Kto je alebo uz bol neverny?

Príspevok v téme: Kto je alebo uz bol neverny?
Vymyslenynick

Svagor mi dal na opravu PC a nahodou kvoli aktualizacii skypu som sa dozvedel, ze zahyba svojej zene. Maju 3 deti a podla mna ukazkove manzelstvo. Normalne mi to vyrazilo dych, lebo by som to v zivote do neho nepovedal. Je normalne, ze sa toto deje takto okolo nas? Napiste tu anonymne pod nejakym vymyslenym menom, aby ste boli uprimny - kolko mate rokov, ci ste boli neverny svojmu partnerovi, po akom dlhom obdobi vztahu a strucne, ze preco? Toto by ma nesmierne zaujimalo, ci je to take bezne a len ja som tu taky moralista...

Messje

No...Chlapi zase...
Len ci po zisteni ze vasa zena ci partnerka mala "len " fyzicky - sexualny styk/kontakt s inym muzom,by ste to neriesili.Ved preco vlastne?
Ona nebola neverna.Bol to len styk!
A netrepte tu ze nie...kazdy z vas by ju bud vytrieskal,pobalil sa alebo utekal jej to vratit.

A jdu blejt velebnosti :-/

xyzxyz

uhm, vrznut si inde a obohatit sexualny zivot - napriklad o pohlavne choroby. lutujem tvoju zenu (ak si si vobec s takymito postojmi nejaku nasiel)

seekanddestroy

zakladatel temy a filiptt chapu, su nad vecou
zeny nie, len skriekaju a ziju v mantrach
to je uplne chore ako tu na fore su hlupe zeny, fakt mozno adr1a jedina normalna

0vecka

Filip TT akoze podla mna ma tvoja kamaratka pravdu... tiez to tak vidim ze nejake vrznutie je ok ale ked sa tam vytvori vztah tak je to uz na povazenie..

kazdopadne to mozem otocit a povedat ti ze ked si obcas vrzne s inou tak sa moze nieco naucit a obohatit spolocny zivot..cize nevrzanie je v podstate nevera-podla tvojej definicie

Filip TT

Mám kamarátku, ktorá sa rozviedla kvôli nevere. Hovorila, že nerozviedla by sa, keby zistila, že manžel si niekde "vrzol", ale dorazilo ju, keď zistila, že dotyčnej píše básničky.

Podľa mňa je nevera jedno aj druhé - aj telesne aj duševne. Podľa mňa je nevera vždy, keď ochudobním vzťah o niečo, čo venujem inde. Keď by som si napríklad dobre rozumel s nejakou kolegyňou a zdôveroval by som sa jej a potom by som už nepotreboval sa zdôverovať manželke - o toto by som manželku obral.

Na druhej strane nie som taký striktný ako písal zakladateľ témy, že s inými ženami sa baví len vecne. Viem mať rád priateľov a priateľky až na úroveň súrodenca. Záleží mi na nich. A nie je to tajné.

fldk

Ahahaha, ja puknem od smiechu :D :D, takze vseci zadany, kludny sexujte kolko chcete, s kym chcete, novodobo sa to uz ani nepovazuje za neveru :D :D,, nic, ja uz tuto temu nemozem citat :D

xxyy, palec hore :P

Vymyslenynick

seekanddestroy - mozno sa budes cudovat, ale plne s tebou suhlasim, len pod podmienkou, ze predtym, nez si zoberies nejaku zenu a mas s nou 3 deti, treba sa jej opytat, ci ti to bude akceptovat. Nepokladam to za uchylku, aj ked ja som uplne iny, ale ked tym nikomu neublizujes a je to dohoda vsetkych zainteresovanych, tak je to OK. Ludia su rozni, netreba sudit, len si to treba skutocne uvedomit, ze ludia su rozni a spravanie jedneho nemusi vyhovovat druhemu a treba sa spravat tak, aby sa druhemu neublizilo. Na svete zije dost ludi, ktori maju rovnake postoje, tak treba hladat medzi nimi a nie klamat tych, ktori taky postoj nemaju, len v snahe dostat ich do postele.

Vymyslenynick

A este mi napadlo, ze toto mohol byt snad jediny naznak - zeny, ktore mate chlapa takeho akoze ukecaneho a zovialneho voci cudzim zenam, dajte si pozor. Toto robieva svagor a vzdy to obratil na srandu, ked som sa ho pytal, preco to robi. To je taka obranno-takticka vec - skusim a ak to nevyjde, poviem, ze to bola iba sranda. Ja nemam potrebu pochvalit inu zenu, ze ma nieco pekne (ak nie je z rodiny) a uz toboz nie, ak je vedla mna moja manzelka - prislo by mi to ponizujuce voci nej. A takisto sa neprihovaram inym zenam inak ako je to nevyhnutne - casnicky, predavacky, postarky a pod. Som prijemny, mily, usmejem sa, ale slovne v ziadnom pripade nic take nepoviem, co by si mohla vysvetlit tak, ze mam o nu zaujem. Bavim sa vecne, strucne.