chcela by vediet preco zeny chcu rodit po tridsiatke a mat jedno dieta,nie je to sebecke?ved tie deti im uz mozu hovorit pomaly dedko a babka ,
kedy mat deti
dík adr1a, ten detail o lulluu mi nejak unikol.
Nie pre každého je to čo teraz napíšem ale keď sa nájde len jeden budem rád.Človek potrebuje počas svojho života vyživovať telo vitamínami a dušu tiež.To čo som napísal o tele mi veria všetci o duši možno polovica.Takže človek počas života vyživuje aj dušu.napr.či sme mlady či starý potrebujeme trochu uznania u rovesníkov čiže dieťa keď pochvália rodičia fajn ale musi žať uznanie aj u rovesníkov plati to aj u starých ludoch.To je vitamin ducha ktorý potrebujeme počas celeho života.Ale sú vitamíny ktor idú z vekom napr.Zeny po 30tke sa potrebujú o niekoho alebo o niečo starat ak nemali dovtedy deti,tak pestujú kvety majú psíka atď .Je tam potreba dávať lásku a tým aj dostávame lásku čiže vitamín pre dušu ktory potrebujeme.Nieje to láska od partnera ani súrodenecka toto sú ine vitamíny.Potom ked ma clovek odrastene deti ma zase potrebu niečo spravit pre spoločnosť pre svet pre komunitu_ preto to vela ludi okolo 50-tky taha do politiky alebo da venuju nejakej prospešnej činnosti kde sa oddaju spoločnosti.Je toho ovela viacej ale pre ilustráciu asi tak.
keci o laske? tak ked takto k tomu budeme kazdy pristupovat tak ozaj to zostanu len keci
divocina1 nemusime ak by mala kazda zena 3 deti tak sem nikto nebude tahat africanov.. problem je ze tu mame nedostatok a preto sa to takto riesi...
no porodnostou sa urcite nevyrovname africanom a arabom :-D ani keby sa akokolvek zacneme snazit :-D
Ovecka - tak rychlo do toho, musis stihnut splodit co najviac deti, ked chces zachranit ludstvo pred vymretim :)) dufam ze uz na tom usilovne pracujes, a ozaj, nezabudni este o nejake dve-tri navyse namiesto mna, lebo ja ziadne nechcem a nebudem mat ...tak mas co robit
ANGEL-DEMON-,,a mne môže byť fuk čo bude o 100-200 rokov.´´
,,No vážne myslíš aj na iných´´, tak neviem ako ty, ale mali by sme myslieť aj na budúce generácie ľudí a nie na to, že teraz som tu, a je mi dobre a čo bude potom mi je šuma fuk, šak to už nebude môj problém nie?
ANGEL-DEMON jasne ze vymrie.. do EU sa tlacia araby a africania... ak my deti rodit nebudeme tak to s radostou spravia ine civilizacie... ja sa len divim ze sa vzdavame takto absolutne bez boja a riesime ze ci dozijeme nas zivot v pohodli...
a taký detail, čo sa týka civilizácie.... nie, civilizácia nevymrie! Lebo ak niekto číta, pozerá tv, správy atd... tak všade sa dozvie že planéta je preľudnená, čiže nás je až príliš vela, tak ked sa niekto rozhodne deti nemať tragédia to nebude... a mne môže byť fuk čo bude o 100-200 rokov..
Zuzana 31 co zavidis lekarom? aj ty si mohla vystudovat medicinu... inak robenie deti je to najdolezitejsie. Nejake ostatne materialne a duchovne hodnoty su naprd ked nasa civilizacia vymrie.