Kto je alebo uz bol neverny?

Príspevok v téme: Kto je alebo uz bol neverny?
Vymyslenynick

Svagor mi dal na opravu PC a nahodou kvoli aktualizacii skypu som sa dozvedel, ze zahyba svojej zene. Maju 3 deti a podla mna ukazkove manzelstvo. Normalne mi to vyrazilo dych, lebo by som to v zivote do neho nepovedal. Je normalne, ze sa toto deje takto okolo nas? Napiste tu anonymne pod nejakym vymyslenym menom, aby ste boli uprimny - kolko mate rokov, ci ste boli neverny svojmu partnerovi, po akom dlhom obdobi vztahu a strucne, ze preco? Toto by ma nesmierne zaujimalo, ci je to take bezne a len ja som tu taky moralista...

Fantasyi

Vek okolo 40. Niekolko vztahov za sebou a ani raz. Nie som moralistka, ale jednoducho v tom nevidim zmysel. Pokial vo vztahu nedostavam to, co chcem a potrebujem, dam to najavo a ked nezaberie, tych veci zacne byt viac, jednoducho s cistym stitom ideme od seba. Vymenim rovno celeho partnera. Naco si na tajnasa odskakovat inde? Sme predsa dospeli, rozumni ludia a nie male deti.
Robia to ludia, ktori si bud nevedia povedat vo vztahu, co chcu, bavi ich ublizovat partnerovi, alebo ich na tom bavi ten adrenalin. Pre mna nevyrovnani a nedospeli ludia, ktori si komplikuju zivot. Zbytocne.

I.

Popýtaj sa svojej sestry, že aký majú život a tak ďalej a podľa toho sa rozhodneš, či jej to povieš alebo nie. Čo ak spolu vôbec nežijú?

neviem111111

bezne to nanestastie je. ale ked je nieco bezne, neznamena, ze je to aj normalne. pretoze normalne to rozhodne nie je. je to uplne chore.