Ahoj mam problem mam 31 a 65kg priatel pred 3 mesiacmi ma nechal lebo ze tlsta som a nemoze ma citit hnusim sa mu a ak neschudnem 20kg nebude sa bavit somnou. A ze ma nechce lebo ze budem len vacsia a vacsia. Boli sme 9rokov spolu. No po 3 mesiacoch sa mi zacal ospravedlnovat ze ho to mrzi ze to tak nemyslel ze v hneve povie vela veci co tak nemysli a ze ma stale miluje a chce byt somnou.mna to vtedy dost pourazalo a bolo luto ako sa z nicoho nic sprava voci mne a cez tie 3mesiace som sa davala do kopy aj ked mi velmi chyba a stale ho mam v srdci neviem ci chcem pokracovat vo vztahu a neviem kudy kam
Co robit
kejsinka, takze ta vaha bol ten najmnesi problem, takychto kretenov stretnes cely kopec ked budes chciet, hadam nechces is rovno do zahuby s nim. Najdi si normalneho chlapca.
Mam vysku 164 cm dbam o seba pekne sa obliekam to mi povedal uz minuly rok prvy raz a tetaz opat. Chcela by som rodinu manzela ale on stale ze nema peniaze lebo musi splatit auto ,motorku a kym nebude mat tak sa zenit nebude ani rodinu zakladat a najnovsie chce dalsiu motorku kupit a ja tuzim mat rodinu. Ak nema naladu aj tyzden ma vidoet nechce a nebavi sa somnou akoby ja za nieco mohla. Nic neurobim a vybehne na mna snazim sa byt ohladuplna,oporou a vsetkym no neide mi to nejak.Mam pocit menejcennosti a bez sebavedomia. Citim sa mejecenna pri nom jeho praca je dolezitejsia aj nalady vsetko ja sa citim len nic velke. Len ak milovat sa mam byt v pozore taky dojem mam ani si nemame co velmi povedat a ak poviem ze nechcem byt dalej v tom vztahu ta mi povie ze sa mam ist ku....t s dakym len aby som nelutovala potom ze o nho prisla som ze si poviem ze bol najlepsi a niekedy mi povie ze by som potrebovala takeho co by ma zbil ale neviem preco si to zasluzim nic zle nerobim a spravam sa slusne a on vkuse nadava.
Ahoj Kejsinka. Boli ste s priatelom spolu 9r. To nie je zas az tak malo. Ze prevratis list a zivot ide dalej akoby sa nechumelilo) No ani to nie je vela na to, aby si prezila zas dalsie roky a svoj zivot vedla dakeho blbca. Mas vek pomaly pomyslat sa usadit, pomyslat nad dalsim smerovanim vo vasom vztahu, ci spolu ci bez seba, ci svadba, deti rodina. A zrazu ti po 9r povie toto. Tak podla mna tvoja vaha je ok. Urcite nie si liliputanka aby si pri tej vahe vyzerala ako Ruzickova) A zas nepredpokladam, ze si sa za tie roky dako "spustila", ze kasles na svoj vyzor vzhlad satnik ai. Vsak byt zenou je tak uzasne) Skor mi to pride, ze bud mal tvoj ex sam v sebe daky problem bordel a ventiloval si to prave na tebe, alebo sa zapozeral do inej teba dourazal zbavil sa ta a medzitym bud u inej neuspel alebo si mozno za ten cas bez teba uvedomil, co v tebe skutocne mal, ze ta naozaj miluje a chybas mu; bud ma sam komplexy a na tebe sa uboho ventiloval ukajal, bol pod istym tlakom (pracovnym zdravotnym rodinnym) ai ai. Tych moznosti je naozaj dost. Mozno by nebolo od veci sa preto o tom vsetkom porozpravat ako dospeli rozumni ludia, ujasnit si to, vydiskutovat to ai.
Ty ho za tych 9r musis poznat najlepsie. Aky je, ako sa k tebe spraval za tych uslych 9r, ci islo v tomto pripade o skrat alebo to ma proste v sebe povahe nature, ako sa za tych 9r prejavoval spraval k tebe/vo vasom vztahu, mali by zanho hovorit skutky ciny, lebo za tie roky ste si museli prejst naozaj vselicim. Dobrym aj zlym, stastim uspechmi i nezdarmi, zdravim ci chorobou. A hlavne. Co k nemu citis, ak este citis a ci ti za ten cas 3mesiace bez neho naozaj chybal. No nie zo zvyku. Ale ako clovek muz laska milenec priatel, tvoje vsetko. Zvaz si vsetky klady i zapory, pre i proti a mudro sa rozhodni. Ci mu das este sancu, byt spolu s nim, alebo sama bez neho a mozno casom s niekym inym. 9r je dost dlha doba. To vsak neznamena, ze ho to opravnuje urazat ta, byt k tebe bezcitnym chrapunom.... Isto nie.
Ale zas netreba podliehat negativnym emociam hnevu zlobe ai. Tych je beztak vsade vokol nas az-az. Takze nikam sa neponahlaj, rozmysli si co a ako, daj tomu celemu cas, co a ako dalej do buducnosti, venuj sa sebe, bud mudra rozvazna a mozno aj velkorysa. Nedaj sa tlacit do nicoho, co nechces. Ale aj ked si povies ze je mozno blbec, ma chyby (vsak kto ich nema?), ale ak ho naozaj uprimne milujes a myslis si, ze je to ten "pravy", skus mu dat este sancu. Lebo za lasku sa oplati vzdy bojovat) no iba ak naozaj za to dotycny stoji. Zachoval sa urcite ako blbec. No kto aspon raz v zivote nie?) No vravim. Ty ho poznas z nas najlepsie. Preto vies, ake ma klady i zapory, ci ti za to vsetko este vobec stoji. Takze si daj cas, pianko klud pohoda, a rozhodni sa na zaklade rozumu, doterajsich 9r skusenosti s nim, podla srdca duse citakov. Vsetko dobre
A to ako si mohla vydržať tak dlho s takým človekom? Utekaj preč od neho, toto ti fakt nie je treba do budúcna...
hehe1 ona písala, že má 65 kg, čo je úplne normálna váha, nie 150, tak čo tu pletieš bludy o tom, že nie sme v USA, pokiaľ viem pre túto krajinu je typický skôr ten druhý rozmer...
No ale autorka príspevku skús to hodiť na tých 55, lebo si na Slovensku a tu je taký trend, ďalej to nepusť!
niektorým chlapom pekne šibe.
Urcite uz vies aj sama, ze najlepsie by bolo poslat ho do haja, lebo je to nevyzrety debil, tak nech si najde anorekticku. Mohol ti aj pekne s laskou naznacit, ze podme cvicit, nech nepriberame a pod. ale nie takto ako nejaky kreten. Urcite sa to bude opakovat, tebe klesne sebavedomie, on bude na koni, no nepotrebujes sa takto ponizovat.
ono zalezi od vysky, lebo ine je mat 180 a 150 pri takej vahe... to, ze ste spolu 9 rokov neznamena, ze sa nemas o seba starat, sama musis vediet, ci si taka bola vzdy, alebo si pribrala.... ale jeho reakcia je chora, ked sa mu nepacis, mal ti to povedat inak.... v kazdom pripade ty musis sama vediet, lebo dnesne mlade stihle baby maju fakt tak do 55, tych 10 kg moze byt vidiet a vadit niekomu, ale inemu zas nie.... ale taky je trend, idu stihle baby, tu niesme v usa, cim ta nechcem urazit, nevidel som ta....
Vyser sa naňho. Kto ti toto povie, chce aby si mala akože 45 kg? Je ako dobrý kretén! Bože, asi mu šľahlo v bedni.
Ako viem, 9 rokov, to je doba veľmi dlhá, ale toto je priveľa si myslím. Po prvé určite nechudni. Ak ho vážne miluješ, tak to ešte skús, ale ak je to vzťah ako to povedať z núdze, alebo proste aby bol, ste spolu už dlho, tak no nezahodím to, tak bye bye!
Poprechádzaj si to v hlave, ako to cítiš, aký je naozaj, možno to s ním preber, možno ešte skús ako to pôjde, ale ak by iba čo len raz začal znovu, aj možno inak nejak narážať na postavu, alebo proste by sa znovu začal správať ako kretén, tak Dovi do po do pi!
65kg a tucna? Prva rada, ktoru si dostala je najlepsia. Drsna, ale pravdiva. Najdi si niekoho, kto ta bude milovat taku, aka si. To by ma zaujimalo co za "chlapa" toto dokaze povedat po deviatich rokoch vztahu.
no tam už asi moc nenarobíš