Dobry den. Vcera mi dal expriatel zbohom. Uz uplne. A neodpustil si este to, ze mi napisal, aky bol sklamany z mojej reakcie pred 1,5r , ked mi na vianoce daroval knihu. Hned ma porovnaval so svojou ex - jej reakciu na knihu a moju. Napisal mi: "A ak si čakala odomna drahé dary..tak si na omyle..tvoja reakcia na knihu mi veľa povedala
Dal mi zbohom
Mesacny Princ. Moj vztah k niham nepoznal. O nej vedel, ze ich miluje.
neviem111111. To nie je o zakomplexovanosti. Iba som ju chcela blizsie spoznat. Cele vsetko pochopit a v sebe spracovat. Ci je naozaj taka, ako mi ju on cely cas opisoval. Ver, pomohlo mi to velmi. Lebo som pochopila, ze problem tu ma ON. Nie ona. Nie ja. A nebud hlupa teraz ty. Keby som sa jej priznala, ze som ex jej byvaleho-ani by sa so mnou nebavila. Obidve studujeme na vysokej skole. Tak som sa s nou dala normalne do reci, ako ina bezna baba.
ja neviem, co tu chces riesit. Ak je tento "pribeh" pravdivy (o com pochybujem), tak je to jednoduche. Prerus s nim vsetky kontakty, zablokuj si ho na fb, zmen si cislo, prestan si pisat s nou.. a vyhladaj odbornu pomoc. Napr. ten tvoj treti prispevok nema absolutne hlavu ani patu, nema absolutny zmysel, su to len neusporiadane myslienky natukane na klavesnici. A prve dva prispevky tiez nemaju ziaden zmysel. Prvy je okopirovana tema.. a druhy... vlastne ani neviem.
Súhlasím s Messje. problém máš ty! Tvoju reakciu na tú knihu by som ja osobne vyhodnotil tak, že by som sa s tebou rozišiel aj priamo na Štedrý deň.
Ak si mu nenaznačila že knihy jednoducho nechceš, tak je to tvoja chyba a hlavne chyba v komunikácii.
Čo sa týka tej jeho bývalej....je ok, že je to jeho bývalá ale súdiť ľudí nemáš právo, nech je to ktokoľvek.
Ten chalan spravil najlepšie ako vedel. Sa čudujem, že s tebou neskončil už skôr
prepac, ale uz len to ze si tak zakomplexovana ze ta to donutilo zacal si s nou pisat, pricom tajis svoju identitu a len chces zistit co je to za cloveka, je podla mna absolutne chore.
Messje. Vsetko je pravda, co sem pisem.
neviem111111. Viac ako pol roka si s nou pisem. Ona netusi kto som. Piseme si o studiu na skole, zaujmoch, socialnej situacii, o zivote, nazoroch. O vsetkom. Tak za 8-9 mesiacov si clovek uz urobi isty nazor o inom cloveku. Napisala som o nej sem, ze ma klady aj zapory. Ako kazdy clovek. Iba podla fotiek predsa nehodnotim inych ludi. Tie fotky co som mu poslala, boli o inom. Ze ked vam niekto tvrdi, ze niekto uznava len skutocne hodnoty, ze je vzor cnosti a skromnosti, a pritom je to inak. Je to obycajny clovek z masa a kosti. S chybami aj kladmi. Ako kazdy iny z nas.
Ty citas po sebe co pises?
"Klamar musi mat dlhu pamäť"...hovorili moj dedko
nič nie je len tak :-)
Ja mam pocit, ze niektori tu poriadne ani necitaju co pise. Vsak ona nehovori, ze ta druha je menej ako ona, ale sa brani, ze nema pocit(z tych verejnych informacii na fb), ze by ona bola taka svata v porovnani s nou ako to tvrdi on...
Ja mam pocit, ze nikto z tych hodnotiacich ludi este nebol v situacii, kedy dostaval udery pod pas...Nulova empatia...