom rade nie je to chlap pre teba. Ak ho lubis a chces aby bol stastny, ponukni ho dobre vyzerajucej atraktivnej kamaratke