Dobry den. Vcera mi dal expriatel zbohom. Uz uplne. A neodpustil si este to, ze mi napisal, aky bol sklamany z mojej reakcie pred 1,5r , ked mi na vianoce daroval knihu. Hned ma porovnaval so svojou ex - jej reakciu na knihu a moju. Napisal mi: "A ak si čakala odomna drahé dary..tak si na omyle..tvoja reakcia na knihu mi veľa povedala
Dal mi zbohom
NonChalant. Ja som mala inzerat, kde som si hladala lasku. Vazny vztah. On sa mi ozval. Okamzite sme si spolu porozumeli. Zo zaciatku bolo medzi nami vsetko super. Krasne. A potom, ze on sa nevie odputat, zabudnut na ex. Ked som uz bola po vyse stvrtroku nanho namotana? Zalubena? Od rozchodu s ex po mna to bolo necele 3 mesiace. Nevedela som to. A rozisiel sa on s nou. Lebo mala vztah s dvoma naraz. Ked si zacala s tymto mojim, mala uz vazny vztah. Nevedela sa medzi nimi rozhodnut. Tak to potom utal on. Ved uz aj toto o nej dost vypoveda, aka je. Je mi z tohto celeho smutno. My ked sme sa rozisli, nikoho som odvtedy nemala. A to uz je takmer rok. On uz ma zas dalsi vztah. Zas mi pise, aku ma velku lasku. Ako ju vraj miluje. Ja som ina v tomto. Neviem skakat od vztahu do vztahu. Stale mi pisal o novej priatelke. Tak som mu napisala, ze mu to zo srdca prajem, a ze aj ja mam vztah. Ale ziadny nemam. Taka je pravda.
kyvajnosom, o tvojej povrchnosti svedci uz len to, ze tu jeho byvalu sudis podla nejakeho debilneho profilu na socialnej sieti. Co ty vies kolko zo svojho zivota tam zdiela? To ze chodi na diskoteku a na hokej znamena, ze nemozes vyznavat nejake hodnoty a zit podla nich? Suhlasim s messje a osobne si myslim, ze mas velke problemy so sebavedomim, sebaovladanim, komunikaciou, co je vzhladom na tvoje zazitky s detstva sice pochopitelne, ale mozno by nebolo odveci zacat navstevovat teapiu a zamysliet sa nad tym, ako ti tato skusenost moze pomoct sa zlepsit a posunut vpred a nie len zhadzovat to druhe dievca, ktore za to, ze tvoj frajer sa cez nu nepreniesol, nemoze.
No vies, kvoli tomuto "bezvyznamnemu" detailu sa vam znehodnotil vztah, a aj mozno kvoli tomu skoncil. Stvalo ho to cely rok a pol, cize mala si mu to vysvetlit.
Nevadi, najdes si dalsieho, urcite s tym nebudes mat problem,, taky ludia, co nikdy nikoho nemali, oni maju problem so vztahmi, ty nie, tak hlavu hore, netrap sa nad tym, pouc sa, ze aj na detailoch velmi zalezi, komunikacia musi byt skvela, aby ste si rozumeli,, a nebol dokonaly, ani ten vztah nebol, takze nevadi, chod dalej, budes sa mat zase dobre :)
Messje: on bol hnusny a zakerny pocas vztahu(utok), ona urobila co urobila po rozchode(obrana). Staci elementarny zmysel pre spravodlivost, aby bolo jasne kto je kto...Akurat, ze vo vztahoch spravodlivost nefunguje :)
kyvajnosom: budem hadat...ta jeho byvala poslala do prdele jeho nie naopak ano? A kolko po tom rozchode ste sa dali dokopy vy? Ak to bolo velmi rychlo, tak to bude len klasicky "rebound", ktory sa v 95percentach pripadov takto konci(vratane pripadov ze by sa dali znova oni dvaja dokopy).
no tak jedna pravda je že darovanému koňovi sa na zuby nepozeraj
Messje. Ked mi ju zas vcera opisoval a daval za vzor cnosti, ze aka je ona v porovnani so mnou skromna, ktora si vazi skutocne hodnoty, citove a nie materialisticke....a pritom ma na FB same umele nechty ake si dava robit, malovatka kozmetiku handry obuv bizuteriu. Vsak je to normalna, obycajna mlada baba. Chodi na diskoteky, hokej, atd ako ini. A mne ju opisuje ako svaticu a vzor cnosti? A pritom je pravda inde. Mne je to uz jedno. Ale ked ju vcera zas vytiahol. Tak ja som mu poslala tie jej fotky, ze nech vidi, aka je ona skromna, ake citove hodnoty vyznava
Presne zo zufalstva...
Najprv sa nechat ponizovat a porovnavat a potom zo zufalstva mu posielať fotky ex?
Zhodila sa este viac
Len ho potvrdila ze ex bola mozno ozaj lepsia.
Neviem preco,ale stale mam pocit ze chyba bola v zakladatelke.
Nejdem viac reagovat,nechcem napisat hlúposti.
Messje: clovek so zlomenym srdcom robi zo zufalstva aj vacsie hluposti. Ja som reagoval na reakciu na tu jej knihu na vianoce...
Ale posielať mu fotky jeho ex?To uz aku robotu si si musela dat?Naco to bolo dobre?
NonChalant. Ja som uz bola na jeho ex doslova "alergicka". Stale o nej rozpraval, porovnaval ma s nou, opakoval mi aka bola vynimocna, uzasna, skvela, ako ju miloval, opisoval ju ako bohynu. O mne nikdy tak pekne nerozpraval. Nic. Jej vsetko a mne nic. Chcela som ju aj preto po nasom rozchode spoznat. Proste som bola na nu zvedava. Ci je naozaj taka vynimocna? Uzasna? Lebo z jeho slov som si pri nej pripadala ako ta najspatnejsia, najhlupejsia, najnemoznejsia. Je to vsak obycajne dievca. Vobec nie je vynimocna. Studuje na vyske, ma frajera, brigaduje. Praveze je dost arogantna, namyslena, povysenecka. Ale ma aj dobre stranky. Uz viem, ze ona je obycajna baba s kladmi aj zapormi. Problem mal on. Ze nikdy nespracoval rozchod s nou.