Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Unava, ospalost!

Príspevok v téme: Unava, ospalost!
PeterMarko

Zdravím

Prosím nemáte niekto skúsenosti s nasledovným problémov?
V auguste na mňa liezli chrípkové stavy, začali ma bolieť kĺby v kolenách a lakťoch, nejak som to neriešil ale po mesiaci som šiel k doktorovi, spravil krvný obraz, pečeňové testy, RF – všetko ok a odoslal ma na infekčné. Tam mi spravili testy na boreliozu ( že vraj som ju v minulosti prekonal ) chlamýdie pľúcne a mykoplazmy pľúcne – negatívne. Doktorka mi dala pre istotu Klacid SR. Po troch dňoch užívania sa u mňa rozbehla obrovská únava a spavosť, ktorá trvá až do teraz – teda skoro mesiac. Nastúpila mi s tým aj nespavosť, večer nemôžem zaspať, keď už zaspím po 3 hodinách som hore a zase nemôžem zaspať ( podotýkam, že do vtedy som mal spánok bez problémov ). Šiel som k doktorovi znova, ale ten mi dal len antidepresíva a lieky na spanie, ktoré skoro vôbec nezaberajú. Stále ma pobolievajú klby v kolenách a lakťoch. Ráno sa zobudím a začne sa mi prejavovať únava a ospalosť – pocit, že sa mi chce spať, ťažké oči, ale keď si ľahnem – samozrejme nezaspím. Cez deň sa to akoby strieda v takých návaloch, t. j., že pár hodín mám brutálnu ospalosť, potom zrazu mi je ok na pár minúť alebo hodín a potom znova. Večer sa mi práve naopak nechce spať aj keď som noc predtým spal len pár hodín. Dosť ma to už obmedzuje nakoľko v práci mi klesajú výkony a samozrejme začínam byť z toho nervózny. Beriem veľa vitamínov B, C, D3, q10, zinok, horčík, atď. ale nejak nič nepomáha!

nika82

ja mam tiez chripkove priznaky, zvysena teplota, sem-tam bolave opuchnute lymfaticke uzliny, strasna unava, slabost, pocit na odpadnutie, bolest chrbta, krizov. mala som aj neuro-priznaky ako trpnutie prstov, zavraty, prekolapsove stavy (to mi povedali, ze mam tetaniu a dali mi antidepresiva, ktore som samozrejme nebrala), zla pamat, mozgova hmla. Ja mam iny druh boreliozy, neslo mi to na klby, ale na nervovy system. Nepotrebujes 600e na testy, to zas nie.. mozes si dat nemecke testy, tie su drahsie, mozno dokopy 300e a mozes si dat lacnejsie slovenske, tie tak 200e tusim som platila.

PeterMarko

A aké si mala príznaky? Ja som mal prvých 5 rokov len chrípkove pocity a sem tam teplotu, naučil som sa s tým žiť, ale teraz mesiac do zadku z ničoho nič bolesti klbov sťahovavé, unava ospalost, slabosť, nespavost v noci ... k dr durkovskej som až na december lebo musím našetriť 600€ na testy..

nika82

PeterMarko je uplne je jedno, ci iba trosku pozitivne alebo velmi pozitivne, vzhladom na to, ze vsetky priznaky vykazujes a mas IGG jednoznacne pozit., boreliozu stale mas. cim skor sa zacnes liecit, tym skor sa z toho dostanes a mas sancu na vyzdravenie. nepodcenuj to, zivot mame len jeden. Ja sa liecim 6.mesiacov a som stale na zaciatku, je to dlhy proces, lebo sme mali infekciu dlho v sebe a zanedbanu, lebo lekari na nas s prepacenim srali :(

PeterMarko

No ja ich nemám vysoké, aspoň myslím, už prakticky 6 rokov sa držia takto: anti-BOR b IgG - 15 pozitívne ( > 10 U/mol ), S_anti-BOR b. IgM - negatívne ... tak neviem, aj ebv stále igg zvýšené, ale nikdy neliecili.

nika82

cordyceps a spirulina su sice pekne, ale same o sebe boreliozu nevyliecia. to iba ako doplnok k inej liecbe- bud antibiotickej alebo bylinkovej (prirodne ATB). ja tiez beriem cordyceps, aj chlorellu a asi 20 inych veci, ale ziadne zazracne vyliecenie sa nekonalo, je to ako podpora imunity k ozajstnej liecbe

nika82

pokial som mas pozitivne v IGG, stale to mas.nie je pravda, ze to znamena len prekonane. jasne nejake protilatky stale ostavaju v tele, ale pokial su vysoke, infekcia je stale aktivna, len presla do chronickeho stadia, je to tak ako pise lion. Artritida je len dalsi priznak boreliozy, takisto aj tetania. Skus si vydrankat na infekcnom test Western Blot aj s rozpisom antigenov a vypytaj si kopiu. ked to budes mat so sebou, budes vidiet, ci mas nejaku specificku protialtku pozitivnu. a je jasne, ze ju budes mat pozitivnu, s takymi ukazkovymi priznakmi

nika82

mas stale boreliozu! mas vsetky typicke priznaky. na infekcnom ti nepomozu. Ak sa chces liecit uspesne, tak jedine sukromne. To je smutny fakt tejto castej a neuznavanej choroby. Ja sa liecim u Mudr. Durovskej. Z infekcneho ma poslali domov, ze mi nic neni, pricom som ledva vstala z postele. A to nie je len moj pripad, takych su tisice

BOOMCAFE-cz

Borely jsem se zbavil braním kombinace 3 nejúčinnějších hub Čínské medicíny Reishi - Cordycepsu a Lví hřívy. Odezněly ale i další moje problémy. Na únavu absolutně doporučuji Spirulinu, pokud je to promíchané s problémy se zažíváním, tak určitě výtažek z Morinzhi. Těchto 5 věcí mne dostalo za 1 měsíc z problémů.

Lion654

Ziadny chron. unavovy syndrom !!! Je to len dalsia kktina, ktoru si zaviedli lekari. Samozrejme sa citis unaveny, proste nahovno ked telo bojuje s infekciou.

Imunor abo polyox ta nakopne, ale bez spravnej liecby iba docasne.