Ahoj mam problem mam 31 a 65kg priatel pred 3 mesiacmi ma nechal lebo ze tlsta som a nemoze ma citit hnusim sa mu a ak neschudnem 20kg nebude sa bavit somnou. A ze ma nechce lebo ze budem len vacsia a vacsia. Boli sme 9rokov spolu. No po 3 mesiacoch sa mi zacal ospravedlnovat ze ho to mrzi ze to tak nemyslel ze v hneve povie vela veci co tak nemysli a ze ma stale miluje a chce byt somnou.mna to vtedy dost pourazalo a bolo luto ako sa z nicoho nic sprava voci mne a cez tie 3mesiace som sa davala do kopy aj ked mi velmi chyba a stale ho mam v srdci neviem ci chcem pokracovat vo vztahu a neviem kudy kam
Co robit
niektorí chlapi sú šibnutí, pardon, nie niektorí ale väčšina. Ani z voza a ani na voz s nimi
bmidex....a ty si ufnakany tajtrlik nie?Ked nemas k veci co tak naco pises,bez urazky.
bmi sice v pohode, ale predsa len 164/65 idealne by bolo asi tak 57-58 takze pri sporte a uprave by sa to dalo, len si skor myslim, ze sa tu stretli dvaja debilkovia vo vztahu, ona leniva ufnukana on panovacny tajtrlik
prečo si nevážime to čo máme??
Za tych 9 rokov vas vztach neposunul nikde akurat ze si ta prestal vazit.?Ty nechces mat deti snim? A on s tebou?Lebo laska medzi muzom a zenou sa specati potomkom inak ten vztach niekedy ide do r.....Ak mu dovolis este sa k sebe vratit akus vlozit na materstvo,aj ked mozno priberies,ale mnohe materstvom opekneju.
Si zabila
ja som ais umrela :D :D
lol ze zobral by som si ta ale teraz musim splacat motorku :-D .. toto je fakt ftip dna
a to si na čo s takým debilom? nemáš sebauctu??!!! ked mu robis rohozku? ked sa nemate o com bavit? ty chces rodinu...on nie...
len nebud sprostá a nech ta ani nenapadne ze mu urobiš decko, áno ty jemu! bez jeho vedomia... vybabrala by si len sama so sebou...
radsej sa na neho vykasli,... neries ho, ..no a on si co mysli o sebe ze je majster sveta??? ked s druhymi by si sa kurvila??? a lepsieho ako on nejńajdes....??? chlapec ma o sebe vysoku mienku.. rozíd sa s ním!
My sme rozideny 3mesiace len dosiel z prace v zahranici a zrazu ma chce spat a cele mesiace ma bombardoval tym ze ak by mi na nom zalezalo schudnem tych 20kg ze to za 3mesiace nieje problem ale ze ak schudnem bude ziarlit moc. Dosiel domov a zrazu chce ken mna navzdy a miluje ma a jak chybala som mu stretli sme sa a tak mi napisal ze vedel ze neschudla som ako na castingu.v tyzdni opat odchadza na 4mesiace prec