Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co robit

Príspevok v téme: Co robit
Kejsinka90

Ahoj mam problem mam 31 a 65kg priatel pred 3 mesiacmi ma nechal lebo ze tlsta som a nemoze ma citit hnusim sa mu a ak neschudnem 20kg nebude sa bavit somnou. A ze ma nechce lebo ze budem len vacsia a vacsia. Boli sme 9rokov spolu. No po 3 mesiacoch sa mi zacal ospravedlnovat ze ho to mrzi ze to tak nemyslel ze v hneve povie vela veci co tak nemysli a ze ma stale miluje a chce byt somnou.mna to vtedy dost pourazalo a bolo luto ako sa z nicoho nic sprava voci mne a cez tie 3mesiace som sa davala do kopy aj ked mi velmi chyba a stale ho mam v srdci neviem ci chcem pokracovat vo vztahu a neviem kudy kam

ANGEL-DEMON

no dúfam ze s tým retardom dalej uz nie si!! a nech ta ani nenapadne s ním dalej byť,.. lebo on je len zakomplexovany magor!
tak ako bol debil mojej kolegyni... odpadavala nám v práci od hladu, mala 50kg, štíhla ako prutik, chodila aj do fitka...a ten jej debil jej vyblakoval ze je tucna, raz aj pred nami jej povedal že furt len žere...az to zaslo tak daleko ze sa sama ponizovala aj pred cudzimi ludmi, sama na seba nadavala aka je neschopna, krava, piča...bola bledá, uz vyzerala ako troska, obzerala sa furt, hladala si tuky, pneumatiku ktoru nemala...aka je tučná,...no psycho... nastastie sa s tym koko*tom rozisla...ani z oči mu dobre nehladelo, bol to povyšenecky magor,.. raz prisiel k nam do práce a jednej kolegyni ze "sprav mi kávu.." takym štýlom ako služke! a ona mu spravila ako pi*ča... keby to mne oznamil tak ho dade poslem! ze toto neni kaviaren,.. dnes ma uz nejakeho športovca... normalneho...