Kto je alebo uz bol neverny?

Príspevok v téme: Kto je alebo uz bol neverny?
Vymyslenynick

Svagor mi dal na opravu PC a nahodou kvoli aktualizacii skypu som sa dozvedel, ze zahyba svojej zene. Maju 3 deti a podla mna ukazkove manzelstvo. Normalne mi to vyrazilo dych, lebo by som to v zivote do neho nepovedal. Je normalne, ze sa toto deje takto okolo nas? Napiste tu anonymne pod nejakym vymyslenym menom, aby ste boli uprimny - kolko mate rokov, ci ste boli neverny svojmu partnerovi, po akom dlhom obdobi vztahu a strucne, ze preco? Toto by ma nesmierne zaujimalo, ci je to take bezne a len ja som tu taky moralista...

seekanddestroy

tieto zvasty, dristy, staranie sa do sukromia inych ludi, moralizovanie, neskutocne su niektori ludia vypatlani,
Kazdy ma v sebe nieco, niekto asexualitu, niekto extremnu chut na sex, dristat o tom, ze su to pudy a neviem co.
Kazdy clovek je individualita, spajat fyzicky akt sexu - styku s neverou?
Nevera je podla mna vtedy ked niekoho citovo vedome zranujem, ja si neveru nespajam s fyzickym aktom sexu.
Toto je moj pohlad na vec, ini budu moznoze mat na to diametralne odlisny pohlad lebo smerozdielni, individualni, takze skatulkovanie, moralizovanie si strcte za klobuk.

Vymyslenynick

Nie je muzom mojej sestry, ale brat mojej manzelky. Ja sa nemienim montovat do nikoho vztahu, mam svojich starosti dost, ja som len zvedavy, nakolko je to bezne v nasej spolocnosti, lebo som si doteraz myslel, ze ide skor o vynimocne zriedkave situacie, ktorym navyse predchadza nieco viditelne - napr. hadky, nezaujem partnerov, neohladuplnost, neempatia a pod. ale doteraz sa zdalo byt vsetko maximalne OK, preto ma to dostalo.

xxyy

Mám 25 a nikdy som nepodviedla, ani by som nepodviedla. Keď niekoho naozaj miluješ a záleží ti na ňom tak to nespravíš.
Tiež som niekedy zdrvená z toho, aká je nevera v súčasnosti bežná a akceptovaná, ale stále verím (aj podľa niektorých reakcií v tejto téme), že verní ľudia ešte existujú.
No a na tvojom mieste by som sa najprv porozprávala so švagrom...

fldk

Hrat sa na sudcu? :D aha, jasne, je uplne v pohode normalna vec, ked bude svagor podvadzat moju sestru, na ktorej mi velmi zalezi,, fakt normalka, nieje tam co odsudit, kaslat na to :D,, ach vy svaty toleranti az do hrobu :D este aj hitlera a im podobnym by ste vsetko tolerovali, ved mi nemame co sudit :D,,,, hej, uz mam strach s tym gps :D ...

0vecka

fldk akoze pokial viem ale niesom si moc isty je nezakonne niekoho len tak sledovat, akoze teoreticky by si mohol mat za taku radu problemy... a hrat sa na sudcu tiez nieje moc socialne zdrave...

fldk

Ovecka, ale najprv si mala/mal povedat, ze pre teba je podvadzanie tiez uplne v pohode...

Asi vseci pre ktorych je to normalne, ti poradia to co ovecka,
A vseci pre koho to v pohode nieje, asi by ti poradili nieco podobne ako ja ( gps mozno prehnane, a tak ci tak asi neprakticke, no inak asi nieje sanca si ho ustrazit aspon na nejaku dobu,, som velmi technicky typ, pre tych co niesu, jasne ze je to chore, ked s tym nevedia robit...)

0vecka

Podla mna je chore ho chytit za gule a namontovat mu GPS, aby to este nebolo trestne... na tvojom mieste sa do toho nestaram ak ta to zerie tak jej to povedz a mas pokoj. popripade jej mozes poslat anonym na mail. Je mozne ze ona o tom tiez vie a neriesi to.

fldk

25, este som nikdy nepodviedol,, velmi hnusna zalezitost, a vsak tym nasim modernym zapadnym svetom je to velmi bezna vec,, poznam bratislavcanku, co pre nu je uplne normalne ked maju popri svojim priatelom priatelkam nejaku bokovku, 23 rocna,, uplne som bol z toho mimo,,,,

Podvadza tvoju sestru, tak to teda fakt zla situacia,,, ja by som to asi riesil takto,, pokial su spolu relativne naozaj stastny, spytal by som sa sestry, ci je naozaj stastna, ci je v sukromi vsetko tip top,, ale spytal by som sa nenapadne, aby si nemohla domysliet, ze o niecom viem,, spytal by som sa nejak formou, a s usmevom, mozno so srandy, ze kolko je blbych vztahov na zemi, ze fakt vy dvaja mate takyto rozpravkovy vztah? Nehrate to len na vsetkych? :D a podobne,, a ak naozaj je stastna, radsej by som jej to stastie neznicil, ale svagrovi poriadne klepol po prstoch, ze to viem, a ked neskonci, poviem to sestre,, a ze ho budem odteraz kontrolovat, pozorovat... aj by som kupil za par korun gps lokator a skryl mu ho v aute,, nenavidim tahanie za nos, ci mna alebo mojich blizkych, ale taktiez zalezalo by mi udrzat sestrine stastie,, a vsak naozaj velmi tazka uloha, beries tym na seba zodpovednost, ze o tom vies, a rozhodol si sa nepovedat to,, o to horsie to bude po dlhsom case, ked sa to aj tak prevali,, ale mozes jej to rozumne vysvetlit, ze bola stastna, a nechcel si to pokazit,, ,,, ale tiez medzitym skus zistit, co by spravila ona sama, keby bola v takej ulohe, a rovnako sa aj zachovat,, a potom maj aj dokazi, jasne dokazi,, ako uz bolo spomenute nizsie,, mala velke podozrenie, nachadzala vlasy, ale stale s nim ostavala, az kym ich fakt nevidela, az vtedy konecne uverila,,, drzim prsty

anonym x

moja znama nedavno odisla od priatela po dlhorocnom spoluziti. niekolko rokov mala podozrenie, neskor aj dokazy. v postely nachadzala rozne sponky, vlasy dlhsie ako mala ale stale to neboli postacujuce veci az sa omylom naburala do pc konta svojho priatela a na vlastne oci videla co pisal inym nielen zenam, ale i chlapom a ani po tom ho neopustila no az ho nacapala priamo pri tom u nich doma sa konecne zbalila a odisla. takze porozmyslaj ci o tom povies sestre a ci si si ista ze nezostanes ty ta zla a nestane sa inak nic

Tiez

Mam 43.Bola som neverna a aj ja som bola podvedena.Bola som neverna po 9 rokoch vztahu.Netrvalo to dlho ale.Aj tak na to chlap prisiel.Zistila som ze aj on mne bol neverny.A potom znovu.
Skoncilo to po 14rokoch.Nasiel si inu.Ked raz podvedies...malokedy taky vztah vydrzi.