Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Unava, ospalost!

Príspevok v téme: Unava, ospalost!
PeterMarko

Zdravím

Prosím nemáte niekto skúsenosti s nasledovným problémov?
V auguste na mňa liezli chrípkové stavy, začali ma bolieť kĺby v kolenách a lakťoch, nejak som to neriešil ale po mesiaci som šiel k doktorovi, spravil krvný obraz, pečeňové testy, RF – všetko ok a odoslal ma na infekčné. Tam mi spravili testy na boreliozu ( že vraj som ju v minulosti prekonal ) chlamýdie pľúcne a mykoplazmy pľúcne – negatívne. Doktorka mi dala pre istotu Klacid SR. Po troch dňoch užívania sa u mňa rozbehla obrovská únava a spavosť, ktorá trvá až do teraz – teda skoro mesiac. Nastúpila mi s tým aj nespavosť, večer nemôžem zaspať, keď už zaspím po 3 hodinách som hore a zase nemôžem zaspať ( podotýkam, že do vtedy som mal spánok bez problémov ). Šiel som k doktorovi znova, ale ten mi dal len antidepresíva a lieky na spanie, ktoré skoro vôbec nezaberajú. Stále ma pobolievajú klby v kolenách a lakťoch. Ráno sa zobudím a začne sa mi prejavovať únava a ospalosť – pocit, že sa mi chce spať, ťažké oči, ale keď si ľahnem – samozrejme nezaspím. Cez deň sa to akoby strieda v takých návaloch, t. j., že pár hodín mám brutálnu ospalosť, potom zrazu mi je ok na pár minúť alebo hodín a potom znova. Večer sa mi práve naopak nechce spať aj keď som noc predtým spal len pár hodín. Dosť ma to už obmedzuje nakoľko v práci mi klesajú výkony a samozrejme začínam byť z toho nervózny. Beriem veľa vitamínov B, C, D3, q10, zinok, horčík, atď. ale nejak nič nepomáha!

zuzula28

lenže problém je ten že aj imunor mnohokrát vôbec nestačí. Mamina ho brala pri podobných príznakoch a úspech sa počas jeho užívania vôbec nedostavil. Prekonala rôzne zdravotné problémy a vôbec si neuvedomila, že jej mohli celkovo oslabiť telo a imunitu tak hľadala spôsoby ako inak účinne dostať imunitu do dobrého stavu a konečne sa jej to podarilo čo ma teda veľmi teší :)

PeterMarko

Obvodný mi povedal, že mam nejaký chronicky Unavovy syndrom a že sa to nedá liečiť, že iba AD strava a šport...

Lion5556

To poznam... chce to spravnu liecbu a dobre bude :)
Imunor ta ze tak akoby nakopol nachvilu. Lepsi je polyox. Ale nespoliehaj iba na toto !!! Potrebujes liecbu. Ja som taktiez dal spociatku na rady imunologicky a obvodaka.
Bolo mi vtedy hrozne psych aj fyz. Diagnoza deficit v imun a u psych zapisane 2 strany :D

AD som nebral.

Po 14tich inj polyoxu teda po nejakech piatej som bol ako znovuzrodeny ziadne psych stavy aj fyz ok.takto to vydrzalo zo mesiac. No potom co sa so mnou zacalo diat nejdem sa tu o tom zmienovat. Tak nevahaj a objednaj sa tam.

PeterMarko

No imunor som bral vtedy pred 5 rokmi, následne mi bolo celkom ok ( iba sem tam teplota a chrípkove stavy ).. áno väčšinou keď prídem domov z práce, že sedím alebo ležím tak mi je lepšie. Zrazí mam menšiu únavu, menej bolia kĺby a nechce sa mi tak späť, tank sa zobudím akob som nespal, bolia kĺby a som ako zbity, cez den ohromná ospalost a tak sa to opakuje...,

Lion435

Tak dalej postupuj tak, ako som napisal. Borela ako taka oslabi imunitu, tym padom nastupuju viry a kadejaka dalsia haved. S tou imun je to ale problem. Pises, ze mas v nej deficit. Imunor je ok ale nestaci, treba pridat polyox a isoprin na viry, popripade vigantol vit D ale iba spolu s atb.
Tvoje problemy spocivaju v neliecenej infekcii, ktora ti sposobuje samozrejme aj psych problemy. Ziadne AD neber. Na liecbe sa ti vsetko vrati do normalu.

PeterMarko

Problémy v miernej forme už asi 5 rokov, vtedy zistili že som musel prekonať boreliózu a mononukleózu, tým pádom to neliecili, lebo že som to prekonal a telo si s tým poradilo, ešte som mal vtedy defekt nespecifickej imunity...bral imunor...držal som to, ale teraz tá unava a kĺby, no hrôza, ráno sa zobudím úplne ko, v robote zaspavam, na večer trosku lepšie,,,

Lion512

Borelie v Igg mas pozitivne roky ? Ja asi porodim sestorcata :D:D:D

Od kedy mas tie problemy ? Ako sa zacala borela, ze ?

V imunite problem akotakej nehladaj, ta bude ok, ale ta bunkova, ta bude na kasu, ale na tu testy nasi cteni lekari nerobia.

Takze ak mas problemy, objednaj sa do jednej zo sukr. ambulancii, mozes skusit i alternativnu liecbu tzv. Buhnerov protokol. Ono ale vzdy v tom ide i ina kadejaka haved, nie cisto iba borela, takze sa treba zamerat aj na nu a samozrejme podporovat aj imunitu, ale nie tymi kravinami akoze na posilnenie imunity co davaju v reklamách ale imunor + polyox, to je jedina cesta ako sa z toho dostat, inac budes iba trpiet po cely zivot.