Dobry den. Vcera mi dal expriatel zbohom. Uz uplne. A neodpustil si este to, ze mi napisal, aky bol sklamany z mojej reakcie pred 1,5r , ked mi na vianoce daroval knihu. Hned ma porovnaval so svojou ex - jej reakciu na knihu a moju. Napisal mi: "A ak si čakala odomna drahé dary..tak si na omyle..tvoja reakcia na knihu mi veľa povedala
Dal mi zbohom
Ja viem ze teraz napisem hlupost ale...
Ona vie o tebe co?Ako si s nou ten kontakt nadviazala?Mozno keby si to nechala zajst do konca a lriznala sa jej.Napisala ze si bola zufala a zufali ludia ribia zufale ciny a ty sa imluvas ale...napis jej co vsetko ti navykrikoval a tak si chcela vediet kto je.Dal ta dolu a mala si pocit,ze si ten najvacsi uboziak pod slnkom.Mozno sa dozvies viac.A pomoze ti to.
Neviem.Mysli na to ako ti vela krat ublizil a clovek ktory lubi to nerobi.Co vsetko si chcela pre neho obetovať. ..Rodinu.Najbližších. Nemozes libit cloveka ktory sa tak k tebe choval.Skus to.Este najdes muza ktory tvoje city opatuje. Hehe...ako sa to píše ?
Raz sa nad tym zasmejes a budes to vidiet inak.Ale nestrat hrdost.Chci byt na seba pysna,nie sa za seba hanbit.
Messje. Dakujem ti. Vies, ked som videla na fotkach toho jej priatela, tak by som nevahala ani minutu, medzi nim, a mojim ex. To sa neda ani porovnat. Ale ona zrejme ma dovod, preco je stale s nim. Naozaj som mojho ex uprimne milovala. Kvoli nemu by som sa rozhadala s celou mojou rodinou. Lebo viem, ze by im nevyhovoval. No pre mna bol vsetkym. Ja neviem, ako sa mam od neho odputat. Skusala som sa mu neozvat pol roka. No potom som nevydrzala. Robim vsetko mozne. Studujem, pracujem, mam aktivne zaujmy. Dokonca chodievam aj casto von. S muzmi. Ale akonahle to chcu niekam posunut, chcu viac, ja zdrham prec. A ten prispevok som pisala o 3 rano. Ja som ani spat nemohla. Je tam jeho sms. Moja sms. Je tam mix vsetkeho. Mam v sebe taky chaos a bordel. Lebo moj rozum presne vie, co je spravne. Co mam robit. Ale tie moje city mnou lomcuju. Nepoznavam samu seba. Ja viem, ze som obcas ako keby sialena. Aj to, ze som sa s nou spojila, viedla debaty. Videla som na fotkach jej rodinu, frajera, ju. Mne to vsetko pomohlo ziskat odstup, pochopit to cele. Najskor som na nu velmi ziarlila. A ked som ju spoznala, videla ju na fotkach, ako zije, je to uz o inom. Az sa za seba hanbim. My sa nemozeme porovnavat ani nahodou. Som hlupa. Viem. A vsetko ma teraz velmi mrzi.
Zrazu mam pocit akoby toto pisala ina baba.Alebo to co si napisala na zaciatku bolo tak zmatujuce ze si domotala co si mohla.Ok,ak je to tak,omluvam sa.
Aj ked vela zien by sa na tu uroven neznizilo,naviazat kontakt s jeho ex,ale tebe to mozno pomoze v tom,ze prides nato,ze to bol len hlupak.
Nema ta s cim porovnavat podla vsetkeho,len ju stale lubi a preto ti tymi porovnavaniami ublizoval. Chcel aby si trpela.Preto je cas si uvedomit ze nemas za cim lutovat.Prisla si o NIC.Lebo taky chlap je nic.Nelutuj,odtrhni sa a keby ti cokolvek napisal,ukaz,ze si uz niekto iny.V tvojej vode uz rybu nechyti.
husenka, dakujem ti.
Messje. Nie je to tak, ako pises. Skor to bolo v nasom vztahu naopak. Ano. Obaja sme ziarlili na seba. Navzajom. Ale on vacsmi. Musel byt vzdy informovany, kde som, s kym som. Mal problem, ze sa okolo mna vyskytovalo vzdy vela muzov. A to vedel este o zenach, takze ziarlil nielen na muzov, ale aj na zeny. Ju mozno ohuroval tym, co ma. Doteraz jej financuje iste veci. U mna to bolo naopak. Skor mi opakoval, ze on nie je bohaty. A ja som mu vzdy, ze mne to nevadi. Islo mi iba o neho. Keby som chcela bohateho, mala by som ho. Jej som sa podobat nechcela. Vnutorne sme mozno istym sposobom podobne, vyzorovo sme vsak kazda inde. Ona je zo skromnych pomerov. Ja som uplne inde, nez ona. Nie, nevyvysujem sa nad nu. Uz mam odstup, hodnotim to triezvo. Uz sa len cez to cele chcem dostat.
Vies ako ta vidim ja?
Hned od zaciatku si sa na neho upla.Chcela si byt s nim stale a vsade.Nedala si mu dychat.Bola si paranoidna a vyzadovala si vsetok jeho cas aky mal.Bola si pre neho dieta.On chcel zenu,dospelu babu.To bola jeho ex.Ale ja vidim ze nie in,ale ty si sa zacala nou porovnavat.Mozno od tej knihy...neviem.A on ti potom pritakaval.Zacala si byt nou posadnuta a to je chory rozum.Nemas to v tej hlavine v poriadku.
Normalny clovek nie je zvedavy na ex partnerky svojho chlapa.An ked to on spomenul...mala si sa zobrat a ist.On ti to ale tak vtlkol do hlavy,ze si sa nou posadla.Urcite si rozmyslala vyzerat ako ona.Nechaj ju na pokoji.A prestan riesit aj jeho.Jasne ze ti ju oripomina ked mu rok nedas dychat.Som tvrda viem...ale stale tvrdim ze si mozes za vsetko sama.Mas detske zmyslanie a hlavicku v neporiadku.
Na toto je diagnoza a darmo povies ze si ju chcela spoznat.To zdravy rozum nepotrebuje.
Zrus vsetky kontakty s oboma inak to neskonci dobre
Nemyslím si, že problém vášho rozchodu je len tvoja reakcia na knihu. Kniha bol len dôvod k ,, dobru ,, . Možno ho to vtedy nahnevalo, vnútorne, a dal to von až teraz. Ale kvôli jednej reakcii sa vzťah nekončí. To sú veci, ktoré keď človek chce sa dajú rozumne vydiskutovať. Problém je podľa mňa v tom, že tebou chcel len zalepiť rany po bývalej, ale nezabudol na ňu do dnešného dňa. Možno aj tá ďalšia je len nálepka zlomeného srdca. Skôr by som to videla tak, že ty si si váš vzťah idealizovala hneď od začiatku ale on nie. Nemiloval ťa tak ako si milovala ty jeho. Možno keby ste sa streli v inom čase, by bolo všetko inak. Ale to už teraz nerieš. Stretneš niekoho určite. Možno sa nezaľúbiš hneď do prvého, ktorý ti povie, že si kočka. Ale ten pravý príde. A vtedy pocítiš zase to ,, elektrizovanie ,, v tele a pocit zaľúbenosti.
husenka. Dakujem ti. Vystihla si to a mas pravdu. Mozno, ked si clovek prejde laskami a sklamaniami v mladsom veku, je to ine, ako ked ja som tu prvu lasku stretla, uz ked mam svoj vek. Ja by som teraz robila uz mnohe veci inak. Nerobila som nic narocky, v zlom. On mi nevie zabudnut jednu hlupu reakciu, chlad na tu jeho knihu. Ja v mojej izbe nemam ani jednu knihu. Naozaj ma pohlad na ne boli. Ale to nie je o tom, ze si nevazim veci, ze nie som skromna, alebo nemam city. Tych mam az prebytok. Chcela som iba jeho. Nie dary.
mna tiez nepritahuje takmer ziaden muz a od zleho rozchodu mam takmer dva roky, nikoho ineho som nemala, ani neplanujem a ani nechcem mat a napriek tomu byvaleho neriesim dokolecka fanaticky a nekolabujem z neho. treba si ho skratka vsade bloknut a zacat zit svoj zivot.
Neviem aj tak, čo očakávaš od príspevku sem.... Pomoc? Radu? Pochopenie? Tu ti nikto radu nedá. Dal sa vtedy s tebou dokopy zrejme preto aby zalepil dieru, ktorá v ňom zostala po jeho bývalej priateľke. Je evidentné, že ju stále miloval, a rozišiel sa len preto, že ona asi dostatočne nemilovala jeho. Tvoj zzťah sa skončil, bývalý ma už iný vzťah. Na chyby vo vzťahu sú vždy dvaja. Možno keby tu písal on, tak by sa váš vzťah zrazu ukázal v novom svetle. Tu ti každý povie len jedno - zabudni na neho. Prestaň s ním komunikovať, neponižuj sa. Z tvojho príspevku je jasné, že si stále veľmi zaľúbená. A keby ti teraz povedal, že chce byť zase s tebou, hneď by si sa mu vrhla do náručia. Je to rok, čo ste sa rozišli. Zabudni na neho, stretneš iného, s ktorým si budeš rozumieť viac a budete sa navzájom rešpektovať. Ponauč sa z chýb, ktoré si určite aj ty urobila.Viem, že druhému sa to vždy ľahšie hovorí, ale ver mi, nie si v tom sama. Každý si tým prešiel, sklamaním z niečoho čo bolo možno na začiatku krásne. Držím ti palce.
neviem111111. Tak on ma "vyliecil" z toho, ze som si o sebe prestala mysliet, ze som lesbicka :) Mne muzi dovtedy naozaj nic nehovorili. Nic. Nepritahovali ma. A potom sa s nim vsetko zmenilo o 180 stupnov. Mozno preto som nechala vsetko zajst az tak daleko. Sme takmer rok od rozchodu. Muzom sa pacim. Pozyvaju ma von. Ale ani jeden ma nepritahuje. Preto to mam tak tazke. Pri pohlade nanho som bola uplne v tranze. Fyzicky som nikdy nic tak silne necitila. K ziadnemu muzovi. Kamaratky, spoluziacky menia znamosti ako ponozky. U mna to nie je tak jednoduche.