Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co robit

Príspevok v téme: Co robit
Kejsinka90

Ahoj mam problem mam 31 a 65kg priatel pred 3 mesiacmi ma nechal lebo ze tlsta som a nemoze ma citit hnusim sa mu a ak neschudnem 20kg nebude sa bavit somnou. A ze ma nechce lebo ze budem len vacsia a vacsia. Boli sme 9rokov spolu. No po 3 mesiacoch sa mi zacal ospravedlnovat ze ho to mrzi ze to tak nemyslel ze v hneve povie vela veci co tak nemysli a ze ma stale miluje a chce byt somnou.mna to vtedy dost pourazalo a bolo luto ako sa z nicoho nic sprava voci mne a cez tie 3mesiace som sa davala do kopy aj ked mi velmi chyba a stale ho mam v srdci neviem ci chcem pokracovat vo vztahu a neviem kudy kam

bmiindex

bmi sice v pohode, ale predsa len 164/65 idealne by bolo asi tak 57-58 takze pri sporte a uprave by sa to dalo, len si skor myslim, ze sa tu stretli dvaja debilkovia vo vztahu, ona leniva ufnukana on panovacny tajtrlik

kikkina

Za tych 9 rokov vas vztach neposunul nikde akurat ze si ta prestal vazit.?Ty nechces mat deti snim? A on s tebou?Lebo laska medzi muzom a zenou sa specati potomkom inak ten vztach niekedy ide do r.....Ak mu dovolis este sa k sebe vratit akus vlozit na materstvo,aj ked mozno priberies,ale mnohe materstvom opekneju.

ANGEL-DEMON

a to si na čo s takým debilom? nemáš sebauctu??!!! ked mu robis rohozku? ked sa nemate o com bavit? ty chces rodinu...on nie...
len nebud sprostá a nech ta ani nenapadne ze mu urobiš decko, áno ty jemu! bez jeho vedomia... vybabrala by si len sama so sebou...
radsej sa na neho vykasli,... neries ho, ..no a on si co mysli o sebe ze je majster sveta??? ked s druhymi by si sa kurvila??? a lepsieho ako on nejńajdes....??? chlapec ma o sebe vysoku mienku.. rozíd sa s ním!

Kejsinka90

My sme rozideny 3mesiace len dosiel z prace v zahranici a zrazu ma chce spat a cele mesiace ma bombardoval tym ze ak by mi na nom zalezalo schudnem tych 20kg ze to za 3mesiace nieje problem ale ze ak schudnem bude ziarlit moc. Dosiel domov a zrazu chce ken mna navzdy a miluje ma a jak chybala som mu stretli sme sa a tak mi napisal ze vedel ze neschudla som ako na castingu.v tyzdni opat odchadza na 4mesiace prec