Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Unava, ospalost!

Príspevok v téme: Unava, ospalost!
PeterMarko

Zdravím

Prosím nemáte niekto skúsenosti s nasledovným problémov?
V auguste na mňa liezli chrípkové stavy, začali ma bolieť kĺby v kolenách a lakťoch, nejak som to neriešil ale po mesiaci som šiel k doktorovi, spravil krvný obraz, pečeňové testy, RF – všetko ok a odoslal ma na infekčné. Tam mi spravili testy na boreliozu ( že vraj som ju v minulosti prekonal ) chlamýdie pľúcne a mykoplazmy pľúcne – negatívne. Doktorka mi dala pre istotu Klacid SR. Po troch dňoch užívania sa u mňa rozbehla obrovská únava a spavosť, ktorá trvá až do teraz – teda skoro mesiac. Nastúpila mi s tým aj nespavosť, večer nemôžem zaspať, keď už zaspím po 3 hodinách som hore a zase nemôžem zaspať ( podotýkam, že do vtedy som mal spánok bez problémov ). Šiel som k doktorovi znova, ale ten mi dal len antidepresíva a lieky na spanie, ktoré skoro vôbec nezaberajú. Stále ma pobolievajú klby v kolenách a lakťoch. Ráno sa zobudím a začne sa mi prejavovať únava a ospalosť – pocit, že sa mi chce spať, ťažké oči, ale keď si ľahnem – samozrejme nezaspím. Cez deň sa to akoby strieda v takých návaloch, t. j., že pár hodín mám brutálnu ospalosť, potom zrazu mi je ok na pár minúť alebo hodín a potom znova. Večer sa mi práve naopak nechce spať aj keď som noc predtým spal len pár hodín. Dosť ma to už obmedzuje nakoľko v práci mi klesajú výkony a samozrejme začínam byť z toho nervózny. Beriem veľa vitamínov B, C, D3, q10, zinok, horčík, atď. ale nejak nič nepomáha!

Spalnicina

keď tie máš potvrdené už roky, tak tam by som asi problém nehľadala. Skôr by som sa zamerala na testy celkovo imunity. Pretože je veľmi pravdepodobné, že práve v tomto období na teba niečo ide...

Lion521

Zle liecena borela !!! Presiel si do tazko liecitelneho chron. stadia, antidepresiva vyj... do kosa. Vitaminy mozes brat, najme B6, C, B12. Dalej pokracuj tak ako som pisal vyssie.

Kontakt na sukr, ambulanciu - borelioza.sk. Inde sa liecby NEDOMOZES !!! A nekasli na to, lebo budes trpiet po cely svoj zivot, borela je svina, sa divim ako na to lekari zvysoka seru a potom liecia SAME PICOVINY a KOKOTINY, miesto toho aby liecili primarny problem. Borela totiz sposobuje vsetky ostatne problemy a choroby, dokonca aj Parkinsona, Alzheimera a Sklerozu Multiplex i Artritidu atd... Vsetko toto su iba symptomy - krycie nazvy tejto skurv. infekcie, za ktorou stoja ale i Chlamydie a Mykoplazmy. Takto v skratke :)

Lion854

Ahoj, na testy sa VYSER!!! Mal si borelu, plazmy a bohvieco este mas.

Cize ... Problemy mas i po prelieceni nadalej, preliecenei nestaci, je treba vyliecit ale to od nasich ctenych lekarov nikde necakaj !!!

Potrebujes dlhodobu liecbu antibiotikami, tzv, protokol a ten dostanes iba v sukr, ambulanciach. Takze tak.

Na statnych lekarov sa VYSER !!! Ak mas problemy ries to !!! Bu bude este horsie, ver mi.

ANGEL-DEMON

aj únava.... alebo si hypochonder... alebo to mozes mat po prekonaní choroby.... ja som totiz mala nieco podobne... myslela som si ze mam reumu, kedze ma zrazu zacali boliet kolená, čo i len pri chodzi, ledva som po schodoch presla... bola som unavena, no ja som chodila aj napriek tomu do práce, a ked som prisla domov kazdy den pobede som si lahla a spala a v noci spala tiez... trvalo to nejake 2 tyzdne... ani neviem preco , mozno zo stresu kedze chorobu som v tom case neprekonala ziadnu, potom to preslo... aj teraz som bola chora predpokladam minimalne zapal priedusiek som mala, chodila som do práce, v noci sa dusila kaslom, 2 tyzdne som bola chorá a presli dalsie 2 tyzdne este stále pokasliavam a pobolieva hrdlo... no proste prechodím chorobu... a telo to potom asi tak vracia...

PeterMarko

Aslo mam zvýšené už roky, 340 ( norma 200 ), ona mi dala antibiotiká, že kým prídu výsledky, a lieky na spanie a ad mi dal obvodný, že musím najskôr na orl a imunologicke a reumatologia až na koniec, mna tie kĺby až tak netrápia, najviac má trápi unava a nespavost.