Ahojte. Chcem sa vas opytat osobnu otazku. Vzrusite sa,postavi sa vam pri zene,ked sa vam nepaci a nepritahuje vas?
Muži,odpoviete mi prosim?
netreba
nemusi ani mat ziadnu "specificku" chorobu, vo veku 37 rokov mat chore creva, zaludok a hlavne pecen je dost brutalne.
A tie názvy liekov ti hovoril, či ti to písal? Pokiaľ písal- vieš si to vyhľadať. Jeho vek, chudnutie, vracanie, 6mes. maródenie..práve kvôli tomuto sa viac prikláňam k tejto verzii.
netreba. Neviem presny nazov. Hovoril mi aj nazov,ale on ma toho viac,tych diagnos,aj tych liekov bolo viac druhov. Moja kamoska mi tiez hovori co ty,ked som sa pred nou rozculovala,ze ani 5.minut si na mna nenasiel. On aj vraciava a hovorila mi,ze ci by som isla na rande takto? A ked som jej hovorila,ze s mamou beha,s kamosom hra tenis,s rodinou muruje plot-tak mi vravela,ze to su ludia coho poznaju cely zivot. Ze pred nimi sa nemusi citit trapne,blbo,ak mu pride zle.
37 rocny? Tak to je este horsie ako som predpokladal. Ak by si napisala, ze ma 18, este by som to chapal. Mozno aj to s mamkou. Ale 37 rocny muz by sa mal chovat inak. Ja by som si nedovolil zenu balamutit, podla mna to nie je korektne jednanie. Ako budes postupovat?
chlap314. Otvoril si mi oci. Dakujem :-/
Ja mám pocit, že to bude možno tou jeho chorobou, prečo ti nepovedal konkrétne o čo sa jedná? Pokiaľ je to dedičné, prečo sa mu to prejavilo až teraz? Nepamätáš si názvy liekov?
15kg je strašne veľa, pokiaľ nemal predtým nadváhu, vyzerá to na vážnejšiu chorobu. :/
Na čo ti je chlap ktorý nemá na teba 5 minút času? Ak nemáš iné ponuky, podaj zoznamovacie inzeráty. Ten chlap je hnusný klamár...
bagration. Teraz v septembri bude mat 37.r.
no ja osobne by som ti urcite odporucil neriesit ho uz vobec. Ak zavola, napise, mozes mu odpovedat, ale ver mi, toto na vztah ani trochu nevyzera. Ak by to aj s tebou myslel vazne, nechova sa ako dospely, zrely muz. Len tak pomimo, kolko ma rokov?
normalny. Tiez som sa ho pytala na ten zdravotny stav. Povedal,ze je to dedicne. Aj jeho otec to ma. Naposledy to mal pred par rokmi,vtedy marodil 6.mesiacov. Teraz sa mu to vratilo. Marodi s tym 2.mesiace.
A mozno mas pravdu aj s tym zaloznym planom. Ze mozno ma inu. Mna keby mu to nevyslo. Som s daleka,nikoho tam nepoznam,aby som sa opytala. Viem iba jeho meno,adresu,telefon,spz jeho auta.