Dobry den. Vcera mi dal expriatel zbohom. Uz uplne. A neodpustil si este to, ze mi napisal, aky bol sklamany z mojej reakcie pred 1,5r , ked mi na vianoce daroval knihu. Hned ma porovnaval so svojou ex - jej reakciu na knihu a moju. Napisal mi: "A ak si čakala odomna drahé dary..tak si na omyle..tvoja reakcia na knihu mi veľa povedala
Dal mi zbohom
Messje. To "obuchanie o hlavu" bolo nim vcera vytiahnute z kontextu. My sme sa vtedy, ked sa to stalo, o tom vela a dlho bavili. Moja reakcia bola nijaka. Skor sklamanie a preto som mlcala. No nakolko ma poznal, vedel, ze sa z knihy netesim. Iba som stroho, slusne, podakovala. On cakal viac. Radost, vyskanie. Ja som sa mu potom za moje spravanie, reakciu, aj ospravedlnila. Vela krat.
Messje jej reakcia sa da vysvetlit...Ale porovnavat a vytahovat byvale/lych dokaze len zakerne hovedo...
To ze ti to povedal po 1.5 roku,bola len vyhovorka na rozchod.
Neviem preco,ale podla tvojej reakcie,aj ako si mu odpovedala...vidim velky oroblem v tebe.Nemusel ta porivnavat s reakciou ex ale ako si zareagovala ty...ja by som ta kopla do riti hned.To ze mas minulost ktoru ti pripominaju knihy...chapem.Ale povedat...o hlavu by som ti ju...To chcelo guraz dievca.On to myslel v dobrej voli.Boh vie ako ste fungovali ten 1.5 rok,ale sorry...ty mas problem.Tak to vidim ja
SUV. On vedel, ze som bola doma bita. Nepisala som mu o detailoch. Ze aj knihami. O fackach, kopancoch vedel. Nie su to pekne spomienky a vedel o tom iba on. Nerada sa hrabem v minulosti. Ale ostava vo mne blok. Ako pri tych knihach ze sa z nich az rozklepem, vytocim do nepricetnosti. Mna este aj za mlaskanie fackali. A doteraz ked pocujem mlaskanie, tak sa mi chlpy na tele zjezia, ruky sa mi klepu, idem vybuchnut. Nosim preto stuple do usi. Keby mi dal napr.sponku do vlasov za par centov, malo by to pre mna vacsiu citovu hodnotu, nez ta kniha. Ja viem, ze knihy su krasne. Zdroj mudrosti. Vsak som sa z nich ucila. Ale len kvoli skole. Ze som musela. Inak knihy naozaj nemusim.
Ved si mu mala jasne vysvetlit, preco knihy nenavidis, ved si bola nimi bita, mas na ne zle spomienky, to by predsa musel pochopit. Vas vztah zlyhal na komunikacii, a urcite ste este stenata :P ...
nieje zac, a som chalan :P :D
SUV. Dakujem ti. Bolo to tak, ako si pisala. Tam kde mi to vzdy skoncilo, bol smutny smajlik od neho. A tam mi to vzdy skoncilo kopirovat text. Ked som ho vymazala, uz mi to skopirovalo cele. Dakujem.
Dobry den. Vcera mi dal expriatel zbohom. Uz uplne. A neodpustil si este to, ze mi napisal, aky bol sklamany z mojej reakcie pred 1,5r , ked mi na vianoce daroval knihu. Hned ma porovnaval so svojou ex - jej reakciu na knihu a moju. Napisal mi: "A ak si čakala odomna drahé dary..tak si na omyle..tvoja reakcia na knihu mi veľa povedala :-/ . nezabudnem na vetu..obuchala by som ti ju o hlavu..a vieš čo som urobil prvý krát..keď dal drahej knihu?bola celá bez seba a bola šťastná . lebo vie co je skromnosť..a váži si veci ktoré majú minimálnu hodnoty cenovú..no citovú veľkú.."
Viete, ja som mu na to odpisala: "Ja v tebe citala..ty vo mne vobec. Mne islo cely cas o stretnutia s tebou. Stretnutia s tebou, aspon vzdy "5min" z tvojho zivota..
Ziadna kniha parfemy ci dary. To stacilo mozno jej..a ano, v jej veku 20r tiez skakala nad knihou..to so skromnostou nema nic spolocne. Ako ty ked pri normalnom sexe nic necitis len pri xxxxx..to z teba este nerobi odluda ci divneho..len mas rad ine. To je cele.
Pre mna by najvacsiu hodnotu mali stretnutia s tebou!
A asi si zabudol na desiatky stovky tisicky fotiek co som ti posielala a co som si sama kupila kym sme boli spolu. Ja vzdy bola sebestacna a samostatna. Nepotrebovala som ta na dary. Tych si sama vzdy dopriala plno ked sa mi len zachcelo."
Ja som vcera do noci nemohla spat. Chcela som mu napisat ako je to skutocne u mna s knihami, ze mam chut z nich vrazdit. Nie. Nie je to tak, ze ja som materialistka a ona intelektualka. Uz ma fakt dozral a poslala som mu vcera jeho ex aktualne fotky, kde ma milion5 malovatiek, umele nechtiska, nakupene veci handry bizuteriu topanky a ine. Jasne ze medzi nami dvoma nie je rozdiel, vsak ako kazda zena. Lenze on ju vnima ako svaticu a mna akoby bola daky odpad kvoli jednej debilnej knihe. Ja knihy nenavidim. Mala som mu chut v noci napisat tieto slova: "Vies co by som tvojej ex a tebe dopriala?? Aby vas otlkali tazkymi knihami po hlave..stale len po hlave aby vas nimi tlkli a opakovali vam pritom aki ste sprosti..hlupe telce nemozne atd..a ci by ste ich aj potom tak velmi milovali. To so skromnostou nema nic spolocne. Si tak slepy hluchy. Fakt si vazim tu ich citovu hodnotu. Ani nevies, netusis ake city vo mne knihy vyvolavaju!"
Asi teraz uz chapete, preco knihy neznasam, mam k nim averziu. Lebo sa mi spajaju s bitkami. Nebola som najlepsia ziacka, mala som aj recove problemy. A asi si doma mysleli, ze ked ma knihami vytrieskaju tak asi takto z nich zmudriem :)) Ja sa uz naozaj zo vsetkeho iba smejem. Mame doma tony knih. Aj vela knih dostavam. Ale necitam ich. Vobec. Tu od neho som precitala. Lebo bola od neho.
A pritom ja sama kupujem rada knihy a casto. No pre inych ako dar. Vsak nie kazdy ma take skusenosti s nimi ako ja. Ale trapi ma to. Da mi zbohom a este vytahuje 1,5r staru vec s knihou. Ano, bol to jediny aj posledny "dar" co som od neho dostala. Citim sa hrozne a neviem, co mam robit. Po rozchode sme boli aspon "kamarati". Obcas sme si napisali. Ale teraz uz nechce ani to. Dal mi uplne zbohom. A ani nevie, netusi, aka je skutocna pravda s tou knihou od neho, kvoli ktorej ma ludsky odpisal a odkopol
Vytaj v klube
Zabudni nanho, daj sa co najrychlejsie dokopy, a zanechaj si pozitivne myslenie :)
Skus prekopirovat len zvysok,, alebo pozri, ci ti kopirovanie neskonci pri nejakom znaku,, ak ano, tak ho zmaz
Nechce mi sem prekopirovat cely text. Nechapem v com je problem
Dobry den. Vcera mi dal expriatel zbohom. Uz uplne. A neodpustil si este to, ze mi napisal, aky bol sklamany z mojej reakcie pred 1,5r , ked mi na vianoce daroval knihu. Hned ma porovnaval so svojou ex - jej reakciu na knihu a moju. Napisal mi: "A ak si čakala odomna drahé dary..tak si na omyle..tvoja reakcia na knihu mi veľa povedala