Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dal mi zbohom

Príspevok v téme: Dal mi zbohom
kyvajnosom

Dobry den. Vcera mi dal expriatel zbohom. Uz uplne. A neodpustil si este to, ze mi napisal, aky bol sklamany z mojej reakcie pred 1,5r , ked mi na vianoce daroval knihu. Hned ma porovnaval so svojou ex - jej reakciu na knihu a moju. Napisal mi: "A ak si čakala odomna drahé dary..tak si na omyle..tvoja reakcia na knihu mi veľa povedala

neviem111111

ma pravdu, ak by si nejake sebavedomie mala, nechybal by ti muz, kt. ta cely vztah len ponizoval a porovnaval s byvalou a robi to aj rok ci kolko po vasom rozchode, a vymysla si frajerky a vypisuje ti ake su oproti tebe uzasne, len aby ta zase ponizil. keby si sebavedomie mala, davno by si ho mala vsade zablokovaneho a nenariekala by si za nim.

kyvajnosom

bagration. Mne hovori, ze ma novy vztah. Opisuje mi tu novu v takych superlativoch :) Ale mam zistene, ze je sam. Po rozchode so mnou nemal vazny vztah. Je to idiot. Viem. Asi aj ja. Ale naozaj sa snazim od neho odputat. No chyba mi. Velmi. A s tym sebavedomim nemas az tak pravdu. Sebavedomie mam. Ale on bol moj prvy muz, ktoreho som skutocne milovala. Mne muzi nic nehovorili. A potom prisiel on a lietala som v tom ako skolacka.

kyvajnosom

NonChalant. Dakujem ti. A ja si uvedomujem, ze si s nou zacat pisat, bola blbost. Ale 1,5 roka som o nej dost casto pocuvala ako magor. Ja som bola predtym vesela, normalna baba. Ale keby tak dlho niekto niekoho ospevoval, opisoval ako bohynu, a pre mna ostavali uz iba omrvinky, tak to by posramotilo sebavedomim asi kazdeho. Iba som chcela vediet, ci naozaj je taka uzasna, skvela, bezchybna. A ked som ju cez tie rozhovory spoznala blizsie, mne to velmi pomohlo. Lebo ona je naozaj normalna baba. Ako ja. S kladmi aj zapormi. On ju miloval. Bol na nej az zavisly. Preto v nej videl dokonalu bohynu. Ale je uplne normalna. Ako ja. Dokonca sme si dost podobne. Mne to velmi pomohlo. Lebo som ju spoznala ako cloveka, a mozno prvotny hnev, ziarlivost, sa vo mne uz zmenili. Ale komunikaciu s nou ukoncim. Co som o nej chcela vediet a spoznat ju trochu blizsie, sa uz stalo.

bagration

ok.. dajme tomu to je pravda. Ale potom preco si s nim a s nou v neustalom kontakte? Ved to je to absolutne najhorsie mozne riesenie. Ak sa nemylim, pisala si, ze on si uz inu nasiel a pisal ti o tom, aka je jeho terajsia uzasna a dokonala.. to sa nechas takto deptat? Ved toto moze trvat este roky a ty roky budes uplna troska? Mas najnizsie sebavedomie, ake len moze byt. Musis sa prekonat a spravit zasadny krok. A tym krokom je zabudnut na minulost a vykrocit vpred.

NonChalant

Myslim, ze teraz je to uz aj chronologicky jasne :)

On bol nevyrovnany, nepripraveny na vztah, a doplietla si sa do toho ty. Ukoncil ti to tak ako to ukoncil(ako dement), nie si prva ani posledna.

Nenechaj sa znechutit ludmi.

Jedine v com maju pravdu, ze si nemala pisat tej jeho byvalej, a cim skor to skoncis, a cim skor sa pohnes dalej, tym lepsie pre teba...

kyvajnosom

Messje. Staci sa opytat. Vysvetlim. Mozno pisem chaoticky. Ale citovo sa ma to dotyka. A dost trpim. Ospravedlnujem sa.

kyvajnosom

neviem111111. Po rozchode s nim chodim na terapie. Psycholog mi hovori, ze to chce len cas. A mozno spoznat niekoho ineho. Zacat odznova. A ja rozumom chapem vsetko. Jeho. Ju. Vas. Problem mam so zlomenym srdcom. Ze neviem nanho zabudnut. Odputat sa. Kazdeho noveho porovnavam iba s nim.

kyvajnosom

bagration. Pisala som uz, ze mi to sem kvoli smajliku neuverejnilo cely text. Vzdy mi to okopirovalo iba po ten smajlik. Viac nie. Preto to bolo uverejnene viackrat. Ked mi napisal SUV, v com moze byt problem-zmazala som ten jeho smajlik z textu, a uz mi to okopirovalo v poriadku. A pribeh je pravdivy. Len som ho velmi milovala. Preto mi trva, nez asi na vsetko zabudnem.

neviem111111

kyvajnosom, presne to je o zakomplexovanosti, aj ked si to odmietas priznat. keby to tak nebolo, bolo by ti jedno ci je taka onaka makova alebo zo zlata. keby poznas svoju hodnotu neriesila by si. tebe sa moze zdat obycajna, jemu nie, to tak uz raz v partnerskych vztahoch byva, inak by sa vsetci bili o tie iste osoby. pise ti tu viacero ludi, ze je problem v tebe a mala by si vyhladat odbornu pomoc, tak sa nad tym aspon zamysli.