Ahoj mam problem mam 31 a 65kg priatel pred 3 mesiacmi ma nechal lebo ze tlsta som a nemoze ma citit hnusim sa mu a ak neschudnem 20kg nebude sa bavit somnou. A ze ma nechce lebo ze budem len vacsia a vacsia. Boli sme 9rokov spolu. No po 3 mesiacoch sa mi zacal ospravedlnovat ze ho to mrzi ze to tak nemyslel ze v hneve povie vela veci co tak nemysli a ze ma stale miluje a chce byt somnou.mna to vtedy dost pourazalo a bolo luto ako sa z nicoho nic sprava voci mne a cez tie 3mesiace som sa davala do kopy aj ked mi velmi chyba a stale ho mam v srdci neviem ci chcem pokracovat vo vztahu a neviem kudy kam
Co robit
Kejsinka90- rozíď sa s nim, určite nebudeš ľutovať, založ si nový vzťah, s priateľom, ktorý tiež túži po rodine. Založte si ju. :)
Od toho ........... choď čo najďalej! Nechápem, že si s ním bola až 9 rokov. Skonči to, nech si robí čo chce, nech sú jeho rodinou motorky a predsa nechceš aby si svoje dieťa mala s ním a bol by mu teda poviem ti ,,úžasným´´ vzorom! Motorkár,keď konečne niečo našetrí a mal by niečo užitočné podniknúť, tak si kúpi motorku a ešte aj vkuse nadáva a ešte sa stavím, že aj vážmu dieťaťu by podkopoval sebavedomie ako tebe, takže choď od neho a veľa šťastia pri hľadaní priateľa a zakladaní rodinky. :)
Vzťah ste dávno prechodili, vziať si ťa nechce, každá hlúpa výhovorka je mu lepšia, neváži si ťa, budúcnosť ťa s ním nečaká. Nikdy nepochopím, prečo tie najlepšie roky(9 rokov!) niektoré ženy strávia s takýmito bezperspektívnymi magormi.
je to riadny tyran a dievca este uvazuje ci s nim byt. Z toho vyplyva ze aj pre tyranov su tu vhodne dievcata, nemusia sa bat nezaujmu.
Ked mas 65 kg,co je v pohode, chce aby si schudla 20 kg, to chce, aby si vazila 45 kg???? Mu prazi? Ved to nie je zena, ale dieta potom. Asi ta nema rad, len tvoj obal, alebo je to tyran, podla spravania tipujem. Vie, ako ti ublizit.
PS:samozrejme otvoril oči že je debil nie ze máš schudnúť.
Po 9-tich rokoch sa rozísť je velmi ťažké
Po 9_tich rokoch zostať s človekom akého opisuješ je ešte ťažšie.Podľa mňa nejde o to či schudneš alebo nie.No lebo keď schudneš budeš hodná jeho priazne on sa vráti k tebe a budete žiť ako doteraz aa alebo nechceš žiť ako doteraz?Ja to vidim tak že môžeš mu ďakovať že ti to povedal a že ti to povedal na plnú papulu.Aspoň ti otvoril oči a ak ti ich neotvoril tak navštív ORL.Teraz keď sa chce vrátiť pristupi možno na všetko tak bacha lebo keď ešte priberieš!Moja manželka pribrala pri dietati 28 kg .Nič som jej nevičítal.Možno tvoj priatel schudol trošku si zlepšil postavu asi aj cvičí tak mu to leze na hlavu.Ja chodím do fitka 25 rokov a páčia sa mi bežne ženy všetko je to v hlave.Normálna žena pri výške 170 cm 65 kg akurát a 5 kg navyše nikoho nezabije .
Kejsinka. Napisala si, co CHCES (dieta rodinu, usadit sa). Tak si za tym co chces, pod. Lebo toto vsetko isty cas potrva. Alebo si myslis, ze s nim to budes mat, ze s nim sa toho "raz" dockas? Mas svoj vek. Cakala a dufala si 9r. Dokedy chces este cakat?) Dalsich 9r? Alebo kym nesplati zas dalsiu stvrtu piatu ci kolku motorku auto? Asi stale bude nieco ine prednejsie dolezitejsie naliehavejsie nez si ty, vas vztah, rodina deti ai. Priority sny tuzby ciele mate odlisne. Nemate si ani co povedat. Ty vo vasom vztahu stale len davas. No co sa ti vracia spät?? Sebavedomie mas nim uplne udupane. Daj sa dokopy. Psychicky aj fyzicky. No bez neho
kejsinka, bud rada, ze si slobodna a netahas sa po rozvodoch a potom sama s detmi cely zivot od takehoto kretena. Daj sa do poriadku, ked nemas sil sama, navstiv psychologa. Toho cloveka sa zbav cim prv.
Mam strach byt snim aj bez neho tak ma zmagoril proste skor psychicky ma depta. Viem ze aj ja mam chyby aj on mal 130hg a bola som snim.bez vysmechu schudol a nechava ma vzdy ak nema naladu.neviem nevazim si ani sami seba a sebavedomie nula body
Kejsinka. Teraz si si pekne aj sama odpovedala na to, co som ti napisala, aby si porozmyslala a vsetko si pekne zvazila. Takze uz nie je vlastne o com tocit