Svagor mi dal na opravu PC a nahodou kvoli aktualizacii skypu som sa dozvedel, ze zahyba svojej zene. Maju 3 deti a podla mna ukazkove manzelstvo. Normalne mi to vyrazilo dych, lebo by som to v zivote do neho nepovedal. Je normalne, ze sa toto deje takto okolo nas? Napiste tu anonymne pod nejakym vymyslenym menom, aby ste boli uprimny - kolko mate rokov, ci ste boli neverny svojmu partnerovi, po akom dlhom obdobi vztahu a strucne, ze preco? Toto by ma nesmierne zaujimalo, ci je to take bezne a len ja som tu taky moralista...
Kto je alebo uz bol neverny?
milý chlapec. radšej nebyť neverný, aby nevrtal v mysli červik-dvojkolajka.
a ked sa to jednorazovo stalo-ukončiť čo najskor-ten vzťah
mimo manželstva.-su také obdobia, -problémy v rodine,-vela prace- potom niekde može pod tlakom utiect, podlahnuť svojmu...... ide mu to cez hlavu., to zabezpečenie rodiny, staranie sa, praca atd.
kolegyna v praci?
ak sa to stane, nikdy to nepovedať a ukončiť čo najskor.
zamilovanosť prejde- v tej faze zamilovanosti može narobiť hluposti.
šak mu to vymaž kvoli sestre.
ide tu hlavne o deti chudata.cau. to je teda tema
Aj mne bola manželka neverná, ale priznala to.. bolo to len raz, vymklo sa to akosi.. fungujeme skvele.
Disciplinovany clovek so zasadami nikdy nepodvedie. Ak nie je takyto clovek vo vztahu stastny tak sa to snazi bud napravit alebo ukoncit.
Nedisciplinovany slaby clovek podvedie,lebo je to jednoduche.Necha sa ovladat pocitom, chvilkovou tuzbou a v zavere nic tym nevyriesi a situaciu len zhorsuje.
nedostatok discipliny. To je dovod nevery
mam 30 r vydata 6 a mam dieta.momentalne som neverna.dovody su rozne...
Dneska sa ľuďom nedá veriť. Nevera je hnus, ale je to dnes bežné, niekde som počul, že vraj v Česku je až 50% detí nemanželských, moc sa mi tomu nechce veriť, ale niečo na tom bude...
Asi sa vraciame k svojej zvieracej podstate, a morálka a hodnoty postupne vymiznú...
Na dokazovanie partnerskej nevery si zaobstaraj spionshop.sk. Dnes sa tieto veci dajú bežne zohnať.
a co chces od takych beznych plytkych vztahov do ktorych sa neoplati investvoat absolutne nic citoveho? ja sa len divim jak ludia v comsi takom mozu zotrvavat a este do toho privadzat aj deti. Ale tak ich zivoty, kazdy ma len to, co si zasluzi - nic viac a nic menej. Ludia skratka byvaju radi klamani a slepi.
Mam 21r.
Strastne ma pritahuju starsie zeny do 45 r. Problem je ze sa im hambit prihovorit..
Ak je tu nejaka pekna zena co si chce iba uzit a ostat v diskretnosti tak napis popopoke@azet.sk